Wideo > ZEE5

Udostępnianie subskrypcji ZEE5

4,6/5 ★ 5200+ opinie na Trustpilot i w Google 1M+ użytkowników Zaoszczędź nawet 37 %
24.34 zł / miesiąc Jedno miejsce w ramach wspólnej subskrypcji
Dołącz do grupy
19.39 zł / miesiąc Zwrot kosztów, gdy udostępniasz swoje miejsca
Udostępnij swoją
Bezpieczne konto
Mają Państwo dostęp do zabezpieczonych danych w menedżerze haseł.
Płatności podlegające regulacjom
Zgodnie z przepisami unijnymi (DSP2), za pośrednictwem autoryzowanej instytucji płatniczej.
Zweryfikowani członkowie
Sharesub weryfikuje subskrypcje i członków poprzez sprawdzanie dokumentów potwierdzających.
Jasne zasady
Oferowane są wyłącznie subskrypcje dla wielu użytkowników. Nie udostępniamy indywidualnych kont.

Dostępne miejsca ZEE5

Wybierz wolne miejsce w ramach abonamentu ZEE5 w swoim kraju. Każda oferta zawiera informacje o rodzaju abonamentu oraz wysokości Twojej miesięcznej opłaty, obejmującej wszystkie koszty.

RM
ritomd7f41 Zarejestrowany od apr 2026
Zweryfikowana tożsamość
1 aktywne udostępnienie

Współdzielenie ZEE5 Premium
1 wolne miejsce
Konto francuskie
Natychmiastowy dostęp
5.69 € / miesiąc, opłaty wliczone w cenę
Chcę subskrybować
JA
jawadahmed Zarejestrowany od jul 2026
Pełna weryfikacja
1 aktywne udostępnienie

Współdzielenie ZEE5
1 wolne miejsce
Konto brytyjskie
Natychmiastowy dostęp
5.83 £ / miesiąc, opłaty wliczone w cenę
Chcę subskrybować

Przed dołączeniem do grupy ZEE5

System wspólnej subskrypcji jest łatwy do zrozumienia, ale przed rozpoczęciem warto sprawdzić, jak działa. Oto odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.

Czy jest to zgodne z ZEE5?

Sharesub umożliwia dzielenie kosztów wszystkich subskrypcji objętych ofertą grupową. Należy jednak zwrócić uwagę na warunki korzystania z tej usługi i unikać subskrypcji z innych krajów: może to ograniczyć dostępny katalog, a nawet zablokować dostęp do konta.

W jaki sposób obsługiwane są płatności?

Transakcje między użytkownikami są przetwarzane zgodnie z przepisami unijnymi (DSP2): tożsamość organizatorów jest weryfikowana, a dane dotyczące płatności są przechowywane przez miesiąc, aby umożliwić ewentualne zwroty środków.

Co się stanie, jeśli któryś z członków opuści grupę?

Członkowie mogą zrezygnować w dowolnym momencie, ale nie otrzymają zwrotu opłaty za bieżący miesiąc. Organizator zachowuje w ten sposób wyższą opłatę za udział, a dostępne miejsca zostaną ponownie umieszczone na początku listy, co pozwoli szybko uzupełnić grupę.

Czy należy udostępniać swoje hasło?

Nie, w większości przypadków dostęp do usług uzyskuje się za pomocą linku zaproszeniowego lub zaproszenia wysłanego e-mailem. Następnie dołączasz do grupy, używając własnego identyfikatora i hasła, co gwarantuje poufność Twoich danych. W nielicznych przypadkach, gdy jest to konieczne, udostępniany jest bezpieczny menedżer. Czasami można również skorzystać z dedykowanego profilu, chronionego kodem PIN.

© 2026 Sharesub