Съществуват много различни платформи за стрийминг, като за всяка от тях трябва да се абонирате, за да се наслаждавате на предлаганото съдържание. Paramount + наскоро се появи във Франция и подобно на другите платформи за стрийминг, тази нова платформа предлага редица различни пакети. За да спестите пари, можете да споделите абонамента си за Paramount +.

Paramount + оферта

От няколко месеца Paramount + вече е на разположение в редица държави, но едва от 1 декември 2022 г. тази платформа е достъпна във Франция. Ако искате да се насладите на всички филми, сериали и документални филми, достъпни в Paramount +, трябва да се абонирате :

– Месечната оферта: месечният абонамент струва 7,99 евро и включва безплатна едноседмична пробна версия;

– Годишен пакет: годишният абонамент струва 79,90 евро на година или 6,66 евро на месец и включва едноседмичен безплатен пробен период;

– Офертата на Canal +: благодарение на партньорството Canal + интегрира Paramount + в офертата си Canal + Ciné Series на цена 45 евро на месец и в офертата Canal + Friends & Family на цена 65 евро на месец без допълнително заплащане;

– Ограничена оферта на Canal +: за да съвпадне с пускането на Paramount + във Франция, Canal + предлага ограничена оферта, включваща целия пакет Canal +, Disney + и Paramount + на цена от 25,99 EUR на месец при 24-месечен ангажимент.

Разберете как да споделите абонамента си за Paramount +

Искате ли да научите как да споделите абонамента си за Paramount +? Процедурата за разрешаване на близък човек да се присъедини към дял на Paramount + е много проста. Всичко това става чрез споделяне на данните ви за вход.

Time needed: 3 minutes

Открийте различните стъпки за споделяне на вашия абонамент за Paramount +

  1. Създаване на акаунт в уебсайта Paramount +

    Първо трябва да създадете акаунт в уебсайта Paramount +. За целта отидете на сайта и кликнете върху “Вход” в горния десен ъгъл, след което върху “Регистрация”. Регистрацията е много лесна, като трябва да предоставите няколко данни, например валиден имейл адрес и парола.

  2. Изберете офертата по ваш избор

    След като създадете акаунта си, трябва да се абонирате за една от избраните от вас оферти, като кликнете върху “Абонирай се за Paramount +” на началната страница. Можете да изберете месечна или годишна оферта според вкуса си и във всички случаи ще имате право на безплатна едноседмична пробна версия.

  3. Изпратете данните си за вход на познат човек

    Ако искате да споделите абонамента си за Paramount +, трябва само да изпратите данните си за вход на някой познат, след като сте изпълнили първите две стъпки. Ето защо е за предпочитане да използвате имейл адрес и парола, които са специфични за тази платформа, за да сте сигурни. Обърнете внимание обаче, че абонаментът Paramount + ви позволява да гледате съдържание само на два екрана едновременно, което означава, че можете да споделите абонамента си само с един човек в даден момент.

Групата Paramount

Paramount + е платформата за стрийминг на Paramount Pictures Corporation. Тази група се счита за една от най-големите компании за производство на филми. Корпорацията Paramount Pictures е основана през 1916 г. и никога не е била толкова популярна. Днес групата присъства в киното, телевизията, видеоигрите, тематичните паркове, а отскоро и в интернет.

Categorized in: