Τι είναι το Amazon Prime με λίγα λόγια;

Το Amazon Prime είναι μια σειρά υπηρεσιών που προσφέρει ο γίγαντας Amazon. Η εγγραφή στο Amazon Prime σας δίνει πρόσβαση στο Prime Video, την Amazon Music και το Prime Reading.

Η συνδρομή Amazon Prime σας προσφέρει επίσης μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως δωρεάν, γρήγορη παράδοση (1 εργάσιμη ημέρα), παράδοση Prime Now (εντός 2 ωρών στο Παρίσι) και πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και flash sales.

Τιμές και υπηρεσίες;

Υπάρχουν δύο επιλογές για τη συνδρομή στο Amazon Prime:

-Ετήσια συνδρομή στα €69,99/έτος

-Μηνιαία συνδρομή στα €5,99/μήνα

Καλό είναι να γνωρίζετε: Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών πριν εγγραφείτε.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αγοράς ή ενοικίασης των VODs που διατίθενται στο κατάστημα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε θέλετε, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Ακόμη και αν δεν είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα. Μόλις αγοραστούν, τα βίντεο αυτά παραμένουν διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες. Προσοχή, ωστόσο, με τα βίντεο που μπορείτε να νοικιάσετε: είναι διαθέσιμα για 30 ημέρες, αλλά μόλις αρχίσει η προβολή τους, απομένουν μόνο 48 ώρες για να δείτε ή να ξαναδείτε το βίντεο.

Πόσες συσκευές;

Σημειώστε ότι η κοινή χρήση της συνδρομής Amazon Prime περιορίζεται σε μόλις 2 συσκευές (συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη). Επομένως, ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να μοιραστεί τη συνδρομή του με ένα μόνο άτομο ή με έναν μόνο συγγενή, οπότε πρέπει να κάνετε μια επιλογή!

Οι δύο λογαριασμοί Amazon Prime θα είναι ξεχωριστοί, δεν θα έχετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης και δεν θα έχετε πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες (όπως ο αριθμός της τραπεζικής σας κάρτας, για παράδειγμα).

Κίνδυνοι που συνδέονται με τη συνεγγραφή και προληπτικές ενέργειες

Μην ανησυχείτε! Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας στο Amazon Prime, επειδή το προσφέρει η ίδια η πλατφόρμα! Έτσι είναι απολύτως νόμιμο! Επομένως, ο λογαριασμός σας μπορεί να μοιραστεί ανά πάσα στιγμή με οποιονδήποτε συν-συνδρομητή επιθυμείτε.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον λογαριασμό μου στο Amazon Prime;

Σημείωση: Ο συν-συνδρομητής δεν θα έχει πρόσβαση στο Prime Video και το Prime Music. Επιπλέον, δεν είναι δυνατή η κοινή χρήση του λογαριασμού Amazon Prime εάν έχετε λογαριασμό Amazon Prime Students.

Οι συνδρομές Amazon Prime μοιράζονται μέσω της ιστοσελίδας του Amazon. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η κοινή χρήση του λογαριασμού σας Amazon Prime μέσω της εφαρμογής Amazon.

Αν είστε περήφανος κάτοχος λογαριασμού Amazon Prime, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αν θέλετε να μεταβιβάσετε τα οφέλη σας σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο!

1.connect στο Amazon σας

2) Στην καρτέλα “Λογαριασμός και λίστες”, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή “Ο λογαριασμός σας Amazon Prime”.

3) Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα βρείτε το κουμπί “Μοιραστείτε τα οφέλη του Amazon Prime”.

4.Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα του συν-συνδρομητή

5 Ολοκληρώστε την κοινή χρήση κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αποστολή πρόσκλησης”.

Αν είστε ο συν-συνδρομητής, ευχαριστήστε πρώτα το αγαπημένο σας πρόσωπο για τη γενναιοδωρία του! Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Amazon Prime.

Λάβατε ένα e-mail που περιέχει έναν σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στον χώρο σας στο Amazon Prime.

1.κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο

2) Μόλις μπείτε στον ιστότοπο του Amazon, συνδεθείτε (δημιουργήστε έναν λογαριασμό αν δεν έχετε).

3Θα έχετε πλέον λογαριασμό Amazon Prime, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη που προσφέρει!

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

Εάν ο ιδιοκτήτης έχει το μηνιαίο πακέτο, θα πληρώνετε περίπου 3 ευρώ το μήνα, οπότε η εξοικονόμηση ανέρχεται σε 36 ευρώ το χρόνο.

Εάν ο ιδιοκτήτης έχει το ετήσιο πακέτο, θα πληρώσετε 24,50 € ετησίως. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση 24,50 ευρώ – δεν είναι υπέροχο;

Πώς μπορώ να σταματήσω την κοινή χρήση του λογαριασμού μου Amazon Prime;

Εάν αποφασίσετε να σταματήσετε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας Amazon Prime, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.connect στο Amazon σας

2) Στην καρτέλα “Λογαριασμός και λίστες”, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή “Ο λογαριασμός σας Amazon Prime”.

3) Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα βρείτε το κουμπί “Μοιραστείτε τα οφέλη του Amazon Prime”.

4. θα βρείτε τα στοιχεία του συν-συνδρομητή

5) Σημειώστε το πλαίσιο δίπλα στο όνομά του ή κάντε κλικ στο “Διαγραφή”.

6. ο συν-συνδρομητής δεν θα έχει πλέον λογαριασμό Amazon Prime

Επομένως, θα είστε ο μόνος με λογαριασμό Amazon Prime και θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό που πλήρωνε ο συν-συνδρομητής για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προνόμια του Amazon Prime.

Πώς μπορώ να μοιραστώ το κόστος της συνδρομής με τους συν-συνδρομητές μου;

Παρόλο που το Amazon Prime δεν προσφέρει άμεσα τη δυνατότητα διαχωρισμού του κόστους μεταξύ των μελών ενός προγράμματος, υπάρχει μια συμβουλή για τον διαμοιρασμό μιας συνδρομής Amazon Prime . Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε το Sharesub, μια πλατφόρμα που απλοποιεί τον διαμοιρασμό των εξόδων.

Εισάγοντας ορισμένες πληροφορίες συνδρομής Amazon Prime στο Sharesub, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν μοναδικό σύνδεσμο κοινής χρήσης. Μόλις κοινοποιηθεί αυτός ο σύνδεσμος, θα επιτρέψει στα συν-μέλη να εισάγουν τα στοιχεία πληρωμής τους, επιτρέποντας τη μηνιαία άμεση χρέωση από το λογαριασμό του διοργανωτή.

Δώστε στους φίλους και την οικογένειά σας πρόσβαση σε έναν λογαριασμό Amazon Prime με μειωμένο κόστος, χάρη σε αυτό το έξυπνο σύστημα κοινής χρήσης συνδρομών Amazon Prime. Μοιράζοντας έναν σύνδεσμο Sharesub, σίγουρα θα εκτιμηθεί αυτή η κοινή πρωτοβουλία.

Γιατί η Sharesub;

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος των συνδρομών με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. Η ιδέα είναι να καταχωρήσετε όλους τους λογαριασμούς σας στο περιβάλλον εργασίας μας και να στείλετε μια πρόσκληση στις επαφές σας, επιτρέποντάς τους να καταχωρήσουν τα τραπεζικά τους στοιχεία. Ο στόχος είναι επιτέλους να επιστρέφονται οι πληρωμές αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται να στέλνετε υπενθυμίσεις!

Categorized in: