Искате ли да научите повече за актуалните събития по света? Надеждна, висококачествена информация? Абонаментът за списание Libération ще ви даде всичко това благодарение на качествената разследваща журналистика.

Тук обясняваме всичко, което предлага списание Libération, а също така ви даваме съвет как да платите по-малко за абонамента си за списание Libération 😃

Контекст и значение на информираността

Значението на информираността не може да се подценява. Да си информиран означава да си подготвен да разбираш и действаш в нашето общество. При наличието на множество източници – от печатни до цифрови – изборът на начина и мястото на получаване на новините е по-важен от всякога. Не става въпрос само за това да сте в крак с последните новини, а и за гражданска отговорност. В резултат на това изборът на надеждни и качествени източници на информация, като Libération, става важен за формирането на информирано мнение и за положителния принос към общността.

Преглед на офертите за освобождение

По случай 50-годишнината си Libération предлага атрактивни оферти за връщане към училище за всички, които искат да получават новини по различен начин. Избирайки Libération, вие избирате ангажирана, висококачествена журналистика, достъпна в цифров или хартиен формат. Тук е представено обобщение на наличните оферти, за да може всеки да намери абонамент, който отговаря на неговите нужди и предпочитания.

  • Оферта Discovery: 50-дневен пробен период само за 1 евро, след което абонаментът се увеличава на 8,90 евро на месец, а годишното плащане е 106,80 евро. Идеален вариант за тези, които искат да тестват услугите, преди да се ангажират.
  • Ексклузивна оферта на Google: Абонирайки се чрез Google, можете да се възползвате от специалната годишна тарифа от 36 евро – безпрецедентна оферта за пълен достъп до Libération.
  • Ползи за абонатите: Неограничен достъп без реклами, предварителен преглед на дигиталния вестник от 22:00 ч., ексклузивни бюлетини, специално приложение и подаръци всяка седмица в Клуба на абонатите.
  • Намалена цена: Тази преференциална тарифа, която е само 5 евро на месец, е предназначена за студенти, безработни и пенсионери и не е задължителна, за да направи качествената информация достъпна за всички.
  • Подарете 3-месечен, 6-месечен или едногодишен абонамент и позволете на приятелите и семейството си да открият удоволствието от информацията по един различен начин.
  • Оферта за цифров и хартиен вестник: За тези, които харесват както цифровия формат, така и хартиения вестник, Libération предлага комбинирани пакети с хартиеното издание, което се доставя до дома ви всяка събота или всеки ден, на цена от 4,90 EUR за първия месец.

Libération’s Plus


Libération, известен със своята ангажираност към журналистиката и свободата на словото, предлага множество предимства на абонатите си, с което затвърждава позицията си на една от най-уважаваните френски медии. В основата на нейните плюсове е неограниченият достъп до качествено съдържание без реклами, което осигурява плавно и завладяващо изживяване при четене. Предварителното публикуване на цифровия вестник в 22:00 ч. предишната вечер дава на читателите възможност да се запознаят с новините от следващия ден, което обогатява разбирането им за световните събития.

Ексклузивните бюлетини, които обхващат редица теми, включително политика, феминизъм и други, предоставят задълбочени анализи и уникални гледни точки директно в пощенските кутии на абонатите. Специалното приложение опростява достъпа до статиите, вестниците и бюлетините на Libération, като насърчава персонализирано потребителско изживяване, съобразено с нуждите на всеки човек.

Членовете могат да се възползват и от седмични подаръци чрез Клуба на абонатите, които добавят осезаема стойност към техния абонамент. И накрая, свободата на словото и редакционният ангажимент на Libération да оспорва общоприетите схващания засилват ключовата му роля в медийния пейзаж, като осигуряват незаменим глас в обществения дебат.

Тези предимства, съчетани с богатата история и основните ценности на вестника, правят абонамента за Libération предпочитан избор за читателите, които търсят надеждна информация и актуални анализи в свят, в който информацията е по-важна от всякога.

Сравнение с конкуренцията

В променящия се медиен пейзаж Libération се отличава с уникалния си подход към журналистиката, съчетаващ в себе си взискателност, независимост и новаторство. Изправен пред разнообразна конкуренция, включваща цифрови гиганти и нови информационни компании (brief.me и др.), Libération запазва своята идентичност благодарение на богатото и разнообразно предлагане. Абонаментите, предназначени за взискателна аудитория, предлагат качествено съдържание без реклами и са достъпни на няколко платформи.

За разлика от някои свои конкуренти, които се фокусират върху количеството информация или бързината, Libération се ангажира с разследваща журналистика и решения, отговаряйки на нарастващото търсене на проверена, задълбочена и въздействаща информация. Това качество е отразено в различните формати на абонамент – от цифров до хартиен, които предлагат гъвкавост и достъпност за всички профили на потребителите.

Изправен пред играчи, които разчитат на информационно затлъстяване и непрестанни информационни потоци, често източник на дезинформация, Libération цени задълбочения анализ и разнообразието от гледни точки. Чрез засилване на гражданската активност и оспорване на общоприетите схващания вестникът се позиционира като еталон за читателите, които търсят отговорна и етична журналистика.

Защо да изберете Sharesub за своя абонамент за Libération?

Изборът да споделите абонамента си за Libération или да се присъедините към група за споделяне чрез Sharesub означава да изберете модерно, икономически ефективно решение, което ви осигурява достъп до качествено съдържание, като същевременно държите бюджета си под контрол. Ето защо Sharesub се отличава:

  • Оптимизиране на разходите: възползвайте се от предимствата на Libération на по-ниска цена чрез обединяване на разходите за абонамент.
  • Гъвкавост: Sharesub предлага възможността да се абонирате според вашите условия, без дългосрочен ангажимент, като ви дава свободата да управлявате предпочитанията си за абонамент.
  • Лесен за използване: С лесна за навигация платформа Sharesub осигурява достъп до любимото ви съдържание само с няколко кликвания.
  • Незабавен достъп: Присъединете се незабавно към съществуваща група за споделяне и започнете да четете Libération веднага.
  • Прозрачност и сигурност: Sharesub гарантира сигурна и прозрачна транзакция, като осигурява защита на вашите лични и финансови данни.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Какви видове абонаменти предлага Libération?

Libération предлага няколко варианта за абонамент, за да отговори на разнообразните нужди на своите читатели. Възможностите включват цифрови абонаменти, които предлагат неограничен достъп до цялото съдържание на различни устройства без реклами, както и пакети, съчетаващи цифров достъп с уикенд или ежедневна доставка на хартиен вестник. За някои категории читатели, като например студенти и пенсионери, се предлагат и намалени тарифи.

2. Какви са предимствата на абонамента за Libération?

Абонатите се радват на неограничен достъп без реклами до съдържанието на Libération, цифров предварителен преглед на вестника, ексклузивни бюлетини и специално приложение. Членовете на Абонаментния клуб също получават подаръци всяка седмица.

3. Как Libération се ангажира с качествената журналистика и редакционната независимост?

Libération се слави с ангажираността си към качествената журналистика, като набляга на свободата на словото, редакционната независимост и критичния подход към събитията. Вестникът се стреми да оспорва общоприетите схващания, като предлага задълбочени разследвания, анализи и репортажи, които отразяват различни гледни точки.

Categorized in: