Споделете Mailo и защитете данните си.

В днешно време всички трябва да имаме имейл акаунт, независимо дали става дума за изпълнение на повечето административни или търговски задачи, или просто за поддържане на връзка с приятелите и семейството.
Въпреки че повечето услуги за изпращане на съобщения са безплатни, недостатъкът е, че сте длъжни да разрешите на доставчика на услуги да използва личните ви данни.
Сигурно всички сте получавали един ден имейл от Google, в който подробно са описани пътуванията, които сте направили през последния месец?
След като преодолеете изненадата, предизвикана от техническите постижения, можете да изпаднете в паника от мисълта, че “Големият брат” е някъде там и ви наблюдава.

За да реши този проблем, “Mailo” ви предлага услуга за изпращане на съобщения, която е също толкова ефективна, но с един девиз: зачитане на поверителността и личните ви данни.

Mailo’s предлага.

Макар че Mailo е безплатен за използване, има пакет Premium, който предлага редица значителни предимства, включително премахване на рекламите, по-голямо пространство за съхранение и други предимства, за които можете да научите повече на сайта.

Този първокласен достъп е достъпен, когато се абонирате за един от четирите налични пакета:

  • Премиум пакет на цена 1 евро/месец, който предлага предимствата на премиум акаунт за един човек.
  • Пакетът Premium+, който е подобрена и гъвкава версия на класическия пакет Premium, предлага пространство за съхранение на поща и облак от 50 до 500 GB за между 2 и 10 евро на месец.
  • Семейният пакет е на цена от 2 евро/месец и ви позволява да се възползвате от предимствата на премиум акаунта за петима потребители.

Съществуват и “професионални пакети “, които са предназначени по-скоро за професионалисти.

Това, което ни интересува тук, е семейният пакет за 2 евро на месец, който можете да споделите, за да разделите цената на 5, т.е. само 40 цента на месец на потребител.

Time needed: 4 minutes

Споделяне на Mailo само с няколко кликвания

  1. Споделяне на Mailo

    трябва да започнете с абонамент за “семеен пакет”, като знаете, че при необходимост ще можете да актуализирате пакета си. След това ще трябва да :

  2. Създайте своето пространство

    Създайте пространство на Майло.създаване на акаунт в mailo

  3. Изберете своето пространство

    Определете вида на пространството, което искате да създадете.определяне на желания пакет

  4. Посочете името на вашето пространство

    Дайте име на пространството си, след което кликнете върху “Създаване на пространство”.дайте име на пространството си

  5. Присъединете се към вашето пространство

    След като създадете своето пространство, можете да получите достъп до него от началната страница на профила си.отидете в профила си от началната страница

  6. Създайте своя акаунт в Mailot

    Остава само да създадете акаунт в Mailo или да прикачите съществуващ такъв, след което да изберете кои от прикачените акаунти ще се възползват от премиум статуса.създаване на акаунт в mailo

Имайте предвид обаче, че за да споделите абонамента си и петте премиум статуса, ще трябва да изберете адреси, които са част от пространството, създадено в стъпка 1.
За да добавите акаунт в пространството си и да му дадете премиум статус, трябва да знаете паролата за акаунта за гости.
Освен това поканеното лице трябва да промени собствената си парола възможно най-скоро, за да се избегнат недоразумения.

Майло

През 1998 г. Паскал Воят и Филип Леноар решават да създадат френскоезична услуга за съобщения, наречена Francemel.

През 20-те години от създаването си услугата се развива по много начини, като се започне от името ѝ, което през 2011 г. става NetCourrier, а след това Net-C.

Едва през 2019 г. компанията, базирана във Вал дьо Марн, най-накрая приема сегашното си име Mailo, като същевременно развива интерфейса си, за да отговаря по-добре на съвременните стандарти.

Сега Mailo може да се похвали с това, че е една от малкото услуги за електронна поща, произхождащи от Стария континент, която се фокусира върху зачитането и опазването на личните данни на своите потребители.