Mise à jour : Salto n’est plus disponible depuis le 27/03/2023 découvrez plus de 425 autres services éligibles au partage

Какви оферти има SALTO?

SALTO е френска стрийминг платформа, която предлага абонаментна услуга за видео по заявка, както и документални и развлекателни програми. Тази платформа обединява обществените канали на групите TF1, France Télévisions и M6.

SALTO предлага 3 абонамента: SOLO, DUO и TRIBU. Подобно на много други платформи, те позволяват достъп до платформата на ограничен брой екрани. Можете да използвате платформата на телевизор, таблет, телефон или компютър.

Основният абонамент за 1 екран е 6,99 €/месец. След това офертата намалява с офертата DUO на 9,99 евро/месец, а за 4 екрана едновременно ще трябва да платите 12,99 евро/месец.

SALTO включва телевизионни програми на живо, повторения, предпремиерни предавания и предавания за целия сезон от TF1, France Télévisions и M6. Наваксайте с любимите си сериали или филми чрез стрийминг или предварителен преглед с BALTHAZAR, THE GOOD DOCTOR или преоткрийте филми като SOS FANTÔMES или BEL AMI.

Как няколко души могат да гледат SALTO?

Преди да споделите акаунта си в SALTO, бъдете внимателни: ако имате няколко абонамента за различни платформи, паролата ви трябва да е различна поне за всяка от тях. В противен случай други потребители ще могат да използват всички ваши абонаменти безплатно! Избягвайте прекалено прости пароли като “password”, “azerty” или “123456”.

В допълнение към личния си профил можете да създадете акаунт и за други потребители. Можете да го наименувате с общ термин, като например “Профил за възрастни”, и с друг “За деца”, например. За да създадете други профили в SALTO, отидете в профила си или кликнете върху малкото зъбно колело в горния десен ъгъл на екрана за приложението. Щракнете върху “Управление на профили”, за да добавите потребител.

промяна на профила на Salto

Споделяйте профила си за предпочитане с хора, на които имате доверие, например членове на семейството или близки приятели. Уверете се, че тези хора няма да разкрият данните ви за вход или паролите ви на други хора.

Колко струва да се абонирате за SALTO?

Абонаментът за SALTO ще ви струва средно 6,99 евро/месец за екран. Но ако искате да платите само 3,78 евро, което представлява икономия от 46%, това е напълно възможно! По-долу са описани стъпките, които трябва да предприемете, за да получите достъп до SALTO по безопасен и достъпен начин:

Присъединете се към абонамент

Time needed: 4 minutes

Спестете от абонамента си за Salto

  1. Открийте Sharesub

    Посетете sharesub.com

  2. Регистрирайте се в

    Създайте безплатен акаунт в https://www.sharesub.com/fr/register

  3. Изберете своя абонамент

    Следвайте връзката https://www.sharesub.com/fr/subscriptions/tv/salto-tribu, за да намерите наличните абонаменти. Всеки собственик оставя на ваше разположение между един и четири профила. Броят на наличните екрани е отбелязан със защрихованите символи. Всеки акаунт, създаден в Sharesub, и самоличността на собствениците му се проверяват.

  4. Абонирайте се сега!

    Почти сте там! Кликнете върху “Вижте подробности” и ако офертата ви устройва, можете да кликнете върху “Абонирам се”. Това ще ви отведе до страница, в която ще бъдете помолени да въведете личните си данни.

  5. Възстановяване на потребителско име и парола

    5 Преминете към метода на плащане. След това вашето потребителско име и парола ще ви бъдат изпратени чрез услуга за криптирани съобщения.

Споделете абонамента си за Salto

От друга страна, искате да спестите от абонамента си и се интересувате от споделянето на SALTO? Създайте акаунта си, както е описано по-горе, и отидете на страницата за споделяне на абонамент. Процесът е лесен и по-долу ще намерите инструкциите:

  1. Изберете категорията на телевизора за SALTO
  2. От списъка по-долу изберете абонамента, който имате (Salto DUO или TRIBU).
  3. За този трети етап има два варианта:
    Първи избор: искате да споделите абонамента си с хора, които познавате; в този случай преминете към частна видимост, където само хората, на които сте изпратили връзката, ще могат да използват абонамента ви.
    Втори избор: избирате публична видимост на профила си. В този случай вашият абонамент ще бъде показан в списъка на наличните абонаменти за други потребители на Sharesub.
  4. Опишете абонамента си. Показва се предложено описание, за да ви помогне.
  5. Регистрирайте имейл адреса си. Той е от съществено значение за комуникацията с други потребители на вашия акаунт.
  6. Задайте броя на местата, налични за вашия абонамент. Можете също така да видите каква сума ще получите в зависимост от предлаганите места.
  7. Въведете данните си за вход в полето. Всички ваши влизания и пароли са криптирани, което гарантира тяхната сигурност. Приемете Общите условия и кликнете върху “Създаване и споделяне “.
  8. След като дяловете ви бъдат споделени, плащанията ви ще се прехвърлят автоматично в банковата ви сметка всеки месец, за да се намали сметката ви!

След като дяловете ви бъдат споделени, плащанията ви ще се прехвърлят автоматично в банковата ви сметка всеки месец, за да се намали сметката ви!

Компанията Salto

Основана на 13 август 2019 г., SALTO е скорошна платформа за стрийминг. Услугата стартира във Франция на 20 октомври 2020 г. от групите за радиоразпръскване TF1, France Télévisions и M6, за да се конкурира с други услуги за видео на поискване, като Canal+, Netflix, Prime Video и Disney+.

Томас Фолин е управляващ директор. Главният им офис се намира в Булон-Биланкур.

Платформата предлага ексклузивни, невиждани досега видеоклипове и серии от творби на групата. Освен това придобива френски и чуждестранни филми и телевизионни програми.

Salto ви предлага над 25 телевизионни канала на живо и повторение на всички ваши екрани! Това е платформа, която е идеална за цялото семейство!

Categorized in: