Ο Αύγουστος του 2023 εξελίσσεται σε έναν εξαιρετικό μήνα, με το Netflix, το Disney+ και το Prime Video να προσφέρουν μια λαχταριστή λίστα κυκλοφοριών. Η ομάδα του Sharesub είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μια επιλογή από τις καλύτερες σειρές και ταινίες που θα προβάλλονται στις αγαπημένες σας πλατφόρμες streaming.

Το Netflix βγάζει όλες τις στάσεις!

Ο Αύγουστος είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει πολύ κόσμο με μερικές πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες:

– One Piece (31 Αυγούστου)

Επιβιβαστείτε στο Vogue Merry σε αυτή τη live-action προσαρμογή ενός μνημείου του ιαπωνικού πολιτισμού. Μπείτε στις περιπέτειες του Luffy και του πληρώματός του από τις 31 Αυγούστου!

Trailer του One Piece ©Netflix

– Agent Stone (11 Αυγούστου)

Ως μέλος των μυστικών υπηρεσιών, η Rachel Stones, την οποία υποδύεται η Gal Gadot, είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να σταματήσει έναν τρομερό χάκερ από το να κλέψει το πιο πολύτιμο όπλο της.

Το τρέιλερ Heart of Stone – ©Netflix

– Painkiller (10 Αυγούστου)

Μια σειρά που εξερευνά τις απαρχές της κρίσης των οπιοειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τη δεκαετία του 1990 και μετά, οι ομάδες πίεσης της φαρμακοβιομηχανίας ενθάρρυναν έντονα τους γενικούς ιατρούς να συνταγογραφούν στους ασθενείς τους παυσίπονα οπιούχων, ιδίως για προβλήματα στην πλάτη.

Trailer Painkiller – ©Netflix

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο Netflix ➡️ Εγγραφή στο Netflix με λιγότερα χρήματα

Σημαντικά σημεία του Disney+

Το Disney+ δεν πρόκειται να χάσει τον Αύγουστο με μερικές πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες και συνέχειες:

– Star Wars: Ashoka (23 Αυγούστου)

Μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η πρώην ιππότης Τζεντάι Ahsoka Tano ερευνά μια απειλή που θα μπορούσε να διαταράξει την εύθραυστη ισορροπία ενός ακόμα ευάλωτου γαλαξία…

Trailer του Star Wars: Ashoka ©Disney+

Antigang: La Relève (25 Αυγούστου)


Μετά από μια θρυλική καριέρα στην ομάδα Antigang, ο Niels Cartier εγκαταλείπει την αστυνομία μετά από μια τραγική αποστολή που κοστίζει τη ζωή της συζύγου του. Όταν η συμμορία των κλεφτών που ευθύνεται για αυτό επανεμφανίζεται οκτώ χρόνια αργότερα, ο Niels θα κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση, ακόμα και να συνεργαστεί με την 14χρονη κόρη του.

Trailer του Antigang : La Relève ©Disney+

HIGH SCHOOL MUSICAL: Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΙΔΙΑΣ – ΣΕΖΩΝΗ 4 (9 Αυγούστου)

Επιστρέψτε στο East High με τους αγαπημένους σας Wildcats σε αυτή την 4η και τελευταία σεζόν. Ανακαλύψτε ξανά γνωστά πρόσωπα από τις ταινίες των παιδικών σας χρόνων!

High School Musical: The Musical τρέιλερ – ©Disney+

Εάν δεν είστε ακόμη συνδρομητής του Disney+ ➡️ Εγγραφείτε στο Disney+ με λιγότερα χρήματα

Αύγουστος με το Prime Video!

Εκπλήξεις στο Prime Video :

Les Fleurs Sauvage – Σεζόν 1 (4 Αυγούστου)

Αφού επιβιώνει από μια τρομερή και μυστηριώδη πυρκαγιά στην οποία χάνει τους γονείς της, η εννιάχρονη Άλις Χαρτ πηγαίνει να ζήσει με τη γιαγιά της, την Τζουν, σε μια φάρμα με λουλούδια. Το ταξίδι αποκαλύπτει ότι η οικογένειά της κρύβει πολλά μυστικά…

Les Fleurs Sauvages τρέιλερ – ©Amazon Prime Video

– My Dear F***ing Prince (11 Αυγούστου)

Ένας καυγάς ξέσπασε μεταξύ του γιου του Αμερικανού προέδρου, Alex Claremont-Diaz, και του Βρετανού βασιλικού ομολόγου του πρίγκιπα Ερρίκου, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τις αγγλοαμερικανικές διπλωματικές σχέσεις.

My Dear F***ing Prince τρέιλερ – ©Amazon Prime Video

Καθήκον ενόρκου (25 Αυγούστου)

Πίσω από τις σκηνές μιας αμερικανικής δίκης μέσα από τα μάτια ενός ενόρκου συγκεκριμένα, ο Ρόναλντ Γκλάντεν αγνοεί ότι όλη η υπόθεση είναι ψεύτικη, ότι όλοι εκτός από αυτόν είναι ηθοποιοί και ότι όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου είναι προσεκτικά σχεδιασμένα.

Trailer του Jury Duty – ©Amazon Prime Video

Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο Prime Video ➡️ Εγγραφείτε στο Prime Video με λιγότερα χρήματα