Αυτόν τον μήνα Ιούλιο του 2023, η ομάδα της Sharesub είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει a Μια επιλογή των καλύτερων σειρών και ταινιών από τις αγαπημένες σας πλατφόρμες streaming. Είτε είστε οπαδός της επιστημονικής φαντασίας, της δράσης, της κωμωδίας ή του δράματος, υπάρχει κάτι για όλους!

Ιούλιος 2023 must-sees στο Netflix

Ας ξεκινήσουμε με το Netflix, το οποίο μας κακομαθαίνει με μερικές σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε:

– The Witcher, 3η σεζόν, τόμος 2

Η σειρά προσαρμοσμένη από το διάσημο πολωνικό βιντεοπαιχνίδι συνεχίζεται. Σημειώστε ότι αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία να δούμε τον Henry Cavill με τη στολή του μάγου , η οποία θα αντικατασταθεί από τον Liam Hemswhorth στην τέταρτη σεζόν.

– Η τριλογία Matrix

Για τους οπαδούς της επιστημονικής φαντασίας και της δράσης, η τριλογία Matrix επιστρέφει στο Netflix, επιτρέποντας στους οπαδούς να ανακαλύψουν ξανά αυτό το cult έπος σε όλο του το μεγαλείο. Λοιπόν, μπλε χάπι ή κόκκινο χάπι;

– Σκούμπι

Αν ψάχνετε για μια δόση χιούμορ και περιπέτειας, το “Scooby!” μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε πώς γνωρίστηκαν ο Samy και ο Scooby πριν ξεκινήσουν έρευνες με τη διάσημη ομάδα τους.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο Netflix ➡️ Εγγραφή στο Netflix με λιγότερα χρήματα

Prime Video nuggets τον Ιούλιο του 2023

Το Prime Video δεν πρόκειται να ξεπεραστεί με το μερίδιό του από μικρά ψήγματα για τον Ιούλιο του 2023:

– Η φρίκη της Dolores Roach

Το όνομά της υποδηλώνει ότι πρόκειται για μια σειρά τρόμου, αλλά καθόλου! Το The Horror of Dolores Roach ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας που καταδικάστηκε άδικα σε 16 χρόνια φυλάκισης, καθώς προσπαθεί να επιβιώσει από την αποφυλάκισή της και να προσαρμοστεί στη ζωή στο Washington Heights. Η σειρά δεν επικεντρώνεται στον παραδοσιακό τρόμο, αλλά στις προκλήσεις και τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η Ντολόρες.

– Κάστρο του Takeshi Ιαπωνία

Για τους λάτρεις των τρελών τηλεπαιχνιδιών, το “Takeshi’s Castle Japan” είναι πολύ διασκεδαστικό, με τις τρελές προκλήσεις και τις ξεκαρδιστικές στιγμές του.

– Good Omens Season – 2

Και για τους οπαδούς της φαντασίας, το “Good Omens Season – 2” μας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι που δεν έχουμε ξαναδεί. Πράγματι, η 1η σεζόν ήταν εξ ολοκλήρου προσαρμοσμένη στο αρχικό μυθιστόρημα, σε αντίθεση με την παρούσα.

Πώς μπορώ να εγγραφώ και να παρακολουθήσω το Prime Video με λιγότερα χρήματα;

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο Prime Video ➡️ Εγγραφείτε στο Prime Video με λιγότερα χρήματα

Disney+ εκπλήξεις τον Ιούλιο του 2023

Όσον αφορά το Disney+, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τον Ιούλιο του 2023:

The Simpsons, σεζόν 34

Πότε θα σταματήσουν; Η πιο διάσημη οικογένεια επιστρέφει για 34η σεζόν γεμάτη χιούμορ και αναφορές κάθε είδους!

– Θάνατος στο Νείλο

Ακολουθήστε την Gal Gadot, την Emma Mackey και ακόμη και τη Letitia Wright σε μια μυστηριώδη και συναρπαστική έρευνα στην καρδιά της Αιγύπτου, προσαρμοσμένη από το μυθιστόρημα της Agatha Christie.

– Futurama – Περίοδος 11

Το Futurama επιστρέφει για την 11η σεζόν! Η πολυαγαπημένη κωμική σειρά είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε στο Disney+.

Πώς μπορώ να γίνω συνδρομητής και να παρακολουθώ το Disney+ με λιγότερα χρήματα;

Εάν δεν είστε ακόμη συνδρομητής του Disney+ ➡️ Εγγραφείτε στο Disney+ με λιγότερα χρήματα

Τον Ιούλιο του 2023, το Netflix, το Prime Video και το Disney+ μας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σειρών και ταινιών για να ικανοποιήσουν όλους τους λάτρεις των σειρών και των ταινιών. υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και κάθε συναίσθημα. Και μην ξεχνάτε ότι χρησιμοποιώντας το Sharesub μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Categorized in: