Wideo > Star+

Udostępnianie subskrypcji Star+

4,6/5 ★ 5200+ opinie na Trustpilot i w Google 1M+ użytkowników Zaoszczędź nawet 61 %
10.9 zł / miesiąc Jedno miejsce w ramach wspólnej subskrypcji
Dołącz do grupy
20.84 zł / miesiąc Zwrot kosztów, gdy udostępniasz swoje miejsca
Udostępnij swoją
Bezpieczne konto
Mają Państwo dostęp do zabezpieczonych danych w menedżerze haseł.
Płatności podlegające regulacjom
Zgodnie z przepisami unijnymi (DSP2), za pośrednictwem autoryzowanej instytucji płatniczej.
Zweryfikowani członkowie
Sharesub weryfikuje subskrypcje i członków poprzez sprawdzanie dokumentów potwierdzających.
Jasne zasady
Oferowane są wyłącznie subskrypcje dla wielu użytkowników. Nie udostępniamy indywidualnych kont.

Dostępne miejsca Star+

Wybierz wolne miejsce w ramach abonamentu Star+ w swoim kraju. Każda oferta zawiera informacje o rodzaju abonamentu oraz wysokości Twojej miesięcznej opłaty, obejmującej wszystkie koszty.

GT
Gianmarco T. Zarejestrowany od sep 2023
Pełna weryfikacja
5 lub więcej aktywnych udostępnień

Współdzielenie Stella +
1 wolne miejsce
Konto hiszpańskie
Natychmiastowy dostęp
2.68 € / miesiąc, opłaty wliczone w cenę
Chcę subskrybować
Zaproponuj swoją subskrypcję w 3 krokach:
Zarejestruj się już teraz w serwisie Star+
Kliknij „Udostępnij” i opublikuj swoje ogłoszenie
Co miesiąc otrzymujesz zwrot środków od swoich subskrybentów. Bez żadnych opłat za nawiązanie połączenia ani za wypłatę!
20.84 zł
Zwroty kosztów
/ miesiąc
Udział

Przed dołączeniem do grupy Star+

System wspólnej subskrypcji jest łatwy do zrozumienia, ale przed rozpoczęciem warto sprawdzić, jak działa. Oto odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.

Czy jest to zgodne z Star+?

Sharesub umożliwia dzielenie kosztów wszystkich subskrypcji objętych ofertą grupową. Należy jednak zwrócić uwagę na warunki korzystania z tej usługi i unikać subskrypcji z innych krajów: może to ograniczyć dostępny katalog, a nawet zablokować dostęp do konta.

W jaki sposób obsługiwane są płatności?

Transakcje między użytkownikami są przetwarzane zgodnie z przepisami unijnymi (DSP2): tożsamość organizatorów jest weryfikowana, a dane dotyczące płatności są przechowywane przez miesiąc, aby umożliwić ewentualne zwroty środków.

Co się stanie, jeśli któryś z członków opuści grupę?

Członkowie mogą zrezygnować w dowolnym momencie, ale nie otrzymają zwrotu opłaty za bieżący miesiąc. Organizator zachowuje w ten sposób wyższą opłatę za udział, a dostępne miejsca zostaną ponownie umieszczone na początku listy, co pozwoli szybko uzupełnić grupę.

Czy należy udostępniać swoje hasło?

Nie, w większości przypadków dostęp do usług uzyskuje się za pomocą linku zaproszeniowego lub zaproszenia wysłanego e-mailem. Następnie dołączasz do grupy, używając własnego identyfikatora i hasła, co gwarantuje poufność Twoich danych. W nielicznych przypadkach, gdy jest to konieczne, udostępniany jest bezpieczny menedżer. Czasami można również skorzystać z dedykowanego profilu, chronionego kodem PIN.

© 2026 Sharesub