Само за няколко години платформата Cdiscount стана изключително популярна сред французите. Това е много интересна платформа, в която можете да намерите широка гама от продукти. Но тук става дума за абонамента Cdiscount à volonté – услуга, която предлага много предимства и може да бъде споделена с приятели и семейство.

Cdiscount à volonté offer

Cdiscount à volonté е платена услуга, която ви дава достъп до безплатна експресна доставка на широка гама продукти. Но този абонамент отива много по-далеч, като предлага на абонатите си множество предимства. Съществува само един абонамент за Cdiscount, който струва 29 евро годишно. Този абонамент може да се изплати много бързо, ако сте редовен клиент на Cdiscount, благодарение на безплатната доставка.

Абонаментът за Cdiscount à volonté не е задължителен, за да поръчвате в платформата, но въпреки това е много привлекателен с оглед на многото предимства, от които можете да се възползвате. Нещо повече, можете да споделите абонамента си с до двама приятели и роднини! По този начин двама души по ваш избор могат да се възползват безплатно от всички предимства на Cdiscount!

Научете как да споделяте абонамента си за Cdiscount по желание

Чудите ли се как да споделите абонамента си за Cdiscount по желание? Процедурата за присъединяване към Cdiscount all-you-can-eat share е много проста:

Как мога да споделя абонамента си?

  1. Свържете се с уебсайта Cdiscount

    Първо трябва да отидете на уебсайта Cdiscount и да кликнете върху “Моят акаунт” в горния десен ъгъл, за да се идентифицирате. За целта въведете имейл адреса си и паролата си.

  2. Отидете в зоната за клиенти

    След като сте влезли в сайта на Cdiscount, отидете във вашата клиентска зона на Cdiscount à volonté, която се намира в горния десен ъгъл на екрана.

  3. Отидете в раздела “Споделяне на моя абонамент”.

    След като сте направили това, отидете в раздела “Споделяне на моя абонамент”. С абонамента Cdiscount à volonté можете да споделите абонамента си с двама приятели или членове на семейството без допълнителни разходи за вас.

  4. Въведете данните за контакт на семейството и приятелите си

    Сега трябва само да попълните данните на двамата души, които искате да се възползват от абонамента ви. Така че, след като поканата е изпратена, приятелите и семейството ви трябва само да я приемат, за да се възползват от същите предимства като вас, без да плащат! Имайте предвид обаче, че за да могат вашите приятели и роднини да използват този споделен абонамент, те трябва да имат акаунт в Cdiscount. Ако нямате такава, трябва само да я създадете – това е бързо и безплатно.

Предимства на абонамента за Cdiscount à volonté

Cdiscount à volonté е много атрактивен абонамент, предлагащ отлично съотношение цена-качество. Само срещу 29 евро на година получавате достъп до множество привилегии:

Експресна доставка

Експресната доставка е едно от основните предимства на абонамента Cdiscount à volonté. Ще получите безплатна доставка в рамките на един работен ден. Ако продуктите отговарят на условията за Cdiscount à volonté и поръчката е валидирана преди 14:00 ч., ще получите пратката си на следващата сутрин! А в някои региони, ако поръчката е потвърдена преди 12 ч. на обяд, е възможно да получите пратката си още същия ден. Тази услуга струва 22,99 евро за потребители, които не са абонати. В резултат на това абонаментът ви може да се изплати много бързо.

Котето, което можеш да изядеш

“Всичко, което можеш да изядеш” е подобно на “cashback”. С други думи, за продукти, които отговарят на условията, можете да спечелите определена сума пари (например за продукт, който струва 100 евро, печелите 5%…).

Специализирано обслужване на клиенти

Абонатите на Cdiscount à volonté се възползват от специално обслужване на клиенти. Това означава, че не е необходимо да преминавате през традиционните канали за обслужване на клиенти и да избягвате понякога дългото чакане по телефона.

Отстъпки през цялата година

През цялата година Cdiscount предлага ексклузивни отстъпки за широка гама продукти, предназначени единствено за абонатите на Cdiscount à volonté.

Ваучери за отстъпка

Освен ексклузивни отстъпки абонатите на Cdiscount à volonté получават и ваучери за отстъпка (в повечето случаи с минимална покупка).

Семейство Cdiscount

Cdiscount Famille е услуга, предлагана на абонатите на Cdiscount à volonté, която им дава възможност да получат ваучер за 8 евро за всеки рожден ден на децата си, както и отстъпки за определени продукти.

Споделяне на вашия абонамент

Споделянето на абонамента ви също е една от привилегиите на абонамента Cdiscount à volonté.

Безплатна пробна версия

Преди да се абонирате за Cdiscount à volonté, можете да се възползвате от 6-дневен безплатен пробен период. По този начин можете да откриете предимствата на този абонамент, преди да решите дали да се възползвате от него.

Компанията Cdiscount

Cdiscount е основана през декември 1998 г. от трима братя: Кристоф, Ерве и Никола Шарл. Когато е създадена, тази френска платформа за електронна търговия предлага компактдискове и DVD дискове втора употреба. Въз основа на успеха си платформата започва да продава повече технически продукти през 2001 г., последвани от домакински уреди през 2004 г. През 2007 г. на рафтовете на този онлайн магазин се появява вино, през 2008 г. – мебели и декорация, а през 2009 г. Cdiscount предлага бебешки продукти и игри.

Cdiscount е толкова успешна, че оттогава насам платформата се е насочила към пътувания, мобилни пакети, автомобили, здравни застраховки и дори енергия! Днес 99,96% от Cdiscount са собственост на групата Casino.