Τι είναι το Infinity +;


Το Infinity είναι μια υπηρεσία ροής βίντεο που προσφέρεται από την ιταλική εταιρεία Telecom Italia. Αυτή η συνδρομή σας προσφέρει απεριόριστες διαδικτυακές βιντεοσκοπήσεις ενός ευρέος φάσματος ταινιών, σειρών, εκπομπών, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών προγραμμάτων, ακόμη και συναυλιών. Προσφέρει μια ποικιλία ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών για το πολύ διαφορετικό κοινό του. Οι συνδρομές περιλαμβάνουν επίσης πολλές ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές λειτουργίες, όπως η δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε πολλαπλές συσκευές, ο προγραμματισμός εγγραφών και η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή Infinity +;


Η Infinity προσφέρει τρία πακέτα συνδρομής, μεταξύ των οποίων:

  • Μηνιαία συνδρομή: Κοστίζει 7,99 ευρώ το μήνα και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλο το περιεχόμενο του καταλόγου της υπηρεσίας (ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, επεισόδια, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές και ποδόσφαιρο),
  • Τριμηνιαία συνδρομή: Πρόκειται για συνδρομή 6 μηνών και κοστίζει 39 ευρώ,
  • Ετήσια συνδρομή: Κόστος 69 ευρώ ετησίως.


Όλοι οι νέοι συνδρομητές του Infinity + επωφελούνται από μια δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας για έως και επτά ημέρες, χωρίς καμία δέσμευση ή υποχρέωση ανανέωσης και με τη δυνατότητα ακύρωσης της συνδρομής ανά πάσα στιγμή χωρίς χρέωση. Ανάλογα με τη στιγμή της ενεργοποίησης, η τιμή των δύο τελευταίων πακέτων κυμαίνεται μεταξύ 39 και 79 ευρώ. Η πλατφόρμα προσφέρει περιοδικά περιορισμένες προσφορές που ενδέχεται να μεταβάλλουν το χρόνο προβολής ή την τιμή του Infinite Pass.

Τι προσφέρει το Infinity +;


Η συνδρομή Infinity+ παρέχει πρόσβαση σε έναν πλήρη κατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει σήμερα πάνω από 2.500 2.700 ταινίες. Υπάρχουν επίσης πάνω από 1.500 επεισόδια τηλεοπτικών σειρών, κινούμενων σχεδίων, τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών για αποκλειστική ενοικίαση.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Infinity +;


Για να εγγραφείτε στο Infinity+, πρέπει πρώτα να ανοίξετε μια συνεδρία στην αρχική σελίδα της υπηρεσίας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από τον υπολογιστή σας και από το πρόγραμμα περιήγησης στην κινητή σας συσκευή, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Mediaset Infinity μέσω Android. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “try Infinity + free” αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή του Infinity +. Στη συνέχεια, εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” και εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην υπηρεσία. Αφού το κάνετε αυτό, συμπληρώστε τη φόρμα στην οθόνη και πατήστε το κουμπί “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί του Infinity +;


Το Infinity +, μια καινοτόμος, εύχρηστη υπηρεσία, διατίθεται μέσω μιας πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί και προσφέρεται στα ιταλικά. Αυτό δυσχεραίνει τη μετακίνηση των ξένων χρηστών. Ωστόσο, οι μεταφράσεις διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο από ειδικούς δικτυακούς τόπους.

Πώς μπορούν πολλά άτομα να χρησιμοποιήσουν το Infinity +;


Με αυτή την υπηρεσία, τέσσερα άτομα μπορούν να συμμετάσχουν στη συνδρομή σας, συμπεριλαμβανομένου εσάς.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Για να το κάνετε αυτό:

  1. Συνδεθείτε στην αρχική σελίδα του Infinity + στο Mediaset Infinity και, στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ χρήστη σας:

  2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο “user space”:

  3. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Διαχείριση των συνεργατών μου”:

  4. Εάν έχετε έγκυρη εγγραφή (ενεργοποίηση καναλιού), θα ανοίξει μια σελίδα και θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Προσθήκη προφίλ” και να συμπληρώσετε τη φόρμα. Εισάγετε το όνομα, τον τύπο και το avatar που θα αντιστοιχιστούν στο προφίλ.

  5. Μόλις προσθέσετε ένα προφίλ, θα πρέπει να κοινοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσης του προφίλ στον συνεργάτη που έχετε προσθέσει. Αυτή η επιλογή εμφανίζεται μόνο όταν η συνδρομή είναι ενεργοποιημένη και είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιταλία. Εάν δεν βρίσκεστε στην Ιταλία, όταν προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε το κανάλι για να μπορέσετε να το μοιραστείτε, θα λάβετε το εξής μήνυμα άρνησης: “Αυτό το κανάλι μπορεί να αγοραστεί μόνο στην Ιταλία.

Εάν έχετε έγκυρη εγγραφή, θα ανοίξει μια σελίδα και θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Προσθήκη προφίλ” και να συμπληρώσετε τη φόρμα. Εισάγετε το όνομα, τον τύπο και το avatar που θα αντιστοιχιστούν στο προφίλ. Μόλις προσθέσετε ένα προφίλ, θα πρέπει να κοινοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσης του προφίλ στον συνεργάτη που έχετε προσθέσει.

Εμπιστευτικότητα στο Infinity +


Όσον αφορά την εμπιστευτικότητα, τα προφίλ είναι σαφώς διακριτά μεταξύ τους και το καθένα έχει τον δικό του σαφώς καθορισμένο χώρο. Κάθε ενότητα προστατεύεται και εμφανίζεται μόνο το περιεχόμενο που είναι αφιερωμένο σε αυτή την ενότητα. Μόνο εσείς μπορείτε να διαγράψετε ή να προσθέσετε έναν νέο συνεργάτη στη συνδρομή σας.

Θα θέλατε να βρείτε αξιόπιστους συνδρομητές μέσα σε λίγα λεπτά;


Στο Sharesub, θα βρείτε τη συνδρομή Infinity + με μόλις 2,48 ευρώ το μήνα. Είναι ένας πιο ασφαλής τρόπος ανταλλαγής συνδρομών στις καλύτερες τιμές. Για την Infinity +, είναι μερικές φορές δύσκολο να βρεθούν συνεργάτες ή να βρεθούν διαθέσιμες θέσεις σε μια ομάδα, καθώς η υπηρεσία αυτή έχει μεγάλη ζήτηση εδώ και μερικά χρόνια. Εξοικονομήστε χρόνο αναζητώντας θέσεις και εγγραφείτε στο Sharesub. Θα βγάλετε διπλάσια χρήματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.