Подредихте ли абонаментите, които трябва да намалите, за да намалите разходите си, и Paris Match е в списъка?
Тук ще ви обясним как да се отпишете от Paris Match и, като бонус, как да запазите абонамента си за по-малко пари 😎

Абонаментни пакети за Paris Match

Paris Match предлага гъвкави абонаментни пакети, които позволяват на читателите да се потопят в завладяващия свят на новините, културата, политиката и известните личности, като предлага различни варианти, които отговарят на всички нужди. Независимо дали е в цифров формат за предварителен достъп и четене на различни носители, или на хартиен носител за тези, които предпочитат усещането и мириса на хартия, Paris Match е готов и чака.

  • 100% цифрова оферта: За 7,90 евро на месец, без ангажимент и 1 евро за първия месец, тази оферта включва предварителен достъп до новия брой всяка седмица, пълен достъп до статиите във всички цифрови медии и ексклузивни бюлетини.
  • Оферта за хартиен носител: При цена 79 EUR за 1 година този необвързващ пакет доставя списанието директно в дома ви всяка седмица, със значителна отстъпка в сравнение с цената на вестникарския щанд, като ви позволява да спрете или продължите абонамента си по време на празниците.
  • Комбинирани оферти: Предлагат се и срочни абонаментни пакети с опции за 6 или 12 месеца, които предлагат гъвкавост и предимства, подобни на тези при офертите за дигитален и хартиен носител.

Всеки абонамент е разработен така, че да се адаптира към разнообразния начин на живот на читателите, като гарантира не само достъп до качествено съдържание, но и персонализирано и обогатяващо преживяване при четене. Освен това отказът от услугата е опростен и може да се извърши онлайн, което осигурява максимална гъвкавост на абонатите.

Процедура за отписване

Отписване от абонамента онлайн

Има няколко възможности за прекратяване на абонамента ви за Paris Match онлайн, което прави процеса бърз и лесен. Въпреки че официалният уебсайт на Paris Match не предлага директно опция за онлайн анулиране чрез потребителския ви акаунт, имате на разположение други средства за ефективно извършване на тази процедура.

На първо място, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти директно по имейл на адрес [email protected]. Препоръчително е в имейла си да предоставите ясна и кратка информация, като например абонаментния си номер, личните си данни и да посочите желанието си да прекратите абонамента. Не забравяйте да поискате писмено потвърждение, че искането ви за отписване е било обработено, за да можете да запазите документа за действието си.

Отписване по пощата

За да прекратите абонамента си за Paris Match по пощата, трябва да спазите проста, но специфична процедура, за да се гарантира, че искането ви ще бъде обработено ефективно. Този метод се препоръчва за съхраняване на правни доказателства за вашия подход, особено в случай на спор.

Ето как работи:

  1. Напишете писмото за анулиране :

    Започнете, като ясно заявите намерението си да прекратите абонамента си. Писмото ви трябва да съдържа пълните ви данни за контакт (фамилия, име, пощенски адрес), номера на абонамента ви за Paris Match и причината за анулирането, ако желаете да я споделите.

  2. Изпратете писмото с препоръчана пратка:

    Изпращането с препоръчана поща с обратна разписка е от решаващо значение, тъй като предоставя доказателство, че Paris Match е изпратил и получил вашето искане. Това гарантира, че имате официален документ за отписването си.

  3. Адрес за анулиране :

    Изпратете писмото си до отдела за абонамент на Paris Match на следния адрес Paris Match, Subscription Department, 60643 Chantilly Cedex, Франция.

Не забравяйте да проверите актуалния адрес на официалния уебсайт на Paris Match, тъй като той може да бъде променен.

Потвърждение и възстановяване на сумата: След като получи заявката Ви, Paris Match ще обработи анулирането. Ако сте платили предварително пълния размер на абонамента си, имате право на пропорционално възстановяване на сумата за всички останали неполучени броеве. Възстановяването на сумата обикновено се извършва в рамките на 14 дни от потвърждението за прекратяване на абонамента.

Право на оттегляне

Правото на отказ ви позволява да прекратите абонамента си за Paris Match в рамките на 14 дни след получаването на първия брой в съответствие със законодателството за защита на потребителите. Тази опция е идеална, ако промените решението си или ако абонаментът не отговаря на очакванията ви. За да се възползвате от това право, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Paris Match по пощата или по имейл, като предоставите подробности за абонамента си. Ще бъдат възстановени вече платени суми, което ще осигури гъвкавост и сигурност на новите абонати.

Споделяне на абонамент Sharesub за Paris Match

Sharesub предлага иновативно решение за феновете на Paris Match, които искат да намалят разходите си, докато се наслаждават на любимото си списание. Като дава възможност за споделяне на абонаменти по законен и сигурен начин, тази платформа създава уникална възможност за присъединяване към групи за споделяне или за предлагане на неизползвани места за абонамент за Paris Match. Това означава, че потребителите на Sharesub могат да получат достъп до Paris Match и други услуги на по-ниски цени, като оптимизират използването и разходите за своите абонаменти. Този подход на сътрудничество насърчава по-отговорното и икономично потребление на цифрово и печатно съдържание, свързано с споделяне на абонамент за Paris Match .

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Законно ли е да споделям абонамента си за Paris Match в Sharesub?

Да, споделянето на абонамента ви за Paris Match в Sharesub е напълно законно. Sharesub е създаден, за да позволява сигурно и законно споделяне на абонаменти между потребители, като намалява разходите и същевременно спазва условията за ползване на абонираните услуги.

2. Какви са предимствата на споделянето на абонамента ми за Paris Match в Sharesub?

Споделянето на абонамента може да ви помогне да намалите месечните си разходи, като разделите разходите за абонамент с други потребители. Освен това тя дава достъп на други хора до Paris Match на по-ниска цена, насърчавайки икономиката на споделянето, която е от полза за всички.

3. Мога ли да използвам Sharesub за споделяне на други видове абонаменти освен Paris Match?

Абсолютно, Sharesub ви позволява да споделяте различни абонаменти – от списания и вестници като Paris Match до услуги за стрийминг, спорт и др. Това е чудесен начин да увеличите максимално използването и стойността на всичките си абонаменти.

Categorized in: