Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η πλατφόρμα Cdiscount έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στους Γάλλους. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Αλλά εδώ μιλάμε για τη συνδρομή Cdiscount à volonté, μια υπηρεσία που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να μοιραστεί με φίλους και συγγενείς.

Προσφορά Cdiscount à volonté

Η υπηρεσία Cdiscount à volonté είναι μια υπηρεσία που σας παρέχει πρόσβαση στην υπηρεσία express delivery για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, χωρίς χρέωση. Όμως αυτή η συνδρομή πηγαίνει πολύ παραπέρα, προσφέροντας στους συνδρομητές ένα πλήθος πλεονεκτημάτων. Υπάρχει μόνο μία συνδρομή Cdiscount με όλα όσα μπορείτε να φάτε και κοστίζει 29 ευρώ το χρόνο. Αυτή η συνδρομή μπορεί να αποπληρωθεί πολύ γρήγορα αν είστε τακτικός πελάτης του Cdiscount, χάρη στη δωρεάν παράδοση.

Η συνδρομή Cdiscount à volonté δεν είναι υποχρεωτική για να παραγγείλετε στην πλατφόρμα, αλλά είναι πολύ ελκυστική λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που μπορείτε να απολαύσετε. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με έως και δύο φίλους και συγγενείς! Με αυτόν τον τρόπο, δύο άτομα της επιλογής σας μπορούν να απολαύσουν όλα τα οφέλη του Cdiscount δωρεάν!

Μάθετε πώς να μοιράζεστε τη συνδρομή σας στο Cdiscount κατά βούληση

Αναρωτιέστε πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Cdiscount κατά βούληση; Η διαδικασία ένταξης σε ένα Cdiscount all-you-can-eat share είναι πολύ απλή:

Πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου;

  1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο Cdiscount

    Αρχικά, πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Cdiscount και να κάνετε κλικ στο “Ο λογαριασμός μου” στην επάνω δεξιά γωνία για να ταυτοποιηθείτε. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  2. Μεταβείτε στην περιοχή πελατών σας

    Αφού συνδεθείτε στον ιστότοπο Cdiscount, μεταβείτε στην περιοχή πελατών σας Cdiscount à volonté, η οποία βρίσκεται επίσης στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης σας.

  3. Μεταβείτε στην ενότητα “μοιράζομαι τη συνδρομή μου”

    Μόλις το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “μοιράζομαι τη συνδρομή μου”. Με τη συνδρομή Cdiscount à volonté, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με δύο φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

  4. Εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας της οικογένειας και των φίλων σας

    Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας των δύο ατόμων που θέλετε να επωφεληθούν από τη συνδρομή σας. Έτσι, μόλις αποσταλεί η πρόσκληση, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι να την αποδεχτούν για να απολαύσουν τα ίδια οφέλη με εσάς, χωρίς να πληρώσουν! Σημειώστε, ωστόσο, ότι για να μπορέσουν οι φίλοι και η οικογένειά σας να χρησιμοποιήσουν αυτή την κοινή συνδρομή, πρέπει να έχουν λογαριασμό Cdiscount. Αν δεν έχετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα – είναι γρήγορο και δωρεάν.

Τα πλεονεκτήματα της συνδρομής Cdiscount à volonté

Το Cdiscount à volonté είναι μια πολύ ελκυστική συνδρομή που προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Με μόλις 29 ευρώ το χρόνο, έχετε πρόσβαση σε πλήθος προνομίων:

Παράδοση εξπρές

Η ταχεία παράδοση είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της συνδρομής Cdiscount à volonté. Θα λάβετε δωρεάν παράδοση εντός μίας εργάσιμης ημέρας. Εάν τα προϊόντα είναι επιλέξιμα για την έκπτωση Cdiscount à volonté και η παραγγελία επικυρωθεί πριν από τις 14:00, θα παραλάβετε το δέμα σας το επόμενο πρωί! Και σε ορισμένες περιοχές, εάν η παραγγελία επικυρωθεί πριν από τις 12 το μεσημέρι, είναι δυνατόν να παραλάβετε το δέμα σας την ίδια ημέρα. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 22,99 ευρώ για τους μη συνδρομητές. Ως αποτέλεσμα, η συνδρομή σας μπορεί να αποπληρωθεί πολύ γρήγορα.

Η γατούλα που τρως όσο μπορείς να φας

Το all-you-can-eat kitty είναι παρόμοιο με το cashback. Με άλλα λόγια, για τα επιλέξιμα προϊόντα, μπορείτε να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (για παράδειγμα, για ένα προϊόν που κοστίζει 100 ευρώ, κερδίζετε 5%…).

Αφοσιωμένη εξυπηρέτηση πελατών

Οι συνδρομητές του Cdiscount à volonté επωφελούνται από μια ειδική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περάσετε από τα παραδοσιακά κανάλια εξυπηρέτησης πελατών και αποφεύγετε τις μερικές φορές μεγάλες αναμονές στο τηλέφωνο.

Εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το Cdiscount προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Cdiscount à volonté.

Εκπτωτικά κουπόνια

Εκτός από τις αποκλειστικές εκπτώσεις, οι συνδρομητές του Cdiscount à volonté λαμβάνουν επίσης εκπτωτικά κουπόνια (με ελάχιστη αγορά στις περισσότερες περιπτώσεις).

Cdiscount Οικογένεια

Το Cdiscount Famille είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται στους συνδρομητές του Cdiscount à volonté και τους επιτρέπει να λαμβάνουν ένα κουπόνι αξίας 8 ευρώ για κάθε γενέθλιο των παιδιών τους, καθώς και εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα.

Κοινή χρήση της συνδρομής σας

Η κοινή χρήση της συνδρομής σας είναι επίσης ένα από τα προνόμια της συνδρομής Cdiscount à volonté.

Μια δωρεάν δοκιμή

Πριν εγγραφείτε στο Cdiscount à volonté, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 6 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα αυτής της συνδρομής προτού αποφασίσετε αν θα τολμήσετε ή όχι.

Η εταιρεία Cdiscount

Η Cdiscount ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1998 από τρία αδέλφια: τον Christophe, τον Hervé και τον Nicolas Charle. Όταν δημιουργήθηκε, αυτή η γαλλική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου προσέφερε μεταχειρισμένα CD και DVD. Βασιζόμενη στην επιτυχία της, η πλατφόρμα άρχισε να πωλεί περισσότερα τεχνικά προϊόντα το 2001, ενώ το 2004 ακολούθησαν οι οικιακές συσκευές. Στη συνέχεια, το 2007, το κρασί έκανε την εμφάνισή του στα ράφια αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, το 2008 ακολούθησαν τα έπιπλα και η διακόσμηση και, τέλος, το 2009, το Cdiscount προσέφερε βρεφικά προϊόντα και παιχνίδια.

Η Cdiscount ήταν τόσο επιτυχημένη που η πλατφόρμα έχει από τότε διαφοροποιηθεί σε ταξίδια, πακέτα κινητής τηλεφωνίας, αυτοκίνητα, ασφάλειες υγείας και ακόμη και ενέργεια! Σήμερα, το 99,96% της Cdiscount ανήκει στον όμιλο Casino.