Mise à jour : Salto n’est plus disponible depuis le 27/03/2023 découvrez plus de 425 autres services éligibles au partage

Τι προσφορές έχει η SALTO;

Το SALTO είναι μια γαλλική πλατφόρμα ροής που προσφέρει βίντεο κατά παραγγελία με συνδρομή, καθώς και ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικά προγράμματα. Η πλατφόρμα αυτή συγκεντρώνει τα δημόσια κανάλια των ομίλων TF1, France Télévisions και M6.

Το SALTO προσφέρει 3 συνδρομές: SOLO, DUO και TRIBU. Όπως και πολλές άλλες πλατφόρμες, επιτρέπουν την πρόσβαση στην πλατφόρμα σε περιορισμένο αριθμό οθονών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα στην τηλεόραση, το tablet, το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή.

Η βασική συνδρομή για 1 οθόνη κοστίζει 6,99 €/μήνα. Στη συνέχεια, η προσφορά μειώνεται με την προσφορά DUO στα 9,99 €/μήνα και για 4 οθόνες ταυτόχρονα, θα πρέπει να πληρώσετε 12,99 €/μήνα.

Το SALTO περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις, επαναλήψεις, προεπισκοπήσεις και τηλεοπτικά προγράμματα ολόκληρης της σεζόν από το TF1, τη France Télévisions και το M6. Βρείτε όλες τις αγαπημένες σας σειρές ή ταινίες σε απευθείας μετάδοση ή σε προεπισκόπηση, με το BALTHAZAR, THE GOOD DOCTOR ή ανακαλύψτε ξανά ταινίες όπως το SOS FANTÔMES ή το BEL AMI.

Πώς μπορούν πολλοί άνθρωποι να παρακολουθήσουν το SALTO;

Πριν μοιραστείτε το λογαριασμό σας SALTO, να είστε προσεκτικοί: αν έχετε πολλές συνδρομές σε διαφορετικές πλατφόρμες, ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι τουλάχιστον διαφορετικός για κάθε μία από αυτές. Διαφορετικά, οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν όλες τις άλλες συνδρομές σας! Αποφύγετε τους υπερβολικά απλούς κωδικούς πρόσβασης, όπως “password”, “azerty” ή “123456”.

Εκτός από το προσωπικό σας προφίλ, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για άλλους χρήστες. Μπορείτε να το ονομάσετε με έναν γενικό όρο, όπως “Προφίλ ενηλίκων”, και έναν άλλο “Για παιδιά”, για παράδειγμα. Για να δημιουργήσετε άλλα προφίλ στο SALTO, μεταβείτε στο λογαριασμό σας ή κάντε κλικ στο μικρό γρανάζι στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης για την εφαρμογή. Κάντε κλικ στο “Διαχείριση προφίλ” για να προσθέσετε έναν χρήστη.

αλλαγή προφίλ Salto

Μοιραστείτε το λογαριασμό σας κατά προτίμηση με άτομα που εμπιστεύεστε, όπως μέλη της οικογένειας ή στενούς φίλους. Βεβαιωθείτε ότι τα άτομα αυτά δεν θα αποκαλύψουν τα στοιχεία σύνδεσης ή τους κωδικούς πρόσβασης σε άλλα άτομα.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή στο SALTO;

Κατά μέσο όρο, μια συνδρομή SALTO θα σας κοστίσει 6,99 €/μήνα για μια οθόνη. Αλλά αν θέλετε να πληρώσετε μόνο 3,78 ευρώ, δηλαδή 46% εξοικονόμηση, αυτό είναι απολύτως εφικτό! Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο SALTO με ασφάλεια και οικονομικά:

Εγγραφείτε σε μια συνδρομή

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

Εξοικονομήστε τη συνδρομή σας στο Salto

  1. Ανακαλύψτε την Sharesub

    Επισκεφθείτε το sharesub.com

  2. Εγγραφείτε στο

    Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό στο https://www.sharesub.com/fr/register

  3. Επιλέξτε τη συνδρομή σας

    Ακολουθήστε το σύνδεσμο https://www.sharesub.com/fr/subscriptions/tv/salto-tribu για να βρείτε τις διαθέσιμες συνδρομές. Κάθε ιδιοκτήτης αφήνει στη διάθεσή σας ένα έως τέσσερα προφίλ. Ο αριθμός των διαθέσιμων οθονών υποδεικνύεται από τους σκιασμένους χαρακτήρες. Κάθε λογαριασμός που δημιουργείται στο Sharesub και η ταυτότητα των ιδιοκτητών επαληθεύονται.

  4. Εγγραφείτε τώρα!

    Σχεδόν φτάσατε! Κάντε κλικ στο “Δείτε λεπτομέρειες” και, αν η προσφορά σας ταιριάζει, μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Εγγραφώ”. Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

  5. Ανακτήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας

    5 Προχωρήστε στη μέθοδο πληρωμής. Η σύνδεση και ο κωδικός πρόσβασής σας θα σας αποσταλούν στη συνέχεια μέσω μιας κρυπτογραφημένης υπηρεσίας μηνυμάτων.

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Salto

Από την άλλη πλευρά, θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τη συνδρομή σας και ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε το SALTO; Δημιουργήστε το λογαριασμό σας όπως περιγράφεται παραπάνω και μεταβείτε στη σελίδα κοινής χρήσης συνδρομής. Η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να μάθετε πώς να την κάνετε παρακάτω:

  1. Επιλέξτε την κατηγορία τηλεόρασης για το SALTO
  2. Από την παρακάτω λίστα, επιλέξτε τη συνδρομή που έχετε (Salto DUO ή TRIBU)
  3. Υπάρχουν δύο επιλογές για αυτό το τρίτο στάδιο:
    Πρώτη επιλογή: θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άτομα που γνωρίζετε- σε αυτή την περίπτωση, μεταβείτε στην ιδιωτική ορατότητα, όπου μόνο τα άτομα στα οποία στέλνετε το σύνδεσμο θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη συνδρομή σας.
    Δεύτερη επιλογή: επιλέγετε τη δημόσια προβολή του λογαριασμού σας. Σε αυτή την περίπτωση, η συνδρομή σας θα εμφανίζεται στη λίστα των διαθέσιμων συνδρομών για άλλους χρήστες του Sharesub.
  4. Περιγράψτε τη συνδρομή σας. Εμφανίζεται μια προτεινόμενη περιγραφή για να σας βοηθήσει.
  5. Καταχωρήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Είναι απαραίτητο για την επικοινωνία με άλλους χρήστες του λογαριασμού σας.
  6. Ορίστε τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων για τη συνδρομή σας. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσα θα λάβετε ανάλογα με τις προσφερόμενες θέσεις.
  7. Εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο πλαίσιο. Όλες οι συνδέσεις και οι κωδικοί πρόσβασης είναι κρυπτογραφημένοι, γεγονός που εγγυάται την ασφάλειά τους. Αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις και κάντε κλικ στο “Δημιουργία και κοινή χρήση “.
  8. Μόλις μοιραστείτε τα μερίδιά σας, οι πληρωμές σας θα μεταφέρονται αυτόματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα, ώστε να μειωθεί ο λογαριασμός σας!

Μόλις μοιραστείτε τα μερίδιά σας, οι πληρωμές σας θα μεταφέρονται αυτόματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα, ώστε να μειωθεί ο λογαριασμός σας!

Η εταιρεία Salto

Το SALTO ιδρύθηκε στις 13 Αυγούστου 2019 και είναι μια πρόσφατη πλατφόρμα streaming. Η υπηρεσία ξεκίνησε στη Γαλλία στις 20 Οκτωβρίου 2020 από τους ραδιοτηλεοπτικούς ομίλους TF1, France Télévisions και M6 για να ανταγωνιστεί άλλες υπηρεσίες VOD, όπως το Canal+, το Netflix, το Prime Video και το Disney+.

Ο Thomas FOLLIN είναι διευθύνων σύμβουλος. Τα κεντρικά τους γραφεία βρίσκονται στην Boulogne-billancourt.

Η πλατφόρμα προσφέρει αποκλειστικά, πρωτόγνωρα βίντεο και σειρές από τις δημιουργίες της ομάδας. Αποκτά επίσης γαλλικά και ξένα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά προγράμματα.

Το Salto σας προσφέρει πάνω από 25 τηλεοπτικά κανάλια σε ζωντανή μετάδοση και επανάληψη, σε όλες τις οθόνες σας! Πρόκειται για μια πλατφόρμα χωρίς υποχρεώσεις που είναι ιδανική για όλη την οικογένεια!