Най-добрите сериали с Lionsgate Plus

Ако и вие като мен нямате търпение да бъде обявен любимият ви сериал, Lionsgate Plus си е осигурила правата за новите касови премиери. Току-що излезли в Щатите, ще откриете списък с непоказвани досега поредици като Les Liaisons Dangereuses, Power Book II Ghost и BMF: Blowing Money Fast. Искате да гледате вълнуващ филм или хитов сериал? Lionsgate Plus ви предлага обогатено съдържание, което да споделите с общността си.

Защо да изберете Lionsgate Plus?

Любимият ви филм вече е на разположение! Независимо дали го предавате поточно или го изтегляте, вие решавате кога е най-подходящото време за гледане. Можете да споделяте акаунти с до 4 потребители едновременно. Нещо повече, даваме ви едномесечен безплатен абонамент, за да разгледате приложението. За да намалите разходите и да удовлетворите общността си, изберете споделени абонаменти.

Пакети Lionsgate Plus

Абонаментът за Lionsgate Plus е най-евтиният на пазара за стрийминг във Франция. Можете да споделите разходите си за абонамент с други абонати и да спестите значителни суми. Колкото повече споделяте абонамента си, толкова повече пари печелите.

Можете да избирате от 3 пакета. Формулите с по-дълъг ангажимент ви позволяват да се възползвате от значителни отстъпки.

  • 4,99 на месец
  • 12,99 на тримесечие с 13% икономии
  • 24,99 на половин година с 17% икономии

Достъпът до услугата Lionsgate Plus е възможен и чрез приложенията на Apple TV и Canal+. Обогатена със съдържание от нашата платформа, тя е включена в пакетите на Canal+ без допълнително заплащане. С качество с висока разделителна способност можете да гледате оригинални и ексклузивни сериали навсякъде и без ограничения. Съвместим с IOS и Android, прегледът е възможен на няколко устройства едновременно.

Рискове при споделяне

Твърде слабата парола е основната причина за хакерски атаки. Можете да бъдете сигурни, че има ефективни начини за защита на акаунта ви. Нещо повече, нашата политика за поверителност зачита личните ви данни и гарантира сигурно сърфиране.

Как мога да защитя профила си?

Използвайте уникална парола за споделяне на профила си. Също така ви съветваме да променяте паролата си, когато някой от абонатите напусне. След това можете да изтриете профила му и да създадете нов потребител. Като собственик на абонамента можете да промените тези функции по всяко време. Конфиденциалност

Как мога да се включа в абонамента?

Ето стъпките, които трябва да следвате, за да създадете акаунт в Lionsgate Plus:

  1. Изтегляне на приложението LIONSGATE+
  2. Започнете безплатната си пробна версия без задължение.
  3. Въведете своя имейл адрес и парола
  4. Изберете своя пакет

Как мога да споделя профила си в Lionsgate Plus?

Sharesub е най-доброто решение за споделяне на разходите по сметките и месечните разходи. Позволете ни да ви помогнем да споделите абонамента си за Lionsgate Plus.

Time needed: 2 minutes

Препоръчваме ви да създадете акаунт за всеки от абонатите си:

  1. Влезте в профила си в Lionsgate+

  2. Отидете на профил и след това на “+ добавяне на профил”.

  3. Запазете име и аватар за новия профил.

  4. Запишете име и аватар за новосъздадения профил. Запазете профила”.

Броят на споделените места може да бъде до 10 потребители. Местата се разпределят от притежателя на абонаментния билет в зависимост от наличността. След това собствениците могат да споделят паролата си, да изпратят връзка или покана по имейл.

Личните ви данни ще останат поверителни. По същия начин, по който е невъзможно да се правят справки за дейностите, нито собственикът, нито съабонатът имат достъп до паролите на други членове.

Готови ли сте да се включите в абонамент за Lionsgate Plus Share?

Categorized in: