Αποφασίσατε, τώρα θέλετε να ενημερώνεστε για τα τοπικά νέα της περιοχής σας; Το περιοδικό “Le Progrès” είναι μια πολύ καλή επιλογή για αυτό, καλύπτοντας τις περιοχές Rhône, Ain, Nord-Isère, Loire, Haute-Loire και Jura.

Ακολουθεί μια παρουσίαση των διαφορετικών τύπων συνδρομής για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή 😎 και, ως μπόνους, μια τεχνική για να πληρώνετε λιγότερο για τη συνδρομή σας αν δεν τη χρησιμοποιείτε εντατικά ή είστε διστακτικοί.

Παρουσίαση : “Le Progrès

“Η Le Progrès είναι μια εμβληματική γαλλική περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα, που ιδρύθηκε στη Λυών το 1859. Με ισχυρή περιφερειακή ταυτότητα, έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, προσαρμοζόμενη συνεχώς στις τεχνολογικές και κοινωνικές εξελίξεις. Αρχικά χειρόγραφη, εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο στην υιοθέτηση ψηφιακών και δια-μεσικών μέσων για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες του αναγνωστικού της κοινού. Σήμερα, η “Le Progrès” συνδυάζει πλούσιεςτοπικές πληροφορίες με εμπεριστατωμένες αναλύσεις, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για ένα αφοσιωμένο και ποικίλο αναγνωστικό κοινό. Παραμένει πιστή στις ιδρυτικές της αρχές της παροχής χρήσιμων πληροφοριών και της εγγύτητας με τους αναγνώστες της, ενώ παράλληλα υιοθετεί την καινοτομία για να διατηρήσει τη σημασία της στο σύγχρονο τοπίο των μέσων ενημέρωσης.


Προσφορές συνδρομής: Numérique Essentielle

Η προσφορά συνδρομής “Le Progrès” Essential Digital έχει σχεδιαστεί για όσους προτιμούν την απλότητα και την ηλεκτρονική προσβασιμότητα. Με μόλις 1 ευρώ για τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια 9,99 ευρώ ανά μήνα χωρίς καμία δέσμευση, οι συνδρομητές έχουναπεριόριστη πρόσβαση σε άρθρα στον ιστότοπο και την εφαρμογή. Η συνδρομή σας επιτρέπει επίσης τη σύνδεση σε δύο συσκευές, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία. Με ψηφιακές εφημερίδες διαθέσιμες από τις 5 το πρωί και περιορισμένη διαφήμιση, είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για την ενημέρωση.

Προσφορές συνδρομής: Numérique Premium

Η ψηφιακή προσφορά “Le Progrès” Premium Digital έχει σχεδιαστεί για απαιτητικούς χρήστες, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση στην ψηφιακή εφημερίδα και σε όλα τα online άρθρα από τις 5 π.μ. Με 1€ τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια 14,99€/μήνα χωρίς καμία δέσμευση, το πακέτο αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικά προνόμια όπως περιορισμένη διαφήμιση, δώρα με το LeCLUB και δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 συσκευών. Ιδανικό για μια εμπλουτισμένη εμπειρία ανάγνωσης, ανταποκρίνεται στις ανάγκες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας των σύγχρονων αναγνωστών.

Προσφορές συνδρομής : Έντυπη + Ψηφιακή

Η ψηφιακή προσφορά “Le Progrès” Premium Digital έχει σχεδιαστεί για απαιτητικούς χρήστες, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση στην ψηφιακή εφημερίδα και σε όλα τα online άρθρα από τις 5 π.μ. Με 1 ευρώ τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια 12,99 ευρώ/μήνα χωρίς καμία δέσμευση, το πακέτο αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικά προνόμια όπως περιορισμένη διαφήμιση, δώρα με το LeCLUB και δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 συσκευών. Ιδανικό για μια εμπλουτισμένη εμπειρία ανάγνωσης, ανταποκρίνεται στις ανάγκες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας των σύγχρονων αναγνωστών.

Ειδικές προσφορές (Ειδικές προσφορές, επαγγελματίες και έσοδα από τον Τύπο)

Η προσφορά Paper + Digital της Le Progrès συνδυάζει την παραδοσιακή εμπειρία της ανάγνωσης μιας χάρτινης εφημερίδας με την πρόσβαση σε μια πλούσια σε περιεχόμενο ψηφιακή πλατφόρμα. Με 90 ευρώ το μήνα, χωρίς καμία χρονική δέσμευση, οι συνδρομητές λαμβάνουν καθημερινά την εφημερίδα απευθείας στο σπίτι τους, καθώς και premium πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμενο. Αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρονικά άρθρα, ψηφιακές εκδόσεις διαθέσιμες από τις 5 π.μ. και περιορισμένη διαφήμιση. Οι συνδρομητές απολαμβάνουν επίσης τα οφέλη του κλαμπ LeCLUB, με πολλά δώρα και προσκλήσεις, και μπορούν να συνδέσουν έως και 4 συσκευές.

Πώς μπορώ να εγγραφώ; (βήμα προς βήμα διαδικασία εγγραφής)

Η εγγραφή στο περιοδικό “Le Progrès” είναι μια απλή και ξεκάθαρη διαδικασία, που σας δίνειγρήγορη πρόσβαση σε πληθώρατοπικών, εθνικών και διεθνών πληροφοριών. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνετε συνδρομητής:

  1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

    Ξεκινήστε πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα “Le Progrès” και αναζητήστε την ενότητα που είναι αφιερωμένη στις συνδρομές.

  2. Επιλέξτε το πακέτο συνδρομής σας

    Επιλέξτε από μια σειρά επιλογών, όπως Digital Essential, Digital Premium ή Paper + Digital, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας όσον αφορά την ανάγνωση και την κατανάλωση πληροφοριών.

  3. Δημιουργήστε ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

    Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας. Εάν όχι, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

  4. Εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας

    Εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας για την επιλογή συνδρομής που έχετε επιλέξει. Συχνά υπάρχει προσφορά για τη συνδρομή του πρώτου μήνα.

  5. Επιβεβαιώστε τη συνδρομή σας

    Ελέγξτε ξανά τα στοιχεία της συνδρομής σας και επιβεβαιώστε την παραγγελία σας. Θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης με τις λεπτομέρειες της συνδρομής σας και τον τρόπο πρόσβασης στο περιεχόμενό σας.

Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του πακέτου που επιλέγετε, είτε πρόκειται για ηλεκτρονικά άρθρα, είτε για ψηφιακές εκδόσεις της εφημερίδας, είτε για την έντυπη έκδοση που παραδίδεται απευθείας στην πόρτα σας. Απολαύστε την ανάγνωσή σας με το “Le Progrès”!

Μειώστε το κόστος συνδρομής με το Sharesub

Η μείωση του κόστους των συνδρομών μόλις έγινε πιο εύκολη με το Sharesub, μια καινοτόμο πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες. Μοιράζοντας αχρησιμοποίητες θέσεις στα εισιτήρια διαρκείας σας ή συμμετέχοντας σε μια υπάρχουσα ομάδα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Το Sharesub προσφέρει μια ασφαλή και νόμιμη λύση για τη βελτιστοποίηση των μηνιαίων εξόδων σας χωρίς να διακυβεύεται η πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις συνδρομές σας, μοιράζοντας το κόστος, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις συνδρομές σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ :

1. Ποια αποκλειστικά προνόμια προσφέρονται στους συνδρομητές του περιοδικού “Le Progrès”;

Οι συνδρομητές απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια, όπως έγκαιρη πρόσβαση σε ορισμένα είδη, προσκλήσεις σε ειδικές εκδηλώσεις και εκπτώσεις σε συνεργασίες με άλλες μάρκες ή υπηρεσίες. Αυτά τα οφέλη έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίζουν την εμπειρία ανάγνωσης και να προσθέτουν σημαντική αξία στη συνδρομή.

2. Πώς διασφαλίζει το περιοδικό “Le Progrès” την ποιότητα και την αξιοπιστία του περιεχομένου του;

“Η Le Progrès δεσμεύεται να διατηρεί υψηλή εκδοτική ποιότητα απασχολώντας μια ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων και συνεργαζόμενη με ένα εκτεταμένο δίκτυο τοπικών ανταποκριτών. Η εκδοτική διαδικασία περιλαμβάνει αυστηρό έλεγχο των γεγονότων και επιμέλεια από έμπειρους συντάκτες, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και η ακρίβεια των πληροφοριών που δημοσιεύονται.

3. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της συνδρομής έναντι της αγοράς από το πρακτορείο εφημερίδων;

Οι συνδρομές προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, όχι μόνο την ευκολία της άμεσης παραλαβής των εκδόσεων, συχνά σε μειωμένη τιμή σε σύγκριση με την αγορά τους μεμονωμένα από τα περίπτερα. Επιπλέον, διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ κανένα τεύχος της αγαπημένης σας έκδοσης.

Categorized in: