Abonnement delen Simply Piano
Beschikbare plaatsen Simply Piano
De openbare plaatsen Simply Piano Familie zijn momenteel volgeboekt. U kunt een melding instellen of uw eigen abonnement aanbieden als u nog vrije plaatsen heeft.
Voordat je je bij een groep aansluit Simply Piano
Het co-abonnement is eenvoudig te begrijpen, maar het is normaal om eerst te controleren of het goed werkt voordat je ermee begint. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Is dit compatibel met Simply Piano?
Sharesub biedt de mogelijkheid om de kosten te delen voor alle abonnementen waarvoor een groepsaanbieding geldt. Let echter goed op de voorwaarden voor het delen van diensten en vermijd abonnementen uit andere landen: dit kan het beschikbare aanbod beperken of zelfs de toegang tot het account blokkeren.
Hoe worden betalingen afgehandeld?
Uw transacties tussen gebruikers worden afgehandeld in overeenstemming met de Europese regelgeving (PSD2): de identiteit van de organisatoren wordt gecontroleerd en de betalingen worden een maand lang bewaard om eventuele terugbetalingen mogelijk te maken.
Wat gebeurt er als een lid de groep verlaat?
Leden kunnen op elk moment opzeggen, maar krijgen geen restitutie voor de lopende maand. De organisator behoudt zo een hoger deelnamebedrag en de beschikbare plaatsen worden weer bovenaan de lijst geplaatst, zodat de groep snel weer compleet kan worden.
Moet je je wachtwoord delen?
Nee, meestal worden de diensten gedeeld via een uitnodigingslink of een uitnodiging per e-mail. Vervolgens sluit u zich aan bij de groep met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord, om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen. In de enkele gevallen waarin dit nodig is, wordt er een beveiligde beheerder ter beschikking gesteld. Soms kunt u ook gebruikmaken van een speciaal profiel, dat met een pincode is beveiligd.