Ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσική – όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στις μέρες μας, χάρη στο Διαδίκτυο, και μάλιστα σε απεριόριστες ποσότητες!
Το πρόβλημα είναι ότι όλα έχουν ένα κόστος, και με την πάροδο του χρόνου έχουμε δει έναν πολλαπλασιασμό των υπηρεσιών που απαιτούν πακέτα ή συνδρομές.

Θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο YouTube χωρίς να βομβαρδίζεστε με διαφημίσεις; Μια συνδρομή.
Ακούτε ήσυχα μουσική ενώ κάνετε ντους; Άλλη μια συνδρομή.
Διαβάστε ολόκληρο ένα ενδιαφέρον άρθρο στον Τύπο; Πάντα μια συνδρομή.

Αλλά ακόμη και με όλη την καλή σας θέληση, πρέπει να παραδεχτείτε ότι τελικά σας κοστίζει πολλά χρήματα για υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιείτε απαραίτητα συνέχεια.
Αυτό είναι καλό, γιατί ο γείτονάς σας πιθανόν να σκέφτεται το ίδιο πράγμα και πιθανόν να είναι ευτυχής να μοιραστεί τη σύνδεσή του μαζί σας για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις προσβάσεις που συχνά είναι ρυθμισμένες για πολλούς χρήστες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Sharesub σας προσφέρει μια απλή και πρακτική υπηρεσία, ώστε να μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε από μια ασφαλή λύση διαμοιρασμού συνδρομών.

Τι είναι το Sharesub; 🍿

Για τους μη μυημένους, η κοινή χρήση συνδρομής μπορεί να φαίνεται λίγο σκοτεινή, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια κοινή, νόμιμη και χωρίς κινδύνους πρακτική.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να πείτε στους άλλους χρήστες της πλατφόρμας τι είδους συνδρομή θέλετε να μοιραστείτε και πόσο θέλετε να πληρώσετε.
Από εκεί και πέρα, το Sharesub ενεργεί ως μεσάζων, φέρνοντάς σας σε επαφή με άλλους χρήστες που ενδιαφέρονται για την προσφορά σας μέσω ενός κρυπτογραφημένου συστήματος μηνυμάτων, όπου μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας τα αναγνωριστικά σας, και στη συνέχεια η πλατφόρμα θα αναλάβει τη μεταφορά των συνεισφορών των συν-συνδρομητών σας απευθείας στο λογαριασμό σας.

Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο που μοιράζεται τη σύνδεση δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να δημιουργεί προφίλ για κάθε χρήστη με τον κωδικό PIN του, όπου είναι δυνατόν, και να αλλάζει τον κωδικό πρόσβασης ενημερώνοντας τους υπόλοιπους, εάν ένας συν-συνδρομητής αποχωρήσει.
Είναι σαν να μοιράζεσαι τη σύνδεσή σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, μόνο που εδώ έρχεσαι σε επαφή με χρήστες που δεν γνωρίζεις με την πρώτη ματιά, αλλά με τους οποίους θα δημιουργήσεις έναν κύκλο εμπιστοσύνης μέσω της πλατφόρμας.

Για τους πιο φοβισμένους.

Στην πραγματικότητα, οι προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνετε όταν μοιράζεστε μια σύνδεση είναι οι ίδιες με αυτές που πρέπει να λαμβάνετε στις καθημερινές σας διαδικτυακές δραστηριότητες.

Αποφύγετε τη χρήση ενός τυποποιημένου κωδικού πρόσβασης όπως το 1234 και επιλέξτε αντί αυτού έναν σύνθετο κωδικό που θα αποστέλλεται μέσω του συστήματος ασφαλών μηνυμάτων στους συν-συνδρομητές σας. Αποφεύγεται επίσης αυτό που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πάρα πολλοί άνθρωποι, δηλαδή ο μοναδικός κωδικός πρόσβασης που επαναχρησιμοποιείται για κάθε σκοπό. Η ανταλλαγή μηνυμάτων Sharesub, που προστατεύεται από κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου, είναι διαθέσιμη, ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε κωδικούς πρόσβασης με απόλυτη ασφάλεια.

Επίσης, δεν διστάζουμε να χρησιμοποιούμε συστήματα διπλού ελέγχου ταυτότητας, τα οποία μπορεί να χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα για να συνδεθείτε σε μια υπηρεσία, αλλά σας γλιτώνουν από πολλούς μπελάδες! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λογισμικό για την ενίσχυση της ασφάλειάς σας, όπως διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, οι οποίοι και πάλι μπορούν να διαμοιραστούν με πολύ μικρό κόστος.

Ο διπλός έλεγχος ταυτότητας είναι φίλος σας! Όπου είναι δυνατόν, θα πρέπει να ενεργοποιείτε τη δυνατότητα λήψης SMS στον αριθμό τηλεφώνου σας κάθε φορά που συνδέεστε.

Τέλος, μην αφήνετε τα μέσα πληρωμής σας αποθηκευμένα από προεπιλογή, αλλά και εδώ πρόκειται για μια προφύλαξη που πρέπει να λαμβάνεται σχεδόν πάντα.

Τι περιμένετε ακόμα; 🤣

Η κοινή χρήση συνδέσεων, απλή και γρήγορη στη δημιουργία, είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πρακτική που είναι πιθανό να γίνει ο κανόνας τα επόμενα χρόνια.
Όχι μόνο θα σας δώσει πρόσβαση σε περισσότερες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλά θα μειώσει επίσης σημαντικά το λογαριασμό σας.
Δεν θα χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ Netflix, Disney+ ή Amazon Prime, αλλά μπορείτε να έχετε και τα τρία ταυτόχρονα με λιγότερα χρήματα.

Μειώνοντας το κόστος των συνδρομών σας κατά έναν παράγοντα 3, 4 ή 5, θα συνειδητοποιήσετε σύντομα πόσο αξίζει τον κόπο και πόσο κερδοφόρα είναι η πρακτική αυτή, όπως μπορείτε να δείτε από τον υπολογιστή εξοικονόμησης που έχουμε θέσει στη διάθεσή σας. 😆