Съобщението е направено! Наследникът на MyTF1 се нарича… TF1+! 📣
Тази услуга за стрийминг ви позволява да следите последните новини, да се потопите в сериал или различни програми.
Прочетете нататък, за да научите всичко за тази нова стрийминг услуга на TF1+.

Оферта TF1+

Какво е TF1+?

Във време, когато стриймингът преначертава контурите на ежедневието ни, TF1+ се оказва ново приключение в този постоянно развиващ се свят. Като наследник на MyTF1, тази услуга не просто поема факела, но и го усъвършенства. Снабден с нови функции, TF1+ обещава по-плавно потребителско изживяване, интуитивен интерфейс и подобрена достъпност. Независимо дали става дума за хитови сериали, предавания на живо или ексклузивни документални филми, TF1+ предлага множество съдържание за всеки вкус.

Цени и абонамент

Достъпността е в основата на философията на TF1+. С гъвкав модел на ценообразуване TF1+ се адаптира към всички бюджети. Опциите за абонамент варират от месечен абонамент на цена 5,99 евро, който предлага гъвкавост и свобода, до годишен ангажимент на цена 59,99 евро, идеален за запалени зрители, които искат да спестят пари. Черешката на тортата е 7-дневен пробен период, който позволява на нерешителните зрители да се потопят в света на TF1+ без непосредствен ангажимент.

Предимства на TF1+

Основното предимство на TF1+? Свят без реклама. Представете си свят, в който любимите ви програми вече не се прекъсват от рекламни паузи. Именно това предлага TF1+ – мехур от комфорт, в който съдържанието е на първо място. Нещо повече, благодарение на това, че TF1+ е достъпна на множество устройства – смартфони, таблети, свързани телевизори – можете да я гледате, където пожелаете. Ако към това се прибавят ексклузивни оферти и предпремиерни предавания, TF1+ се превръща в задължителен продукт за почитателите на френската телевизия.

Сравнение с MYTF1 MAX

Прилики и разлики

С всички различни стрийминг услуги на пазара е важно да разберете разликите между TF1+ и MYTF1 MAX. Тези две платформи, въпреки че са на една и съща компания, имат свои специфични характеристики. Що се отнася до съдържанието, и двете услуги предлагат широк спектър от програми, но TF1+ се отличава с предлагането на нови серии и ранен достъп до определено съдържание. По отношение на функционалността MYTF1 MAX проправи пътя със солидно предложение, но TF1+ го надминава с по-модерен интерфейс и подобрено потребителско изживяване. Що се отнася до цените, въпреки че и двете услуги се предлагат на сравними цени, TF1+ предлага по-гъвкави абонаментни пакети, съобразени с различни нужди и бюджети.

Преминаване от MYTF1 MAX към TF1+

Преходът от MYTF1 MAX към TF1+ е плавен и е проектиран с оглед на лоялните абонати. Ако вече сте абонат на MYTF1 MAX, очаквайте плавен преход към TF1+ Premium. Този автоматичен преход означава, че веднага ще се възползвате от всички нови функции и подобрения на TF1+ без допълнителни усилия. Това е начинът TF1 да благодари на потребителите си за тяхната лоялност и да ги включи в това ново телевизионно приключение.

Спестете от абонамента си с Sharesub

Как Sharesub може да помогне

В свят, в който икономиката на сътрудничеството набира все по-голяма сила, Sharesub е чудесен начин да оптимизирате разходите си за абонамент. Представете си, че можете да споделите разходите за абонамента си за TF1+ с други хора, като по този начин намалите месечната си финансова тежест. Sharesub предлага тази възможност законно и сигурно. Споделянето на абонамент, което далеч не е сива зона, се превръща в акт на общност, интелигентен начин да се възползвате пълноценно от услугите за стрийминг, като същевременно държите бюджета си под контрол. С помощта на Sharesub TF1+ става не само по-достъпна, но и по-удобна за ползване, като създава общности от потребители с общи интереси.

Categorized in: