Повече от вас гледат ли Netflix в акаунта си? Или се чудите дали наистина трябва да гледате Netflix на 4 устройства едновременно? В това ръководство са описани всички стъпки, които трябва да предприемете, за да смените пакета си за Netflix 💡

Различните оферти на Netflix

Netflix не е просто един абонамент, а набор от опции, които да задоволят всеки профил на феновете на филми и сериали. Има три основни предложения: Основни, стандартни и премиум.

Основна оферта

Идеален за самотници, които обичат филми, основният пакет за 8,99 евро на месец ви позволява да гледате Netflix само на един екран едновременно. Качеството е ограничено до стандартна разделителна способност, но той остава икономичен избор за тези, които предпочитат индивидуална употреба.

Стандартна оферта

Пакетът Standard на цена 13,49 евро на месец ви позволява да гледате Netflix на два екрана едновременно с висока разделителна способност (HD). Идеален за двойки или съквартиранти!

Премиум оферта

За семейства и групи приятели пакетът Premium на цена 17,99 евро на месец е истинско съкровище. Тя ви позволява да се наслаждавате на Netflix на четири екрана едновременно и предлага възможно най-доброто качество с HD и Ultra HD.

Стъпки за промяна на вашата оферта

Промяната на пакета Netflix е лесна като 1-2-3. Ето как да го направите:

Влизане в профила ви

Отидете на уебсайта на Netflix и влезте в него с потребителското си име и парола. Просто кликнете върху иконата на профила си в горния десен ъгъл и сте готови за следващата стъпка.

Отидете на Подробности за пакета

В профила си потърсете раздела “Профил”. Ще намерите раздел “Подробности за пакета”. Едно кликване и сте на път.

Изберете и потвърдете новата оферта

Тук Netflix представя различните си предложения. Изберете между Basic, Standard или Premium, след което потвърдете. Ако се преместите на по-високо ниво, ползите са незабавни. Ако изберете по-евтина оферта, промените ще влязат в сила от следващия период на фактуриране.

Важни съображения

Когато става въпрос за смяна на пакета Netflix, трябва да имате предвид няколко неща.

Финансово въздействие

Смяната на опаковката е нещо като избор на нови очила: трябва да намерите правилния баланс между бюджет и комфорт. Изборът на по-висок пакет означава повече забавления, но и допълнителни разходи в месечната ви сметка. И обратното, намаляването на абонамента може да намали бюджета ви, но с по-малко луксозни услуги, като например качеството на изображението или броя на наличните екрани.

Включени и изключени услуги

Всеки пакет има свой собствен чар. Basic е простота; Standard е компромис; Premium е лукс. С увеличаването на диапазона отключвате HD, Ultra HD и повече екрани, които можете да споделяте със семейството и приятелите си. Но внимавайте, ако решите да намалите категорията, тези малки екстри ще изчезнат със следващата сметка.

Използване на Sharesub за оптимизиране на разходите за абонамент

Какво ще кажете, ако ви кажем, че има начин да се наслаждавате на Netflix, без това да натоварва прекалено много портфейла ви? Влез, Шаресуб!

Намаляване на разходите с Sharesub

Представете си платформа, в която можете да споделите разходите за абонамента си за Netflix с други потребители. Точно това предлага Sharesub. Споделяйки акаунта си, разпределяте разходите, което прави абонамента Premium толкова достъпен, колкото и основния.

Законосъобразно и сигурно споделяне

С Sharesub споделянето не означава да се притеснявате. Платформата осигурява законно и сигурно споделяне на абонаменти. Вече няма да се притеснявате да събирате пари или да се чудите дали това е законно. Всичко се управлява прозрачно и сигурно.

Интегриране на Sharesub в управлението на Netflix

Това е просто: създавате група за споделяне в Sharesub, каните абонатите си и това е всичко. Всеки член плаща своя дял, а Sharesub се грижи за останалото. Можете да се наслаждавате на Netflix, без да се притеснявате за финансовите подробности. Това е решение, от което печелят всички!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Мога ли да променя пакета си Netflix по всяко време?

Абсолютно! Netflix позволява на своите потребители да променят офертата си по всяко време чрез онлайн акаунта си. Извършването на промени е бързо и лесно, а промените обикновено влизат в сила незабавно за подобренията или в следващия период на фактуриране за намаленията.

2. Какви са основните разлики между пакетите Basic, Standard и Premium на Netflix?

Основният пакет позволява стрийминг със стандартна разделителна способност на един екран, а стандартният пакет предлага HD на два екрана едновременно. Най-скъпият Premium предлага HD и Ultra HD на четири екрана. Всяка оферта е разработена така, че да отговаря на различни нужди и бюджети.

3. Как Sharesub може да помогне за намаляване на разходите за абонамент за Netflix?

Sharesub позволява на потребителите законно да споделят абонаментните такси за Netflix. С присъединяването или създаването на група за споделяне всеки член допринася с част от общите разходи, което прави по-престижните пакети достъпни на по-ниска цена.

Categorized in: