Какво е Amazon Prime накратко?

Amazon Prime е набор от услуги, предлагани от гиганта Amazon. Абонирането за Amazon Prime ви дава достъп до Prime Video, Amazon Music и Prime Reading.

Абонаментът за Amazon Prime ви предлага и множество предимства, включително безплатна, бърза доставка (1 работен ден), доставка Prime Now (в рамките на 2 часа в Париж) и достъп до ексклузивни промоции и светкавични продажби.

Цени и услуги?

Има два варианта за абониране за Amazon Prime:

-Годишен абонамент за 69,99 €/година

-Месечен абонамент за 5,99 €/месец

Добре е да знаете: Можете да се възползвате от безплатен 30-дневен пробен период, преди да се регистрирате.

Платформата предлага и възможност за закупуване или наемане на наличните в магазина VOD, така че можете да гледате любимите си филми, когато пожелаете, по всяко време на годината. Дори и да не е налична в платформата. Веднъж закупени, тези видеоклипове остават достъпни за всички потребители. Внимавайте обаче с видеоклиповете под наем: те са достъпни за 30 дни, но след като започне гледането им, остават само 48 часа за гледане или повторно гледане на видеото.

Колко устройства?

Имайте предвид, че споделянето на абонамент за Amazon Prime е ограничено до 2 устройства (включително собственика). Следователно притежателят на акаунта може да сподели абонамента си само с едно лице или само с един роднина, така че трябва да направите избор!

Двата акаунта в Amazon Prime ще бъдат отделни, няма да имате една и съща парола и няма да имате достъп до никаква лична информация (като номера на банковата ви карта например).

Рискове, свързани със съвместното записване, и превантивни действия

Не се притеснявайте! Няма риск да споделите акаунта си в Amazon Prime, защото самата платформа го предлага! Така че това е напълно законно! Следователно вашият акаунт може да бъде споделен по всяко време с всеки съабонат, който пожелаете.

Как мога да споделя акаунта си в Amazon Prime?

Забележка: Съабонатът няма да има достъп до Prime Video и Prime Music. Освен това не е възможно да споделите акаунта си в Amazon Prime, ако имате акаунт в Amazon Prime Students.

Абонаментите за Amazon Prime се споделят чрез уебсайта на Amazon. В никакъв случай не е възможно да споделяте акаунта си в Amazon Prime чрез приложението на Amazon.

Ако сте горд собственик на акаунт в Amazon Prime, следвайте тези стъпки, ако искате да предадете предимствата си на някой ваш близък!

1.свържете се с вашия Amazon

2) В раздела “Акаунт и списъци” превъртете надолу и кликнете върху “Вашият акаунт в Amazon Prime”.

3) В долната част на страницата ще намерите бутон, озаглавен “Споделете ползите от Amazon Prime”.

4.Въведете имейл адреса и името на съабоната

5 Завършете споделянето, като кликнете върху бутона “Изпращане на покана”.

Ако сте съавтор, първо благодарете на любимия си човек за неговата щедрост! Все още обаче има няколко стъпки, които трябва да предприемете, за да активирате акаунта си в Amazon Prime.

Получили сте имейл с връзка за достъп до вашето пространство в Amazon Prime.

1.кликнете върху тази връзка

2) След като влезете в сайта на Amazon, влезте в него (създайте акаунт, ако нямате такъв).

3Вие вече имате акаунт в Amazon Prime, така че ви остава само да се възползвате от всички предимства, които той предлага!

Колко мога да спестя с обща сметка?

Ако собственикът има месечен пакет, ще плащате около 3 евро на месец, което означава, че ще спестите 36 евро годишно.

Ако собственикът има годишен пакет, ще платите 24,50 евро на година. Това е икономия от 24,50 евро – чудесно, нали?

Как мога да спра да споделям акаунта си в Amazon Prime?

Ако решите да спрете да споделяте акаунта си в Amazon Prime, трябва да следвате стъпките по-долу:

1.свържете се с вашия Amazon

2) В раздела “Акаунт и списъци” превъртете надолу и кликнете върху “Вашият акаунт в Amazon Prime”.

3) В долната част на страницата ще намерите бутон, озаглавен “Споделете ползите от Amazon Prime”.

4. ще намерите данните на съабоната

5) Поставете отметка в квадратчето до името му или кликнете върху “Изтриване”.

6. съабонатът вече няма да има акаунт в Amazon Prime

Следователно само вие ще имате акаунт в Amazon Prime и ще трябва да платите сумата, която е плащал съабонатът, за да продължите да използвате привилегиите си в Amazon Prime.

Как мога да споделя разходите за абонамент с моите съабонати?

Въпреки че Amazon Prime не предлага директно възможност за разделяне на разходите между членовете на даден план, има съвет за споделяне на абонамент за Amazon Prime . Трикът е да използвате Sharesub – платформа, която опростява споделянето на разходи.

Чрез въвеждане на определена информация за абонамента за Amazon Prime в Sharesub потребителите могат да генерират уникална връзка за споделяне. След като тази връзка бъде споделена, тя ще позволи на съчленовете да въведат данните си за плащане, което ще позволи извършването на месечен директен дебит от сметката на организатора.

Дайте на приятелите и семейството си достъп до акаунт в Amazon Prime на по-ниска цена благодарение на тази гениална система за споделяне на абонаменти за Amazon Prime. Като споделите връзка Sharesub, със сигурност ще бъдете оценени за тази споделена инициатива.

Защо Sharesub?

Sharesub е платформа, която ви позволява да споделяте разходите за абонаменти с приятели, семейство и колеги. Идеята е да въведете всичките си сметки в нашия интерфейс и да изпратите покана до контактите си, за да им позволите да регистрират банковите си данни. Целта е най-накрая да получавате автоматично плащане всеки месец, без да се налага да изпращате напомняния!

Categorized in: