Η καλύτερη σειρά με τη Lionsgate Plus

Αν, όπως εγώ, δεν μπορείτε να περιμένετε να ανακοινωθούν οι αγαπημένες σας σειρές, η Lionsgate Plus εξασφάλισε τα δικαιώματα των νέων ταινιών που θα κυκλοφορήσουν στο box-office. Μόλις κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, θα βρείτε μια λίστα με σειρές που δεν είχαν προβληθεί ποτέ, όπως το Les Liaisons Dangereuses, το Power Book II Ghost και το BMF: Blowing Money Fast. Θέλετε να παρακολουθήσετε μια συναρπαστική ταινία ή μια επιτυχημένη σειρά; Το Lionsgate Plus σας προσφέρει εμπλουτισμένο περιεχόμενο για να το μοιραστείτε με την κοινότητά σας.

Γιατί να επιλέξετε τη Lionsgate Plus;

Η αγαπημένη σας ταινία είναι τώρα διαθέσιμη! Είτε το μεταδίδετε μέσω streaming είτε το κατεβάζετε, εσείς αποφασίζετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να το παρακολουθήσετε. Μπορείτε να μοιράζεστε λογαριασμούς με έως και 4 χρήστες ταυτόχρονα. Επιπλέον, σας δίνουμε δωρεάν συνδρομή ενός μήνα, χωρίς καμία υποχρέωση, για να εξερευνήσετε την εφαρμογή. Για να μειώσετε το κόστος και να ικανοποιήσετε την κοινότητά σας, επιλέξτε κοινές συνδρομές.

Πακέτα Lionsgate Plus

Η συνδρομή Lionsgate Plus είναι η φθηνότερη στην αγορά streaming στη Γαλλία. Μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος της συνδρομής σας με άλλους συνδρομητές και να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα. Όσο περισσότερο μοιράζεστε τη συνδρομή σας, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζετε.

Μπορείτε να επιλέξετε από 3 πακέτα. Οι φόρμουλες με μεγαλύτερη διάρκεια δέσμευσης σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από σημαντικές εκπτώσεις.

  • 4,99 ανά μήνα
  • 12,99 ανά τρίμηνο με 13% εξοικονόμηση
  • 24,99 ανά εξάμηνο με 17% εξοικονόμηση

Η υπηρεσία Lionsgate Plus είναι επίσης προσβάσιμη μέσω των εφαρμογών Apple TV και Canal+. Εμπλουτισμένο με περιεχόμενο από την πλατφόρμα μας, περιλαμβάνεται στα πακέτα του Canal+ χωρίς επιπλέον κόστος. Με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, μπορείτε να παρακολουθείτε πρωτότυπες και αποκλειστικές σειρές οπουδήποτε, χωρίς περιορισμό. Συμβατό με IOS και Android, η προβολή είναι δυνατή σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Οι κίνδυνοι του διαμοιρασμού

Ένας πολύ αδύναμος κωδικός πρόσβασης είναι η κύρια αιτία της πειρατείας. Να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να διασφαλίσετε τον λογαριασμό σας. Επιπλέον, η πολιτική εμπιστευτικότητας σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και εγγυάται ασφαλή περιήγηση.

Πώς μπορώ να προστατεύσω τον λογαριασμό μου;

Χρησιμοποιήστε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για να μοιραστείτε το λογαριασμό σας. Σας συμβουλεύουμε επίσης να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν αποχωρεί ένας συν-συνδρομητής. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαγράψετε το προφίλ του και να δημιουργήσετε έναν νέο χρήστη. Ως κάτοχος της συνδρομής, μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις λειτουργίες ανά πάσα στιγμή. Εμπιστευτικότητα

Πώς μπορώ να εγγραφώ στη συνδρομή;

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Lionsgate Plus:

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή LIONSGATE+
  2. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας χωρίς καμία υποχρέωση.
  3. Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασής σας
  4. Επιλέξτε το πακέτο σας

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό μου στο Lionsgate Plus;

Η Sharesub είναι η καλύτερη λύση για τον επιμερισμό του κόστους των λογαριασμών και των μηνιαίων εξόδων σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Lionsgate Plus.

Απαιτούμενος χρόνος 2 λεπτά

Σας προτείνουμε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για κάθε έναν από τους συν-συνδρομητές σας:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Lionsgate+

  2. Πηγαίνετε στο προφίλ και στη συνέχεια στο “+ προσθήκη προφίλ”.

  3. Αποθηκεύστε ένα όνομα και ένα avatar για το νέο προφίλ.

  4. Αποθηκεύστε ένα όνομα και ένα avatar για το νεοδημιουργημένο προφίλ. Αποθηκεύστε το προφίλ”.

Ο αριθμός των κοινόχρηστων θέσεων μπορεί να είναι μέχρι 10 χρήστες. Οι θέσεις κατανέμονται από τον κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι ιδιοκτήτες μπορούν στη συνέχεια να μοιραστούν τον κωδικό πρόσβασής τους, να στείλουν έναν σύνδεσμο ή μια πρόσκληση μέσω e-mail.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά. Με τον ίδιο τρόπο που είναι αδύνατη η διαβούλευση με τις δραστηριότητες, ούτε ο ιδιοκτήτης ούτε ο συν-συνδρομητής μπορούν να έχουν πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης των άλλων μελών.

Είστε έτοιμοι να εγγραφείτε σε μια συνδρομή Lionsgate Plus Share;