Филми, телевизионни сериали, музика – благодарение на интернет в наши дни можете да намерите всичко това в неограничени количества!
Проблемът е, че всичко си има цена, а с течение на времето станахме свидетели на разпространение на услуги, които изискват пакети или абонаменти.

Искате да гледате видеоклип в YouTube, без да бъдете бомбардирани с реклами? Абонамент.
Слушате тихо музика, докато си взимате душ? Друг абонамент.
Прочетете цялата интересна статия в пресата? Винаги има абонамент.

Но дори и с цялата си добра воля, трябва да признаете, че в крайна сметка това ви струва много пари за услуги, които невинаги използвате постоянно.
Това е добре, защото съседът ви вероятно мисли за същото и с удоволствие би споделил връзката си с вас, за да се възползвате максимално от достъпа, който често е предназначен за няколко потребители.

Ето защо Sharesub ви предлага проста и практична услуга, за да можете и вие да се възползвате от сигурно решение за споделяне на абонамент.

Какво е Sharesub? 🍿

За непосветените споделянето на абонамент може да изглежда малко неясно, но в действителност това е обичайна, законна и безрискова практика.

Само с няколко кликвания можете да кажете на другите потребители в платформата какъв тип абонамент искате да споделите и колко искате да платите.
Оттук нататък Sharesub действа като посредник, като ви свързва с други потребители, които се интересуват от вашата оферта, чрез система за криптирани съобщения, в която можете да съобщавате директно вашите идентификатори, а след това платформата ще се погрижи да прехвърли вноските на вашите съабонати директно във вашата сметка.

По този начин лицето, което споделя връзката, не трябва да прави нищо друго, освен да създава профили за всеки потребител с неговия PIN код, когато това е възможно, и да променя паролата, като информира останалите, ако някой от абонатите напусне.
Това е като да споделите връзката си с членовете на вашето семейство, само че тук контактувате с потребители, които не познавате от пръв поглед, но с които ще създадете кръг на доверие чрез платформата.

За най-страхливите.

Всъщност предпазните мерки, които трябва да вземете при споделяне на връзка, са същите като тези, които трябва да вземете при ежедневните си дейности онлайн.

Избягвайте да използвате шаблонна парола, например 1234, и вместо това изберете сложен код, който ще бъде изпратен чрез системата за сигурни съобщения на вашите абонати. Освен това се избягва това, което все още се използва от твърде много хора, т.е. една-единствена парола, която се използва за всички цели. Налични са съобщения Sharesub, защитени с военно криптиране, за да можете да обменяте пароли в пълна сигурност.

Освен това не се колебаем да използваме системи за двойно удостоверяване, които, въпреки че може да ви струват 30 секунди за свързване с дадена услуга, могат да ви спестят много проблеми! Можете също така да използвате софтуер за повишаване на сигурността, като например мениджъри на пароли, които също могат да бъдат споделени на много ниска цена.

Двойното удостоверяване е ваш приятел! Когато е възможно, трябва да активирате опцията за получаване на SMS на вашия телефонен номер при всяко свързване.

И накрая, не оставяйте средствата си за плащане запаметени по подразбиране, но и тук това е предпазна мярка, която трябва да се взема почти винаги.

Какво все още чакате? 🤣

Споделянето на връзки е лесна и бърза за създаване практика, която бързо се развива и вероятно ще се превърне в норма през следващите години.
Това не само ще ви даде достъп до повече онлайн услуги, но и ще ви позволи да намалите значително сметката си.
Няма да ви се налага да избирате между Netflix, Disney+ или Amazon Prime, но можете да ползвате и трите едновременно за по-малко пари.

Като намалите разходите за абонамент с коефициент 3, 4 или 5, бързо ще осъзнаете ползите от практиката и нейната рентабилност, както можете да видите от калкулатора за икономии, който сме ви предоставили. 😆

Categorized in: