Запалени ли сте по науката и новите технологии? Тогава “Science et Avenir” е списанието за вас! Както подсказва името му, това списание е посветено на науката и най-новите открития.

Тук представяме на списанието техника за плащане на по-малко пари за вашето списание (споделяне на абонамента😃).

Представяне на списание

Sciences et Avenir е емблематично списание, посветено на света на науката, което хвърля светлина върху най-новите открития и технологичния напредък. Чрез задълбочени статии, тематични рубрики и задълбочени анализи той обхваща широк спектър от теми – от астрономия и биология до археология и здравеопазване. Това списание е създадено, за да направи науката достъпна за всички, като насърчава любопитството и знанието. Със своя ентусиазиран и експертен редакционен екип Sciences et Avenir е незаменим наръчник за всички любители на науката, които искат да разберат предизвикателствата и чудесата на нашия свят.

Опции за абонамент


Абонаментните пакети на Sciences et Avenir предлагат разнообразни възможности, които отговарят на нуждите на всеки, независимо дали сте любител на науката, който търси неограничен достъп до най-новите открития, или просто търсите по-гъвкав абонамент. Ето преглед на наличните опции:

  • Месечен достъп: Идеален за максимална гъвкавост, този пакет без обвързване ви дава достъп до цялото онлайн съдържание, като първите два месеца са на преференциална цена.
  • Годишен абонамент: Възползвайте се от значителна отстъпка, като се абонирате за една година. Тази опция включва неограничен онлайн достъп и доставка на хартиен вариант до дома ви.
  • Оферта за студенти: Със специална отстъпка студентите могат да получат достъп до цялото съдържание онлайн и да получат хартиения му вариант на цена, съобразена с техния бюджет.
  • Международен абонамент: За тези, които живеят извън Франция, но искат да бъдат информирани, тази опция коригира пощенските разходи за получаване на хартиените версии в чужбина.

Всеки пакет е разработен така, че да обогати читателското ви преживяване и да ви потопи в завладяващия свят на науката, като същевременно ви дава възможност да изберете най-подходящия за вас вариант.

Изключителни предимства


Абонирането за Sciences et Avenir чрез Sharesub предлага редица изключителни предимства. Присъединявайки се към група за споделяне, вие получавате достъп до огромно количество висококачествено научно съдържание, като същевременно се възползвате от значително намаляване на разходите. Абонатите се радват на изживяване без реклами,неограничен достъп до първокласни статии, както и на цифрови и хартиени издания на списания и специални издания. Тази формула дава възможност да сеспестят месечни разходи, като същевременно се държи сметка за най-новите научни и технологични постижения.

Как да се абонирам?

За да се абонирате за Sciences et Avenir на техния сайт, следвайте следните прости стъпки:

  1. Посетете официалния уебсайт

    Отидете на abo.sciencesetavenir. fr, за да получите достъп до опциите за абонамент.

  2. Изберете своя пакет

    Изберете най-подходящия за вас абонаментен пакет, като вземете предвид предимства като достъп до статии, цифрови версии и доставка на хартиени списания.

  3. Вземете решение за продължителността

    Можете да изберете месечен абонамент без ангажимент или годишен абонамент, понякога с атрактивни отстъпки.

  4. Попълнете данните си

    Попълнете формуляра за регистрация с личните си данни и данните за доставка, ако е необходимо.

  5. Преминаване към плащане

    Изберете предпочитания от вас начин на плащане и следвайте инструкциите, за да завършите транзакцията по сигурен начин.

  6. Потвърдете и се възползвайте

    След като потвърдите абонамента си, ще получите незабавен достъп до цялото съдържание, запазено за абонати.

Дигиталното изживяване

Цифровото преживяване, предлагано от Sciences et Avenir, обогатява достъпа до научна информация благодарение на редица функции:

  • Статии в аудиоформат: За по-достъпно преживяване статиите са достъпни в аудиоверсия, така че можете да слушате съдържанието в движение или по време на дейности.
  • Ексклузивно цифрово съдържание: Дигиталният абонамент ви дава достъп до видеоклипове, подкастове като “Sixième Science” и интерактивно съдържание, за да задълбочите разбирането си за разглежданите теми.
  • Неограничен достъп: Абонатите се радват на неограничен достъп до запазени статии, списания и специални издания в цифров формат, което подобрява тяхното преживяване при четене.
  • Сърфиране без реклами: Плавно и приятно четене без прекъсвания от реклами, за пълно потапяне в научното съдържание.
  • Редовни актуализации: Абонатите получават редовни актуализации за най-новите научни открития и постижения директно на своите цифрови устройства.

Това цифрово преживяване е проектирано така, че да е подходящо за широк кръг аудитории, като предлага максимална гъвкавост и достъпност за опознаване на света на науката.

Намалете разходите за абонамент с Sharesub

С помощта на Sharesub намаляването на разходите за абонаменти, като тези на Sciences et Avenir, става лесно и ефективно. Тази иновативна платформа ви позволява да се присъедините към съществуващи групи за споделяне или дапредложите свои собствени неизползвани сезонни билети. Това ви дава достъп до любимите ви списания на по-ниска цена, като същевременно използвате абонаментите си максимално. Това е взаимноизгодно решение, което насърчава икономиката на сътрудничеството и намалява месечните разходи.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ :

1. Статиите в Sciences et Avenir се пишат от експерти?

Sciences et Avenir разчита на редакционен екип, съставен от журналисти, специализирани в различни научни области, което гарантира надеждността и качеството на публикуваната информация.

2. Предлага ли списанието интерактивно или мултимедийно съдържание в допълнение към статиите?

Освен статиите списанието редовно добавя мултимедийно съдържание като видеоклипове, подкастове и инфографики, което позволява на читателите да се потопят по-дълбоко в разглежданите теми.

3. Мога ли да споделя абонамента си за Sciences et Avenir с членове на моето семейство чрез Sharesub?

Да, Sharesub ви позволява законно да споделите абонамента си с членове на семейството си, като им предложите достъп на по-ниска цена при спазване на условията за ползване.

4. Възможно ли е да се присъедините към съществуваща група за споделяне Sciences et Avenir в Sharesub?

Разбира се, можете да се присъедините към съществуваща група за споделяне на Sciences et Avenir в Sharesub, което ви позволява да се възползвате от абонамента на по-ниска цена, като същевременно се възползвате от всички предлагани предимства.

Categorized in: