Вече сте решили, че искате да бъдете информирани за местните новини от вашия регион? Списанието “Le Progrès” е много добър избор за тази цел, като обхваща областите Рона, Айн, Норд-Изер, Лоара, Горна Лоара и Юра.

Представяме ви различните видове абонамент, за да ви помогнем да направите най-добрия избор 😎 и като бонус – техника за плащане на по-малко за абонамента, ако не го използвате интензивно или се колебаете.

Презентация : “Le Progrès

“Le Progrès” е емблематичен френски регионален всекидневник, основан в Лион през 1859 г. Със силна регионална идентичност, той е издържал изпитанието на времето, като непрекъснато се е адаптирал към технологичното и общественото развитие. Първоначално писан на ръка, той се превърна в пионер в използването на цифрови и мултимедийни технологии, за да отговори на разнообразните нужди на своите читатели. Днес “Le Progrès” съчетава богатаместна информация със задълбочени анализи, обхващайки широк спектър от теми за ангажирана и разнообразна читателска аудитория. Той остава верен на основополагащите си принципи да предоставя полезна информация и да бъде близо до читателите си, като в същото време приема иновации, за да запази значението си в съвременния медиен пейзаж.


Абонаментни оферти: Numérique Essentielle

Предложението за основен цифров абонамент за “Le Progrès” е предназначено за тези, които предпочитат простотата и онлайн достъпността. Само срещу 1 евро за първия месец, а след това срещу 9,99 евро на месец без ангажимент, абонатите получаватнеограничен достъп до статиите в уебсайта и приложението. Абонаментът ви позволява също така да се свържете с две устройства, което предлага голяма гъвкавост. Цифровите вестници са достъпни от 5 ч. сутринта, а рекламата е ограничена и това е рентабилен вариант за актуализиране на информацията.

Абонаментни оферти: Numérique Premium

“Le Progrès” Premium Digital е предназначен за взискателни потребители и предлага пълен достъп до дигиталния вестник и всички онлайн статии от 5 ч. сутринта. Срещу 1 евро за първия месец, а след това 14,99 евро на месец без ангажимент, този пакет включва изключителни предимства като ограничена реклама, подаръци с LeCLUB и възможност за свързване на до 4 устройства. Идеален за обогатено изживяване при четене, той отговаря на нуждите от информация и забавление на съвременните читатели.

Абонаментни оферти : Paper + Digital

“Le Progrès” Premium Digital е предназначен за взискателни потребители и предлага пълен достъп до дигиталния вестник и всички онлайн статии от 5 ч. сутринта. Срещу 1 EUR за първия месец, а след това срещу 12,99 EUR на месец без ангажимент, този пакет включва изключителни предимства като ограничена реклама, подаръци с LeCLUB и възможност за свързване на до 4 устройства. Идеален за обогатено изживяване при четене, той отговаря на нуждите от информация и забавление на съвременните читатели.

Специални оферти (Специални оферти, Професионалисти и приходи от пресата)

Предложението Paper + Digital на Le Progrès съчетава традиционното преживяване от четенето на хартиен вестник с достъп до богата на съдържание цифрова платформа. Срещу 90 евро на месец, без ангажимент за време, абонатите получават всеки ден вестника на хартиен носител директно до дома си, както и първокласен достъп до цифрово съдържание. Това включва онлайн статии, цифрови издания, достъпни от 5 ч. сутринта, и ограничена реклама. Абонатите се ползват и от предимствата на клуба LeCLUB с многобройни подаръци и покани и могат да свързват до 4 устройства.

Как да се абонирам? (процедура за абонамент стъпка по стъпка)

Абонирането за списание “Le Progrès” е прост и лесен процес, който ви давабърз достъп до богатаместна, национална и международна информация. Ето стъпките, които трябва да следвате, за да станете абонат:

  1. Посетете официалния уебсайт

    Започнете да посещавате уебсайта на “Le Progrès” и потърсете раздела, посветен на абонаментите.

  2. Изберете своя абонаментен пакет

    Изберете от редица опции, като Digital Essential, Digital Premium или Paper + Digital, в зависимост от предпочитанията си за четене и ползване на информация.

  3. Създаване или влизане в профила ви

    Ако вече имате акаунт, влезте в него, като използвате данните си за вход. Ако не, създайте нов акаунт, като предоставите необходимата информация.

  4. Въведете данните си за плащане

    Въведете данните си за плащане за избраната от вас опция за абонамент. Често има промоция за абонамент за първия месец.

  5. Потвърдете абонамента си

    Проверете отново данните за абонамента си и потвърдете поръчката. Ще получите потвърждение по електронната поща с подробностите за абонамента ви и начина за достъп до съдържанието.

След като се абонирате, ще имате достъп до цялото съдържание в избрания от вас пакет, независимо дали става въпрос за онлайн статии, цифрови издания на вестника или хартиена версия, която се доставя директно до вратата ви. Насладете се на четенето с “Le Progrès”!

Намалете разходите за абонамент с Sharesub

Намаляването на разходите за абонамент току-що стана по-лесно с Sharesub – иновативна платформа, създадена, за да пести максимално от любимите ви услуги. Като споделите неизползваните места в абонаментните си карти или се присъедините към съществуваща група, можете да получите достъп до различни услуги на значително по-ниски цени. Sharesub предлага сигурно и законно решение за оптимизиране на месечните ви разходи, без да се нарушава достъпът до качествено съдържание. Възползвайте се максимално от абонаментите си, като споделяте разходите, променяйки начина, по който управлявате абонаментите си.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ :

1. Какви изключителни предимства се предлагат на абонатите на списание “Le Progrès”?

Абонатите се ползват от изключителни предимства, като ранен достъп до определени продукти, покани за специални събития и отстъпки за партньорства с други марки или услуги. Тези предимства имат за цел да обогатят читателското преживяване и да добавят значителна стойност към абонамента.

2. Как списание “Le Progrès” гарантира качеството и надеждността на своето съдържание?

“Le Progrès се стреми да поддържа високо редакционно качество, като наема екип от професионални журналисти и работи с широка мрежа от местни кореспонденти. Редакционният процес включва стриктна проверка на фактите и редактиране от опитни редактори, за да се гарантира надеждността и точността на публикуваната информация.

3. Какви са предимствата на абонамента пред покупката от вестникарски магазин?

Абонаментите предлагат редица предимства, сред които е и удобството да се получават изданията директно, често на по-ниска цена в сравнение с индивидуалните покупки на вестникарските щандове. Освен това гарантира, че няма да пропуснете нито един брой на любимото си издание.

Categorized in: