Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλατφόρμες streaming, η καθεμία από τις οποίες απαιτεί τη σύναψη συνδρομής για να απολαύσετε το περιεχόμενο που προσφέρεται. Το Paramount + έφτασε πρόσφατα στη Γαλλία και, όπως και οι άλλες πλατφόρμες streaming, αυτή η νέα πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από διαφορετικά πακέτα. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Paramount +.

Paramount + προσφορά

Το Paramount + είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και αρκετούς μήνες σε πολλές χώρες, αλλά μόλις από την 1η Δεκεμβρίου 2022 η πλατφόρμα αυτή είναι διαθέσιμη στη Γαλλία. Αν θέλετε να απολαμβάνετε όλες τις ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που είναι διαθέσιμα στο Paramount +, θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή, οι λεπτομέρειες της οποίας παρατίθενται παρακάτω :

– Η μηνιαία προσφορά: η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 7,99 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή μιας εβδομάδας,

– Το ετήσιο πακέτο: η ετήσια συνδρομή κοστίζει 79,90 ευρώ ετησίως ή 6,66 ευρώ ανά μήνα και περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή μιας εβδομάδας,

– Η προσφορά του Canal +: χάρη σε μια συνεργασία, το Canal + ενσωματώνει το Paramount + στην προσφορά του Canal + Ciné Series με 45 ευρώ μηνιαίως και στην προσφορά Canal + Friends & Family με 65 ευρώ μηνιαίως χωρίς επιπλέον χρέωση,

– Περιορισμένη προσφορά του Canal +: για να συμπέσει με την κυκλοφορία του Paramount + στη Γαλλία, το Canal + προσφέρει μια περιορισμένη προσφορά που περιλαμβάνει ολόκληρο το πακέτο Canal +, Disney + και Paramount + με 25,99 ευρώ μηνιαίως με δέσμευση 24 μηνών.

Μάθετε πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Paramount +

Θέλετε να μάθετε πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Paramount +; Η διαδικασία για να επιτρέψετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να ενταχθεί σε μια μερίδα Paramount + είναι πραγματικά πολύ απλή. Όλα αυτά γίνονται με την κοινοποίηση των στοιχείων σύνδεσής σας.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Ανακαλύψτε τα διάφορα βήματα για να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Paramount +

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο της Paramount +

    Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο Paramount +. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον ιστότοπο και κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση” στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια στην επιλογή “Εγγραφή”. Είναι πολύ εύκολο να εγγραφείτε παρέχοντας μερικά στοιχεία, όπως μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης.

  2. Επιλέξτε την προσφορά της επιλογής σας

    Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, πρέπει να εγγραφείτε σε μία από τις προσφορές της επιλογής σας κάνοντας κλικ στο “Εγγραφείτε στο Paramount +” στην αρχική σελίδα. Μπορείτε να επιλέξετε τη μηνιαία ή την ετήσια προσφορά ανάλογα με τα γούστα σας και, σε όλες τις περιπτώσεις, θα έχετε δικαίωμα σε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο μιας εβδομάδας.

  3. Στείλτε τα στοιχεία σύνδεσής σας σε κάποιον γνωστό σας

    Τώρα που τα δύο πρώτα βήματα έχουν ολοκληρωθεί, αν θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Paramount +, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε τα στοιχεία σύνδεσής σας σε κάποιον γνωστό σας. Επομένως, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης ειδικά για αυτή την πλατφόρμα, για να είστε ασφαλείς. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η συνδρομή Paramount + σας επιτρέπει μόνο να προβάλλετε περιεχόμενο σε δύο οθόνες ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας μόνο με ένα άτομο κάθε φορά.

Ο όμιλος Paramount

Το Paramount + είναι η πλατφόρμα streaming της Paramount Pictures Corporation. Ο όμιλος αυτός θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ταινιών. Η Paramount Pictures Corporation ιδρύθηκε το 1916 και η δημοτικότητά της δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Σήμερα, η ομάδα είναι παρούσα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια, τα θεματικά πάρκα και, πιο πρόσφατα, στο Διαδίκτυο.