Έχετε ταξινομήσει τις συνδρομές που πρέπει να κόψετε για να μειώσετε τα έξοδά σας και το Paris Match είναι στη λίστα;
Εδώ σας εξηγούμε πώς να διαγραφείτε από το Paris Match και, ως μπόνους, πώς να διατηρήσετε τη συνδρομή σας με λιγότερα χρήματα 😎.

Πακέτα συνδρομής Paris Match

Το Paris Match προσφέρει ευέλικτα πακέτα συνδρομής, επιτρέποντας στους αναγνώστες να βυθιστούν στον συναρπαστικό κόσμο των ειδήσεων, της κουλτούρας, της πολιτικής και των διασημοτήτων, με διαφορετικές επιλογές που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες. Είτε σε ψηφιακή μορφή για πρόσβαση σε προεπισκόπηση και ανάγνωση σε διάφορα μέσα, είτε σε έντυπη μορφή για όσους προτιμούν την αίσθηση και τη μυρωδιά του χαρτιού, το Paris Match είναι έτοιμο και σας περιμένει.

  • 100% ψηφιακή προσφορά: Με 7,90 ευρώ το μήνα, χωρίς καμία δέσμευση και 1 ευρώ για τον πρώτο μήνα, η προσφορά αυτή περιλαμβάνει πρόσβαση σε προεπισκόπηση του νέου τεύχους κάθε εβδομάδα, πλήρη πρόσβαση σε άρθρα σε όλα τα ψηφιακά μέσα και αποκλειστικά ενημερωτικά δελτία.
  • Προσφορά χαρτιού: Με 79 ευρώ για 1 έτος, αυτό το πακέτο χωρίς καμία υποχρέωση παραδίδει το περιοδικό απευθείας στο σπίτι σας κάθε εβδομάδα, με σημαντική έκπτωση σε σύγκριση με την τιμή του περιπτέρου, ενώ σας επιτρέπει να αναστείλετε ή να συνεχίσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών.
  • Συνδυασμένες προσφορές: με επιλογές 6 ή 12 μηνών, προσφέροντας ευελιξία και οφέλη παρόμοια με εκείνα των ψηφιακών και έντυπων προσφορών.

Κάθε συνδρομή είναι σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται στον ποικίλο τρόπο ζωής των αναγνωστών της, εξασφαλίζοντας όχι μόνο πρόσβαση σε ποιοτικό περιεχόμενο αλλά και μια εξατομικευμένη και εμπλουτισμένη αναγνωστική εμπειρία. Επιπλέον, η ακύρωση απλοποιείται και μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία στους συνδρομητές.

Διαδικασία διαγραφής

Διαγραφή online

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την ηλεκτρονική ακύρωση της συνδρομής σας στο Paris Match, καθιστώντας τη διαδικασία γρήγορη και εύκολη. Παρόλο που η επίσημη ιστοσελίδα του Paris Match δεν προσφέρει άμεσα τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης μέσω του λογαριασμού χρήστη σας, έχετε στη διάθεσή σας άλλα μέσα για να εκτελέσετε αποτελεσματικά αυτή τη διαδικασία.

Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τις Υπηρεσίες Πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα συνιστάται να παρέχετε σαφείς και συνοπτικές πληροφορίες, όπως τον αριθμό συνδρομητή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία και να διευκρινίζετε την επιθυμία σας να τερματίσετε τη συνδρομή σας. Ζητήστε οπωσδήποτε γραπτή επιβεβαίωση ότι η αίτηση διαγραφής σας έχει διεκπεραιωθεί, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε αρχείο της ενέργειάς σας.

Διαγραφή μέσω ταχυδρομείου

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Paris Match μέσω ταχυδρομείου, πρέπει να ακολουθήσετε μια απλή αλλά συγκεκριμένη διαδικασία για να διασφαλίσετε ότι το αίτημά σας θα διεκπεραιωθεί αποτελεσματικά. Αυτή η μέθοδος συνιστάται για τη διατήρηση νομικών αποδείξεων της προσέγγισής σας, ιδίως σε περίπτωση διαφωνίας.

Ακούστε πώς λειτουργεί:

  1. Γράψτε την επιστολή ακύρωσής σας :

    Ξεκινήστε δηλώνοντας με σαφήνεια την πρόθεσή σας να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Η επιστολή σας πρέπει να περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας (επώνυμο, όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση), τον αριθμό της συνδρομής σας στο Paris Match και τον λόγο της ακύρωσης, εάν επιθυμείτε να τον κοινοποιήσετε.

  2. Στείλτε την επιστολή με συστημένη παράδοση:

    Η αποστολή με συστημένη επιστολή με απόδειξη παραλαβής είναι ζωτικής σημασίας, καθώς αποδεικνύει ότι η Paris Match έχει στείλει και λάβει το αίτημά σας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι έχετε ένα επίσημο αρχείο της διαγραφής σας.

  3. Διεύθυνση ακύρωσης :

    Στείλτε την επιστολή σας στο τμήμα συνδρομών του Paris Match στην ακόλουθη διεύθυνση Paris Match, Subscription Department, 60643 Chantilly Cedex, Γαλλία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τρέχουσα διεύθυνση στην επίσημη ιστοσελίδα του Paris Match, καθώς ενδέχεται να αλλάξει.

Επιβεβαίωση και επιστροφή χρημάτων: Μετά την παραλαβή του αιτήματός σας, το Paris Match θα επεξεργαστεί την ακύρωση. Εάν έχετε προκαταβάλει ολόκληρη τη συνδρομή σας, δικαιούστε αναλογική επιστροφή χρημάτων για τα υπόλοιπα τεύχη που δεν έχετε παραλάβει. Αυτή η επιστροφή χρημάτων γίνεται γενικά εντός 14 ημερών από την επιβεβαίωση της ακύρωσης της συνδρομής.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης σας επιτρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Paris Match εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πρώτου τεύχους, σύμφωνα με τη νομοθεσία για τους καταναλωτές. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική αν αλλάξετε γνώμη ή αν η συνδρομή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του Paris Match μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρέχοντας λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή σας. Θα επιστρέφονται τα ποσά που έχουν ήδη καταβληθεί, προσφέροντας ευελιξία και ασφάλεια στους νέους συνδρομητές.

Sharesub διαμοιρασμός συνδρομής για το Paris Match

Η Sharesub προσφέρει μια καινοτόμο λύση για τους οπαδούς του Paris Match που θέλουν να μειώσουν το κόστος απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους περιοδικό. Επιτρέποντας την κοινή χρήση συνδρομών με νόμιμο και ασφαλή τρόπο, η πλατφόρμα αυτή δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ομάδες κοινής χρήσης ή να προσφέρετε αχρησιμοποίητες θέσεις συνδρομής στο Paris Match. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Sharesub μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Paris Match και σε άλλες υπηρεσίες σε μειωμένες τιμές, βελτιστοποιώντας τη χρήση και το κόστος των συνδρομών τους. Αυτή η συνεργατική προσέγγιση ενθαρρύνει την πιο υπεύθυνη και οικονομική κατανάλωση ψηφιακού και έντυπου περιεχομένου που συνδέεται με την Κοινή χρήση της συνδρομής στο Paris Match .

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

1. Είναι νόμιμο να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Paris Match στο Sharesub;

Ναι, η κοινή χρήση της συνδρομής σας στο Paris Match στο Sharesub είναι απολύτως νόμιμη. Το Sharesub έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τον ασφαλή και νόμιμο διαμοιρασμό συνδρομών μεταξύ χρηστών, μειώνοντας το κόστος και τηρώντας παράλληλα τους όρους χρήσης των συνδρομητικών υπηρεσιών.

2. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να μοιράζομαι τη συνδρομή μου στο Paris Match στο Sharesub;

Η κοινή χρήση της συνδρομής σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα μηνιαία έξοδά σας, καθώς μοιράζεστε το κόστος της συνδρομής με άλλους χρήστες. Δίνει επίσης σε άλλους ανθρώπους πρόσβαση στο Paris Match σε μειωμένη τιμή, προωθώντας μια οικονομία διαμοιρασμού που ωφελεί όλους.

3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Sharesub για να μοιραστώ άλλους τύπους συνδρομών εκτός από το Paris Match;

Απολύτως, το Sharesub σας επιτρέπει να μοιράζεστε μια ποικιλία συνδρομών, από περιοδικά και εφημερίδες όπως το Paris Match μέχρι υπηρεσίες streaming, αθλητικά και πολλά άλλα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τη χρήση και την αξία όλων των συνδρομών σας.

Categorized in: