Какво е Infinity +?


Infinity е услуга за стрийминг на видео, предлагана от италианската компания Telecom Italia. Този абонамент ви предлага неограничени онлайн видеопредавания на широк спектър от филми, сериали, предавания, документални филми, телевизионни програми и дори концерти. Той предлага разнообразни телевизионни предавания на живо за своята много разнообразна аудитория. Абонаментите включват и много интересни и вълнуващи функции, като например възможност за гледане на съдържание на няколко устройства, планиране на записи и създаване на списъци за възпроизвеждане.

Колко струва абонаментът за Infinity +?


Infinity предлага три абонаментни пакета, включително :

  • Месечен абонамент: Струва 7,99 EUR на месец и ви позволява да гледате цялото съдържание в каталога на услугата (филми, телевизионни сериали, епизоди, анимационни филми, документални филми, телевизионни предавания и футбол);
  • Тримесечен абонамент: Това е 6-месечен абонамент, който струва 39 евро;
  • Годишен абонамент: Цената е 69 евро на година.


Всички нови абонати на Infinity + се възползват от безплатна пробна версия на услугата за период до седем дни, без ангажимент или задължение за подновяване и с възможност за безплатно прекратяване на абонамента по всяко време. В зависимост от момента на активиране цената на последните два пакета варира между 39 и 79 евро. Платформата периодично предлага ограничени промоции, които могат да променят времето за гледане или цената на Infinite Pass.

Какво предлага Infinity +?


Абонаментът за Infinity+ дава достъп до пълния каталог, който в момента съдържа над 2 500 2 700 филма. Освен това има над 1500 епизода на телевизионни сериали, анимационни филми, телевизионни предавания и филми под ексклузивен наем.

Как да се абонирам за Infinity +?


За да се абонирате за Infinity+, първо трябва да отворите сесия на началната страница на услугата. Можете да направите това от компютъра си и от браузъра на мобилното си устройство, като използвате приложението Mediaset Infinity за Android. След това кликнете върху “Опитайте Infinity + безплатно”, ако искате да активирате безплатната пробна версия на Infinity +. След това се регистрирайте, като кликнете върху бутона “Регистрация” и въведете имейл адреса си и парола за достъп до услугата. След като сте направили това, попълнете формуляра на екрана и натиснете бутона “ИЗПРАТИ”.

Какви са ограниченията на Infinity +?


Иновативната и лесна за използване услуга Infinity + е достъпна чрез платформа, разработена и предлагана на италиански език. Това затруднява придвижването на чуждестранните потребители. Преводите обаче са достъпни безплатно онлайн на специални уебсайтове.

Как няколко души могат да използват Infinity +?


С тази услуга към абонамента ви могат да се присъединят четирима души, включително вие.

Time needed: 3 minutes

За целта:

  1. Влезте в началната страница на Infinity + в Mediaset Infinity, след което отворете потребителския си профил:

  2. След това отидете в “потребителско пространство”:

  3. След това изберете “Управление на моите партньори”:

  4. Ако имате валидна регистрация (активиране на канал), ще се отвори страница, в която трябва да отидете на “Добавяне на профил” и да попълните формуляра. Въведете името, типа и аватара, които да бъдат присвоени на профила.

  5. След като добавите профил, ще трябва да съобщите данните за вход в профила на партньора, който сте добавили. Тази опция се появява само когато абонаментът е активиран и е налична само в Италия. Ако не сте в Италия, при опит да активирате канала, за да можете да го споделите, ще получите следното съобщение за отказ: “Този канал може да бъде закупен само в Италия.

Ако имате валидна регистрация, ще се отвори страница, в която трябва да отидете на “Добавяне на профил” и да попълните формуляра. Въведете името, типа и аватара, които да бъдат присвоени на профила. След като добавите профил, ще трябва да съобщите данните за вход в профила на партньора, който сте добавили.

Конфиденциалност в Infinity +


Що се отнася до поверителността, профилите са ясно разграничени един от друг и всеки от тях има свое ясно определено пространство. Всеки раздел е защитен и се показва само съдържанието, посветено на този раздел. Само вие можете да изтриете или да добавите нов сътрудник към абонамента си.

Искате ли да намерите надеждни абонати само за няколко минути?


В Sharesub ще намерите абонамента за Infinity + само за 2,48 евро на месец. Това е по-сигурен начин за споделяне на абонаменти на най-добри цени. За Infinity + понякога е трудно да се намерят партньори или свободни места в група, тъй като тази услуга е много търсена от няколко години насам. Спестете време за търсене на места и се регистрирайте в Sharesub. Ще спечелите два пъти повече пари за възможно най-кратко време.

Categorized in: