В момент, в който конкуренцията между платформите за видео и стрийминг се разгаря, американската компания Universal току-що стартира своята нова платформа за видео и стрийминг във Франция: Universal+.

Какво е Universal+?

Universal+ е платформа за видео по заявка, която ще дебютира във Франция преди края на годината. По принцип Universal+ стартира във Франция на 17 ноември 2022 г., но платформата все още не е достъпна за всички.

Как мога да се абонирам за платформата Universal+?

Днес платформата Universal+ VOD е подписала споразумение за партньорство само с оператора SFR, така че само тези, които са се абонирали за интернет пакетите на SFR или за “RED Box by RED by SFR”, ще могат да се абонират.

Клиентите на SFR ще могат да избират между 3 различни оферти, които бяха представени наскоро, за да се абонират за Universal+ :
– На първо място, пакетът “Семейство с Universal+” на цена от 10 евро на месец.
– “Семеен пакет с Universal+ и Netflix” на цена 13,49 евро/месец.
– И накрая, “семейният пакет с Universal+ и Disney+” на цена от 8,99 евро на месец.

В Съединените щати абонаментът за тази платформа струва по-малко от 5 долара!

През последните няколко дни Universal+ разширява броя на платформите, на които е достъпен: Amazon Prime Video, Bouygues …

Къде мога да гледам Universal+?

Платформата вече се появи в Латинска Америка: в Бразилия, Мексико и Чили, но също и в Европа: в Испания, Швейцария и Португалия, както и в останалата част на света, в Индия и Африка, общо 35 милиона домакинства.
Новото пускане на Universal+, което се очаква в края на годината, ще разшири присъствието на платформата до 43 територии.

Какво предлага Universal+? По какво се различава от другите платформи за вода?

Силата на тази нова платформа е, че предлага достъп до множество различни канали: Syfy, Dreamworks, водещия детски канал, E! и 13ème Rue. Идеята на Universal+ е да предлага достъп до “ексклузивни телевизионни канали”, както и до огромен каталог от сериали и видеоклипове.Цялото съдържание, което предлага, е достъпно чрез стрийминг, така че няма да е необходимо да изтегляте всяко съдържание, за да го гледате: Universal+ работи точно както другите водни платформи.

Така абонатите на Universal+ ще имат достъп до “над 20 000 часа програми”, а програмите, предлагани от американския киногигант, са разнообразни и наброяват хиляди: сериали или филми, вариращи от научна фантастика до трилъри, документални филми, риалити предавания и др.

Редица успешни сериали вече са част от каталога на Universal+: “Пожар в Чикаго”, чийто 10-и сезон току-що беше пуснат, “Чужденецът”, както и последните сезони на “Истинските домакини от Дубай”, “Станция 11” и “Марион”.
Абонатите на Universal+ ще могат да гледат и оригинални сериали като J’ai tué mon mari (Убих съпруга си), Cuisine Interne (Вътрешно готвене), Roi Julian !, Où est Charlie ?, Les aventures du Chat Potté (Приключенията на Котарака в чизми) и т.н. Абонатите, разбира се, ще имат достъп до всички хитови сериали на Universal+, като L’incroyable Famille Kardashian (Невероятното семейство Кардашиян), The Outpost и Coroner.

Какви са предимствата на Universal+?

На първо място, Universal ще ви даде възможност да се възползвате от повече от стогодишния си опит в света на киното, както и от богатите си програми.
Основното му предимство пред конкуренцията несъмнено е възможността да предлага един от най-богатите набори от анимационни филми за деца благодарение на достъпа до канала Dreamworks, създал филми като “Мадагаскар”, “Кунг-фу панда”, “Дракони” и “Шрек”.

И накрая, платформата ще трябва да може да възпроизвежда съдържанието си с качество 4K!

Как да се абонирам за Universal+?

За да се абонирате за Universal+ на своя телевизор, трябва да видите как вървят нещата отвъд нашите граници, тъй като платформата все още не е пусната във Франция.

Трябва да се абонирате за платформата, като отидете в клиентското си пространство на SFR или от приложението SFR & Moi. След това отидете в “Моят пакет”, кликнете върху “Добавяне на опции”, след това върху “Спорт, филми и сериали” и изберете желания семеен пакет!

Как мога да споделя абонамента си за Universal+?

За момента платформата Universal+ и нейното приложение все още не са достъпни във Франция, така че не е възможно да се определи какви функции ще бъдат достъпни за абонатите.

Въпреки това, ако погледнем какво предлага платформата в Испания, вероятно ще бъде възможно да гледате видеоклипове по заявка на 4 екрана едновременно. В Испания е възможно да използвате сметката си на 5 различни електронни устройства.

И накрая, както във всички платформи за вода, притежателите на акаунти винаги могат да споделят своите данни за вход и пароли с приятели и роднини, за да имат достъп до акаунта си. Струва си да запомните, че споделянето на акаунти е законно и не крие рискове, ако се извършва при пълна сигурност!

Как мога да спестя пари, като споделям акаунт?

Не чакайте повече и предложете да споделите акаунта си в Sharesub – сайта, който ви позволява да споделяте абонаменти в законна и сигурна среда, като същевременно спестявате пари:

Все още нямате акаунт в Universal+? Присъединяване към споделени абонаменти :

Универсален

Universal Pictures е американска компания за производство на филми, основана през 1912 г. Това е най-старото американско филмово студио, което все още работи. Дейността му вече е значително диверсифицирана и не се ограничава само до света на киното.

Categorized in: