Μοιραστείτε το Mailo και ασφαλίστε τα δεδομένα σας.

Στις μέρες μας, όλοι μας χρειαζόμαστε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε για να διεκπεραιώνουμε τις περισσότερες διοικητικές ή εμπορικές εργασίες μας είτε απλώς για να κρατάμε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά μας.
Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων είναι δωρεάν, το μειονέκτημα είναι ότι είστε υποχρεωμένοι να επιτρέψετε στον πάροχο υπηρεσιών να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα.
Πιθανόν όλοι σας να έχετε λάβει μια μέρα ένα email από τη Google, στο οποίο περιγράφονται λεπτομερώς οι διαδρομές που έχετε κάνει τον τελευταίο μήνα.
Μόλις ξεπεράσετε την έκπληξη που σας προκαλεί η τεχνική ικανότητα, μπορεί να πανικοβληθείτε από την ιδέα ότι ο “Μεγάλος Αδελφός” είναι κάπου εκεί έξω και σας παρακολουθεί.

Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, το “Mailo” σας παρέχει μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι εξίσου αποτελεσματική, αλλά με ένα σύνθημα: σεβασμός της ιδιωτικής σας ζωής και των προσωπικών σας δεδομένων.

Οι προσφορές του Mailo.

Αν και η χρήση του Mailo είναι δωρεάν, υπάρχει ένα πακέτο Premium που προσφέρει μια σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των διαφημίσεων, μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης και άλλα πλεονεκτήματα για τα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον ιστότοπο.

Αυτή η premium πρόσβαση είναι διαθέσιμη όταν εγγραφείτε σε ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα πακέτα:

  • Το Premium Pack με €1/μήνα, το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός premium λογαριασμού για ένα άτομο.
  • Το πακέτο Premium+, το οποίο είναι μια βελτιωμένη και ευέλικτη έκδοση του κλασικού πακέτου Premium, προσφέροντας αποθηκευτικό χώρο Mail & Cloud από 50 έως 500 GB, με κόστος από 2 έως 10 ευρώ το μήνα.
  • Το Family Pack με €2/μήνα, το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα οφέλη ενός premium λογαριασμού για πέντε χρήστες.

Υπάρχουν επίσης “επαγγελματικά πακέτα”, τα οποία προορίζονται περισσότερο για επαγγελματίες.

Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι το οικογενειακό πακέτο των 2 ευρώ/μήνα, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε, ώστε να διαιρέσετε το κόστος δια 5, δηλαδή μόλις 40 λεπτά το μήνα ανά χρήστη.

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

Μοιραστείτε το Mailo με λίγα μόνο κλικ

  1. Μοιραστείτε το Mailo

    θα πρέπει να ξεκινήσετε με την εγγραφή σας σε ένα “οικογενειακό πακέτο”, γνωρίζοντας ότι θα μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας αν χρειαστεί. Στη συνέχεια, θα πρέπει να :

  2. Δημιουργήστε το χώρο σας

    Δημιουργήστε έναν χώρο Mailo.δημιουργήστε το λογαριασμό σας mailo

  3. Επιλέξτε το χώρο σας

    Καθορίστε το είδος του χώρου που θέλετε να δημιουργήσετε.καθορίστε το πακέτο που θέλετε

  4. Ονομάστε το χώρο σας

    Δώστε ένα όνομα στο χώρο σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Δημιουργία χώρου”.δώστε ένα όνομα στο χώρο σας

  5. Ενταχθείτε στο χώρο σας

    Μόλις δημιουργήσετε τον χώρο σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν από την αρχική σελίδα του λογαριασμού σας.μεταβείτε στο λογαριασμό σας από την αρχική σελίδα

  6. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας Mailot

    Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Mailo ή να επισυνάψετε έναν υπάρχοντα και, στη συνέχεια, να επιλέξετε ποιοι από τους επισυναπτόμενους λογαριασμούς θα επωφεληθούν από το καθεστώς premium.δημιουργήστε το λογαριασμό σας mailo

Σημειώστε, ωστόσο, ότι για να μοιραστείτε τη συνδρομή σας και τις πέντε premium καταστάσεις, θα πρέπει να επιλέξετε διευθύνσεις που ανήκουν στον χώρο που δημιουργήσατε στο βήμα 1.
Για να προσθέσετε έναν λογαριασμό στον χώρο σας και να του δώσετε καθεστώς premium, πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό επισκέπτη.
Επιπλέον, το προσκεκλημένο άτομο θα πρέπει να αλλάξει τον δικό του κωδικό πρόσβασης το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις.

Mailo

Το 1998, ο Pascal Voyat και ο Philippe Lenoir αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια γαλλόφωνη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων με την ονομασία Francemel.

Κατά τη διάρκεια των 20 ετών από τη δημιουργία της, η υπηρεσία έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ξεκινώντας από το όνομά της, το οποίο θα γίνει NetCourrier και στη συνέχεια Net-C το 2011.

Μόλις το 2019 η εταιρεία, με έδρα το Val-De-Marne, πήρε τελικά το σημερινό της όνομα, Mailo, ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξε τη διεπαφή της ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στα σημερινά πρότυπα.

Η Mailo μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προέρχονται από τη Γηραιά Ήπειρο και εστιάζουν στον σεβασμό και τη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της.