Ако не сте чули, PlayStation Plus обяви селекция от игри за юли 2023 г., която ще зарадва мнозина. Този месец абонатите на PS Plus ще имат възможност да се насладят на изпълнено със събития лято с Call of Duty: Black Ops Студена война Еталонният FPS на Treyarch, който раздели феновете по време на излизането си, Alan Wake Remastered еталон в своя жанр, а в края на годината се очаква да излезе и продължение. Endling – Изчезване завинаги игра от малко независимо студио, която е много кратка, но си заслужава да се забавлявате.

В тази статия ще ви представим списъка с игрите, добавени към PS+ през юли 2023 г., както и няколко съвета как да получите Playstation Plus за по-малко пари!

Списък на PS Plus игрите :

– Call of Duty Black Ops: Студена война (PS5/PS4)

Действието се развива по време на Студената война в началото на 80-те години. Играчите влизат в ролята на агент на ЦРУ, натоварен със задачата да проникне в мрежа от конспиратори, които се опитват да дестабилизират световния баланс и да променят хода на Студената война. Играта предлага разнообразни мисии на различни места – от улиците на Източен Берлин до Виетнам и Москва. В допълнение към режима на кампанията ще откриете състезателен мултиплейър режим и известния зомби режим на Treyarch.

– Alan Wake Remastered (PS5/PS4)

Подобрената и ремастерирана версия на популярната приключенска екшън игра Alan Wake, която първоначално беше пусната през 2010 г. В играта участва Алън Уейк, известен писател на трилъри, който пътува до малкото градче Брайт Фолс, за да намери вдъхновение за следващия си роман. Нещата обаче придобиват мрачен обрат, когато съпругата на Алън мистериозно изчезва.

– Endling – Extinction Forever (PS5/PS4)

Endling – Extinction Forever е приключенска игра за оцеляване, в която играчите влизат в ролята на лисица, която трябва да се грижи за децата си, както може. Действието в играта се развива в постапокалиптичен свят, в който природата е опустошена, а животните са застрашени от човешката дейност.

Как мога да получа безплатни игри за PS Plus?

За да получите достъп до безплатни игри за PlayStation Plus, трябва да сте абонат на услугата.

Важно е да се отбележи, че безплатните игри за PS Plus са достъпни само за ограничен период от време. Всеки месец се добавят нови игри, а предишните вече не се предлагат безплатно. Затова не забравяйте да ги изтеглите или да ги добавите в библиотеката си, когато са налични, за да не ги пропуснете.

Как мога да получа PS Plus за по-малко пари?

Ако все още не сте се абонирали за PS Plus, защото услугата ви се струва твърде скъпа, има алтернативи за намаляване на разходите. Споделянето на абонаменти е решение, което е полезно за вашия портфейл. Sharesub.com е уебсайт, който ви позволява да споделяте наличните места, за да намалите разходите. Като ги споделите в Sharesub, можете да намалите наполовина цената на абонамента си.