Είστε παθιασμένοι με την επιστήμη και τις νέες τεχνολογίες; Τότε το “Science et Avenir” είναι το κατάλληλο περιοδικό για εσάς! Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το περιοδικό αυτό είναι αφιερωμένο στην επιστήμη και τις τελευταίες ανακαλύψεις.

Εδώ παρουσιάζουμε στο περιοδικό μια τεχνική για να πληρώνετε λιγότερα για το περιοδικό σας (διαμοιρασμός συνδρομής😃).

Παρουσίαση περιοδικού

Το Sciences et Avenir είναι ένα εμβληματικό περιοδικό αφιερωμένο στον κόσμο της επιστήμης, που ρίχνει φως στις τελευταίες ανακαλύψεις και τεχνολογικές εξελίξεις. Μέσα από εμπεριστατωμένα άρθρα, θεματικά αφιερώματα και εμπεριστατωμένες αναλύσεις, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την αστρονομία και τη βιολογία έως την αρχαιολογία και την υγεία. Αυτό το περιοδικό έχει σχεδιαστεί για να κάνει την επιστήμη προσιτή σε όλους, ενθαρρύνοντας την περιέργεια και τη γνώση. Με την παθιασμένη και εξειδικευμένη συντακτική ομάδα της, το Sciences et Avenir είναι ένας απαραίτητος οδηγός για όλους τους λάτρεις της επιστήμης που επιθυμούν να κατανοήσουν τις προκλήσεις και τα θαύματα του κόσμου μας.

Επιλογές συνδρομής


Τα συνδρομητικά πακέτα Sciences et Avenir προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στις ανάγκες όλων, είτε είστε λάτρης της επιστήμης που αναζητά απεριόριστη πρόσβαση στις τελευταίες ανακαλύψεις είτε απλά αναζητάτε μια πιο ευέλικτη συνδρομή. Ακολουθεί μια επισκόπηση των διαθέσιμων επιλογών:

  • Μηνιαία πρόσβαση: Ιδανικό για μέγιστη ευελιξία, αυτό το πακέτο χωρίς δεσμεύσεις σας δίνει πρόσβαση σε όλο το διαδικτυακό περιεχόμενο, με τους δύο πρώτους μήνες σε προνομιακή τιμή.
  • Ετήσια συνδρομή: Επωφεληθείτε από μια σημαντική έκπτωση με την εγγραφή σας για ένα έτος. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει απεριόριστη ηλεκτρονική πρόσβαση και μια έντυπη έκδοση που παραδίδεται στο σπίτι σας.
  • Φοιτητική προσφορά: Με μια ειδική έκπτωση, οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο online και να λαμβάνουν την έντυπη έκδοση, σε τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους.
  • Διεθνής συνδρομή: Για όσους ζουν εκτός Γαλλίας αλλά θέλουν να ενημερώνονται, η επιλογή αυτή προσαρμόζει το κόστος των ταχυδρομικών τελών για την παραλαβή έντυπων εκδόσεων στο εξωτερικό.

Κάθε πακέτο έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίζει την αναγνωστική σας εμπειρία και να σας βυθίζει στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης, ενώ σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Αποκλειστικά οφέλη


Η εγγραφή στην Sciences et Avenir μέσω του Sharesub προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά πλεονεκτήματα. Με την ένταξή σας σε μια ομάδα κοινής χρήσης, αποκτάτε πρόσβαση σε έναν τεράστιο όγκο επιστημονικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα επωφελείστε από μια σημαντική μείωση του κόστους. Οι συνδρομητές απολαμβάνουν μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις,απεριόριστη πρόσβαση σε premium άρθρα, καθώς και ψηφιακές και έντυπες εκδόσεις περιοδικών και ειδικών εκδόσεων. Ο τύπος αυτός αποτελεί μια ευκαιρία γιαεξοικονόμηση μηνιαίων δαπανών, ενώ παράλληλα ενημερώνεται για τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Για να εγγραφείτε στο Sciences et Avenir στον ιστότοπό τους, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

  1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

    Μεταβείτε στη διεύθυνση abo.sciencesetavenir. fr για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές συνδρομής.

  2. Επιλέξτε το πακέτο σας

    Επιλέξτε το πακέτο συνδρομής που σας ταιριάζει καλύτερα, λαμβάνοντας υπόψη οφέλη όπως πρόσβαση σε άρθρα, ψηφιακές εκδόσεις και παράδοση έντυπων περιοδικών.

  3. Αποφασίστε τη διάρκεια

    Μπορείτε να επιλέξετε μια μηνιαία συνδρομή χωρίς δέσμευση ή μια ετήσια συνδρομή, μερικές φορές με ελκυστικές εκπτώσεις.

  4. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

    Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία παράδοσης, εάν είναι απαραίτητο.

  5. Προχωρήστε στην πληρωμή

    Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή με ασφάλεια.

  6. Επιβεβαιώστε και επωφεληθείτε

    Μόλις επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που προορίζεται για τους συνδρομητές.

Η ψηφιακή εμπειρία

Η ψηφιακή εμπειρία που προσφέρει η Sciences et Avenir εμπλουτίζει την πρόσβαση στις επιστημονικές πληροφορίες χάρη σε μια σειρά από χαρακτηριστικά:

  • Άρθρα σε μορφή ήχου: Για μια πιο προσιτή εμπειρία, τα άρθρα είναι διαθέσιμα σε μορφή ήχου, ώστε να μπορείτε να ακούτε το περιεχόμενο εν κινήσει ή κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας.
  • Αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο: Η ψηφιακή συνδρομή σας δίνει πρόσβαση σε βίντεο, podcasts όπως το “Sixième Science” και διαδραστικό περιεχόμενο για να εμβαθύνετε την κατανόηση των θεμάτων που καλύπτονται.
  • Απεριόριστη πρόσβαση: Οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση σε δεσμευμένα άρθρα, περιοδικά και ειδικά τεύχη σε ψηφιακή μορφή, βελτιώνοντας την αναγνωστική τους εμπειρία.
  • Περιήγηση χωρίς διαφημίσεις: Μια ομαλή, ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης χωρίς διακοπές από διαφημίσεις, για πλήρη εμβάθυνση στο επιστημονικό περιεχόμενο.
  • Τακτικές ενημερώσεις: Οι συνδρομητές λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και εξελίξεις, απευθείας στις ψηφιακές τους συσκευές.

Αυτή η ψηφιακή εμπειρία έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και προσβασιμότητα για την εξερεύνηση του κόσμου της επιστήμης.

Μειώστε το κόστος συνδρομής με το Sharesub

Με το Sharesub, η μείωση του κόστους των συνδρομών σας, όπως αυτή της Sciences et Avenir, γίνεται απλή και αποτελεσματική. Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα σας επιτρέπει να ενταχθείτε σε υπάρχουσες ομάδες κοινής χρήσης ή ναπροσφέρετε τα δικά σας αχρησιμοποίητα εισιτήρια διαρκείας. Αυτό σας δίνει πρόσβαση στα αγαπημένα σας περιοδικά σε μειωμένη τιμή, ενώ παράλληλα μεγιστοποιείτε τη χρήση των συνδρομών σας. Πρόκειται για μια λύση win-win που προωθεί τη συνεργατική οικονομία και μειώνει τα μηνιαία έξοδα.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ :

1. Τα άρθρα του Sciences et Avenir γράφονται από ειδικούς;

Το Sciences et Avenir βασίζεται σε μια συντακτική ομάδα που αποτελείται από δημοσιογράφους με εξειδίκευση σε διάφορους επιστημονικούς τομείς, γεγονός που εγγυάται την αξιοπιστία και την ποιότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται.

2. Προσφέρει το περιοδικό διαδραστικό ή πολυμεσικό περιεχόμενο εκτός από άρθρα;

Εκτός από τα άρθρα, το περιοδικό προσθέτει τακτικά περιεχόμενο πολυμέσων, όπως βίντεο, podcasts και infographics, επιτρέποντας στους αναγνώστες να εντρυφήσουν βαθύτερα στα θέματα που καλύπτονται.

3. Μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Sciences et Avenir με μέλη της οικογένειάς μου μέσω του Sharesub;

Ναι, το Sharesub σας επιτρέπει να μοιραστείτε νόμιμα τη συνδρομή σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε μειωμένη τιμή, τηρώντας τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης.

4. Είναι δυνατόν να συμμετάσχω σε μια υπάρχουσα ομάδα διαμοιρασμού Sciences et Avenir στο Sharesub;

Βεβαίως, μπορείτε να ενταχθείτε σε μια υπάρχουσα ομάδα κοινής χρήσης του Sciences et Avenir στο Sharesub, η οποία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τη συνδρομή με μειωμένο κόστος, απολαμβάνοντας παράλληλα όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται.

Categorized in: