Je Netflix-account delen is een goede manier om minder te betalen, want met een Premium-account kun je tot 4 schermen tegelijk streamen. Het komt dus neer op slechts een paar euro per persoon per maand. Het goede plan! We vertellen je hoe je dit moet doen en hoe je voor automatische terugbetaling aan de betaler kunt zorgen. Deze tutorial werkt perfect in 2023, dus aarzel niet.

Mise à jour : Découvrez le nouveau mode de partage Netflix à partir du 24 mai 2023

Prijs van Netflix-diensten

Er zijn vier soorten abonnementen beschikbaar.

 • Netflix met reclame: €5,99/maand met reclame en verminderde kwaliteit op één scherm tegelijk. Helaas zijn niet alle films en series beschikbaar op dit plan, dus we zouden het niet aanraden.
 • Netflix Essential: €10,99/maand, geeft je onbeperkte, contractvrije, reclamevrije toegang tot video’s. Maar je hebt maar toegang tot één scherm tegelijk en je krijgt geen high-definition.
  ⚠️ Het Netflix Essential-plan is stopgezet sinds december 2023.
 • Netflix Standard: €13,49/maand, hiermee kun je Netflix op 2 schermen tegelijk bekijken, in HD. Zo kun je je account delen met vrienden en familie. Als drie van jullie inhoud op Netflix willen bekijken, wordt één van jullie de toegang tot het platform geweigerd.
 • Netflix Premium: €19,99/maand, beschikbaar voor iedereen. Kijk wat je wilt, op 4 schermen tegelijk, in ultra HD.

Op hoeveel apparaten kan ik mijn account gebruiken?

 • Netflix Essential of met advertenties: Je zult het moeten doen met alleen je video’s bekijken.
 • Netflix Standard: je kunt met z’n tweeën tegelijk naar je favoriete films en series kijken.
 • Netflix Premium: Tot 4 personen, familie of vrienden, kunnen tegelijkertijd video’s bekijken.

De service staat je nog steeds toe om tot 5 verschillende profielen te configureren, maar na de 5e gelijktijdige verbinding zal de laatste persoon die verbinding maakt dit niet meer kunnen doen.

Heb je nog geen Netflix-account? Join abonnementen beschikbaar om te delen.

Hoe het delen van Netflix-accounts in te stellen :

Benodigde tijd: 2 minutenHoewel een account volgens de gebruiksvoorwaarden van Netflix niet mag worden gedeeld met mensen buiten je huishouden, is het technisch mogelijk om een Netflix-abonnement te delen met gebruikers op andere adressen, omdat je het recht hebt om vanaf verschillende locaties verbinding te maken met je account. Om elke gebruiker in staat te stellen het account persoonlijker te gebruiken, hoef je alleen maar :

 1. Verbinding maken met het Netflix-platform

  partage compte netflix

 2. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek

 3. Klik op “Profielen wijzigen

 4. Je hoeft alleen nog maar een profiel voor elk van hen te maken

Zodra dit stadium is voltooid, ben je klaar om te gaan! Ga naar de volledige catalogus. Al deze keuzes zijn niet definitief. Jij of de nieuwe abonnee kan deze informatie op elk moment wijzigen. Zelfs als dit hele proces kan worden gedaan door de nieuwe abonnee, raden we je aan om de leiding te nemen als de organisator van de account, omdat dit de persoon zal aanmoedigen om op hun naam te klikken en hun eigen profiel te gebruiken.

Vergeet voor extra veiligheid niet om een toegangscode aan je profiel toe te voegen om het veiliger te maken

Hoeveel kan ik besparen met een gedeelde account?

Als je de :

 • Met 1 persoon op het Standaardpakket: je bent met z’n tweeën en je kunt nog steeds tegelijkertijd van de stream genieten, waardoor je €71,94 per jaar bespaart.
 • Met 3 personen op het Premium pakket: je bent met 4 zonder risico om gestoord te worden en je bespaart €143,91 per jaar.

Wacht niet langer en bied je account aan op Sharesub, de site voor het delen van abonnementen, om je kosten te verlagen.

Sharesub is een platform waarmee je de kosten van al je abonnementen kunt delen met je vrienden, familie en collega’s. Je kunt eenvoudig al je accounts invoeren in onze interface en een uitnodiging sturen naar je contacten of mede-abonnees zoeken. Je krijgt eindelijk elke maand je geld terug zonder dat je aanmaningen nodig hebt!

Hoe kan ik de abonnementskosten delen met mijn mede-abonnees?

Netflix biedt niet aan om de kosten te verdelen tussen de leden van een plan, maar je kunt deze kosten gewoon delen door je aan te melden bij Sharesub. Door een paar details over het abonnement in te voeren, krijg je een link om te delen: via deze link kunnen je mede-abonnees hun betaalkaart invoeren en wordt er maandelijks een bedrag van je rekening afgeschreven.

Laat je vrienden en familie profiteren van deze kans om tegen een zeer lage prijs een Netflix-account te krijgen door ze een Sharesub sharing link te sturen! Je zult aanbeden worden.

Risico’s en preventieve acties delen

Er zijn geen beveiligingsrisico’s verbonden aan het delen van accounts als je deze 2 gouden regels volgt om ervoor te zorgen dat het delen van je Netflix-account zo soepel mogelijk verloopt:

 • Gebruik een wachtwoord speciaal voor deze account, anders dan het wachtwoord dat u normaal gebruikt. Andere gebruikers mogen geen verbinding kunnen maken met je andere accounts!
 • Deel je account met mensen die je vertrouwt, in een veilige omgeving.

Zelfs als u toegang hebt tot uw aanmelding, kan een andere gebruiker het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld niet wijzigen, omdat Netflix hiervoor een validatiecode nodig heeft die naar uw e-mailadres wordt verzonden. Ze kunnen echter wel hun wachtwoord wijzigen en bijvoorbeeld hun pakket upgraden van Standard naar Premium.

Als dit gebeurt, kun je nog steeds je account herstellen, omdat het e-mailadres niet kan worden gewijzigd. Daarom raden we je aan om je abonnement alleen te delen met iemand die je vertrouwt.