Η ανακοίνωση έγινε! Ο διάδοχος του MyTF1 ονομάζεται… TF1+! 📣
Αυτή η υπηρεσία streaming σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τελευταίες ειδήσεις, να βυθίζεστε σε μια σειρά ή σε διάφορα προγράμματα.
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτή τη νέα υπηρεσία streaming TF1+.

Προσφορά TF1+

Τι είναι το TF1+;

Σε μια εποχή που το streaming επανασχεδιάζει το περίγραμμα της καθημερινότητάς μας, το TF1+ αποδεικνύεται μια νέα περιπέτεια σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο. Ως διάδοχος του MyTF1, αυτή η υπηρεσία δεν παίρνει απλώς τη σκυτάλη, αλλά την εμπλουτίζει. Το TF1+ είναι γεμάτο με νέα χαρακτηριστικά και υπόσχεται μια πιο ομαλή εμπειρία χρήσης, ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας και βελτιωμένη προσβασιμότητα. Είτε πρόκειται για επιτυχημένες σειρές, ζωντανές εκπομπές ή αποκλειστικά ντοκιμαντέρ, το TF1+ προσφέρει πληθώρα περιεχομένου για όλα τα γούστα.

Τιμολόγηση και συνδρομή

Η προσβασιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του TF1+. Με ένα ευέλικτο μοντέλο τιμολόγησης, το TF1+ προσαρμόζεται σε όλους τους προϋπολογισμούς. Οι επιλογές συνδρομής κυμαίνονται από μια μηνιαία συνδρομή στα 5,99 ευρώ, που προσφέρει ευελιξία και ελευθερία, έως μια ετήσια δέσμευση στα 59,99 ευρώ, ιδανική για τους φανατικούς θεατές που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι μια δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών, που επιτρέπει στους αναποφάσιστους θεατές να βυθιστούν στον κόσμο του TF1+ χωρίς άμεση δέσμευση.

Οφέλη του TF1+

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του TF1+; Ένας κόσμος χωρίς διαφήμιση. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα αγαπημένα σας προγράμματα δεν θα διακόπτονται πλέον από διαφημιστικά διαλείμματα. Αυτό προσφέρει το TF1+, μια φούσκα άνεσης όπου το περιεχόμενο έρχεται πρώτο. Επιπλέον, με το TF1+ διαθέσιμο σε πλήθος συσκευών – smartphones, tablets, συνδεδεμένες τηλεοράσεις – μπορείτε να το παρακολουθείτε όπου θέλετε. Προσθέστε σε αυτό αποκλειστικές προσφορές και προεπισκοπήσεις, και το TF1+ γίνεται απαραίτητο για τους οπαδούς της γαλλικής τηλεόρασης.

Σύγκριση με MYTF1 MAX

Ομοιότητες και διαφορές

Με όλες τις διαφορετικές υπηρεσίες streaming στην αγορά, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ του TF1+ και του MYTF1 MAX. Αυτές οι δύο πλατφόρμες, αν και προέρχονται από την ίδια εταιρεία, έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το περιεχόμενο, και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων, αλλά το TF1+ ξεχωρίζει για την προσφορά νέων σειρών και την πρώιμη πρόσβαση σε ορισμένο περιεχόμενο. Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το MYTF1 MAX άνοιξε το δρόμο με μια σταθερή προσφορά, αλλά το TF1+ το ξεπερνάει με ένα πιο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Όσον αφορά την τιμολόγηση, αν και οι δύο υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε συγκρίσιμες τιμές, το TF1+ προσφέρει πιο ευέλικτα πακέτα συνδρομής, προσαρμοσμένα σε διάφορες ανάγκες και προϋπολογισμούς.

Μετάβαση από MYTF1 MAX σε TF1+

Η μετάβαση από το MYTF1 MAX στο TF1+ είναι ομαλή και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους πιστούς συνδρομητές. Αν είστε ήδη συνδρομητής του MYTF1 MAX, περιμένετε ομαλή μετάβαση στο TF1+ Premium. Αυτή η αυτόματη μετάβαση σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε άμεσα από όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις του TF1+ χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια. Είναι ο τρόπος του TF1 να ευχαριστήσει τους χρήστες του για την αφοσίωσή τους και να τους πάρει μαζί του σε αυτή τη νέα τηλεοπτική περιπέτεια.

Εξοικονομήστε τη συνδρομή σας με τη Sharesub

Πώς μπορεί να βοηθήσει η Sharesub

Σε έναν κόσμο όπου η συνεργατική οικονομία κερδίζει συνεχώς έδαφος, η Sharesub είναι ο ιδανικός σύμμαχος για τη βελτιστοποίηση του κόστους των συνδρομών σας. Φανταστείτε να μπορείτε να μοιράζεστε το κόστος της συνδρομής σας στο TF1+ με άλλους, μειώνοντας έτσι τη μηνιαία οικονομική σας επιβάρυνση. Η Sharesub προσφέρει αυτή την ευκαιρία νόμιμα και με ασφάλεια. Ο διαμοιρασμός συνδρομών, που δεν είναι καθόλου γκρίζα ζώνη, γίνεται μια πράξη κοινότητας, ένας έξυπνος τρόπος για να αξιοποιείτε στο έπακρο τις υπηρεσίες streaming και ταυτόχρονα να ελέγχετε τον προϋπολογισμό σας. Με το Sharesub, το TF1+ γίνεται όχι μόνο πιο προσιτό, αλλά και πιο φιλικό προς το χρήστη, δημιουργώντας κοινότητες χρηστών με κοινά ενδιαφέροντα.