Wat is Infinity +?


Infinity is een videostreamingdienst die wordt aangeboden door het Italiaanse bedrijf Telecom Italia. Dit abonnement biedt je onbeperkte online video-uitzendingen van een breed scala aan films, series, shows, documentaires, tv-programma’s en zelfs concerten. Het biedt een verscheidenheid aan live televisie voor een zeer divers publiek. Abonnementen bevatten ook veel interessante en opwindende functies, zoals de mogelijkheid om inhoud op meerdere apparaten te bekijken, opnames te plannen en afspeellijsten te maken.

Hoeveel kost het Infinity + abonnement?


Infinity biedt drie abonnementspakketten, waaronder :

  • Maandabonnement: Kost €7,99 per maand en hiermee kun je alle content in de catalogus van de service bekijken (films, tv-series, afleveringen, tekenfilms, documentaires, tv-programma’s en voetbal);
  • Kwartaalabonnement: Dit is een abonnement voor 6 maanden en kost €39;
  • Jaarabonnement: Kosten €69 per jaar.


Alle nieuwe Infinity + abonnees profiteren van een gratis proefabonnement van de service voor maximaal zeven dagen, zonder verplichting of verplichting tot verlenging en met de optie om het abonnement op elk gewenst moment kosteloos te annuleren. Afhankelijk van het moment van activering varieert de prijs van de laatste twee pakketten tussen €39 en €79. Het platform biedt periodiek beperkte promoties aan die de kijktijd of de prijs van de Infinite Pass kunnen veranderen.

Wat biedt Infinity +?


Het Infinity+ abonnement geeft toegang tot een complete catalogus, die momenteel meer dan 2.500 2.700 films bevat. Er zijn ook meer dan 1500 afleveringen van tv-series, tekenfilms, tv-programma’s en films exclusief te huur.

Hoe abonneer ik me op Infinity +?


Om je in te schrijven voor Infinity+ moet je eerst een sessie openen op de startpagina van de service. Je kunt dit doen vanaf je pc en via de browser op je mobiele apparaat, met behulp van de Mediaset Infinity-applicatie via Android. Klik dan op “probeer Infinity + gratis” als je de gratis proefversie van Infinity + wilt activeren. Registreer je dan door op de knop “Registreren” te klikken en je e-mailadres en een wachtwoord in te voeren waarmee je toegang krijgt tot de service. Zodra je dit hebt gedaan, vul je het formulier op het scherm in en druk je op de knop “VERZENDEN”.

Wat zijn de beperkingen van Infinity +?


Infinity +, een innovatieve, gebruiksvriendelijke service, is beschikbaar via een platform dat in het Italiaans is ontworpen en wordt aangeboden. Dit maakt het moeilijk voor buitenlandse gebruikers om zich te verplaatsen. Vertalingen zijn echter gratis online beschikbaar op speciale websites.

Hoe kunnen meerdere mensen Infinity + gebruiken?


Met deze service kunnen vier mensen deelnemen aan je abonnement, inclusief jijzelf.

Benodigde tijd: 3 minuten

Om dit te doen:

  1. Log in op de startpagina van Infinity + op Mediaset Infinity en ga naar je gebruikersprofiel:

  2. Ga dan naar “gebruikersruimte”:

  3. Selecteer vervolgens “Mijn partners beheren”:

  4. Als je een geldige registratie hebt (kanaalactivering), wordt er een pagina geopend en moet je naar “Een profiel toevoegen” gaan en het formulier invullen. Voer de naam, het type en de avatar in die aan het profiel moeten worden toegewezen.

  5. Zodra u een profiel hebt toegevoegd, moet u de inloggegevens van het profiel doorgeven aan de partner die u hebt toegevoegd. Deze optie wordt alleen weergegeven wanneer het abonnement is geactiveerd en is alleen beschikbaar in Italië. Als je niet in Italië bent en je probeert het kanaal te activeren zodat je het kunt delen, krijg je deze weigering: “Dit kanaal kan alleen in Italië gekocht worden.

Als je een geldige registratie hebt, wordt er een pagina geopend en moet je naar “Een profiel toevoegen” gaan en het formulier invullen. Voer de naam, het type en de avatar in die aan het profiel moeten worden toegewezen. Zodra u een profiel hebt toegevoegd, moet u de inloggegevens van het profiel doorgeven aan de partner die u hebt toegevoegd.

Vertrouwelijkheid op Infinity +


Wat vertrouwelijkheid betreft, zijn de profielen duidelijk van elkaar te onderscheiden en hebben ze elk hun eigen duidelijk afgebakende ruimte. Elke sectie is beveiligd en alleen de inhoud van die sectie wordt weergegeven. Alleen jij kunt een medewerker verwijderen of toevoegen aan je abonnement.

Wil je in een paar minuten betrouwbare abonnees vinden?


Op Sharesub vind je het Infinity + abonnement voor slechts €2,48 per maand. Het is een veiligere manier om abonnementen te delen tegen de beste prijzen. Voor Infinity + is het soms moeilijk om partners te vinden of om beschikbare plaatsen in een groep te vinden, aangezien er al enkele jaren veel vraag is naar deze dienst. Bespaar tijd met het zoeken naar plaatsen en schrijf je in bij Sharesub. Je verdient twee keer zoveel geld in de kortst mogelijke tijd.