Имате ли абонамент за списание “Courrier de l’Ouest”, за да следите местните новини, но искате да го прекратите по финансови причини?
Не се притеснявайте! 😎
Обясняваме как да прекратите абонамента си и като бонус – как можете да го запазите и да плащате по-малко.

Представяне на Courrier de l’Ouest

Le Courrier de l’Ouest е френски регионален всекидневник, създаден през 1875 г., част от групата SIPA – Ouest-France. Покрива главно департаментите Мейн е Лоар и Дьо Севр, като предлага местни, национални и международни новини. Вестникът е достъпен в печатен и цифров формат и предлага различни възможности за абонамент, като обогатява ежедневието на читателите с актуална информация и задълбочени анализи.


Абонаментни пакети

Le Courrier de l’ Ouest предлага различни варианти на абонамент, които отговарят на различните нужди и предпочитания за четене. Независимо дали сте запален читател на дигитални издания, или предпочитате традиционното усещане за хартиен вестник, има вариант за вас.

  • Основен пакет: Срещу 6,99 EUR на месец след безплатна първа седмица този пакет дава достъп до всички статии в сайта и приложението, включително неограничен избор на мрежи за игри и ограничена реклама. Абонатите могат да се възползват и от специалното издание на Парижките игри.
  • Цифров пакет: Наличен за 9,99 EUR на месец след първия безплатен месец, този пакет включва цифровия вестник с две местни издания, започващи в 5 ч. сутринта, вечерното издание и достъп до архивите от 2002 г. насам. Той включва и всички предимства на пакета Essential.
  • Семеен пакет: Наличен на цена от 32,50 EUR на месец, с 21% отстъпка за първата година, този пакет включва хартиения вестник, доставян до дома ви преди 7,30 ч., както и всички предимства на цифровия пакет. Освен това позволява цифрово споделяне с до четирима приятели и роднини.

Тези предложения са проектирани така, че да се адаптират към различните предпочитания на читателите, като предлагат всичко от цифрово съдържание, достъпно денонощно, до традиционна доставка на вестници на хартия.

Причини и условия за прекратяване

Прекратяването на абонамента за Le Courrier de l’Ouest или за друга услуга често е мотивирано от желанието да се намалят месечните разходи. В този контекст Sharesub изглежда е иновативно решение, което предлага интересна алтернатива за тези, които искат да намалят бюджета си, без да се отказват от достъпа до любимото си съдържание или услуги.

Законните причини за прекратяване на договора, като например прекомерни дългове, дългосрочна хоспитализация или преместване извън района на доставка, ви позволяват да прекратите договора си, без да чакате края на периода на задължение. За тези, които обмислят да се откажат по финансови причини, Sharesub предлага привлекателен среден път: споделяне на абонамент. Чрез обединяване на разходите с други потребители всички се възползват от достъпа до услугата на по-ниска цена, като оптимизират използването на абонамента и същевременно намаляват въздействието върху личния бюджет.

Тази опция за споделен абонамент е в съответствие с настоящата тенденция за съвместно потребление, като предлага значителна гъвкавост и икономии. За тези, които не желаят да се откажат от абонамент от страх да не загубят достъп до важно съдържание или услуги, Sharesub предлага алтернатива, която съчетава спестяването на пари с непрекъснат достъп.

Анулиране с препоръчана поща

За да прекратите абонамента си за Le Courrier de l’Ouest с препоръчана поща, напишете писмо, в което посочете личните си данни и абонаментния си номер. Споменете желанието си за анулиране и, ако е приложимо, приложете доказателство за предсрочно анулиране по основателни причини. Изпратете писмото си на следния адрес Le Courrier de l’Ouest, Service Abonnements, 4 boulevard Albert Blanchoin, BP 10728, 49007 Angers Cedex 01.
Този метод предоставя официално доказателство за искането ви и ви позволява да прекратите договора си по подходящ начин.

Пример за писмо за анулиране

[Votre Prénom NOM]
[Votre Adresse]
[Пощенски код, Град]
[Votre Email]
[Votre Numéro de Téléphone]
Абонатен номер : [Votre Numéro d’Abonné] [Adresse du Service Clients du Courrier de l’Ouest]
Le Courrier de l’Ouest
Обслужване на клиенти
TSA 80001
35071 RENNES Cedex

[Lieu]на [Date]

Относно: Искане за прекратяване на абонамента за Courrier de l’Ouest

Уважаеми господине/госпожо

С настоящото Ви уведомявам за решението си да прекратя абонамента си за вестник Le Courrier de l’Ouest, абониран под посочения по-горе абонаментен номер.

В съответствие с общите условия за продажба, които приех при абонамента, и без да се засяга правото ми на оттегляне, бих искал тази отмяна да влезе в сила възможно най-скоро или на датата, на която изтича настоящият ми договор, на [Date de Fin d’Engagement si applicable].

Ще ви бъда благодарен, ако спрете да ми издавате фактури и закриете абонатната ми сметка веднага след като потвърдите, че искането ми за отказ е обработено. Също така бих искал да ви помоля да ми възстановите всяка част от абонамента, която вече е била платена и не е използвана след датата на анулиране.

С уважение


[Signature]

Период на оттегляне

Когато сключвате абонамент за Le Courrier de l’Ouest, имате право на оттегляне в срок от 14 дни в съответствие с действащото законодателство. Този период започва да тече от датата на сключване на абонамента и дава възможност за анулиране без такса или обосновка. Това право дава възможност за пълно възстановяване на направените разходи, което гарантира гъвкавост и сигурност за новите абонати.

Контакти и поддръжка

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от помощ при прекратяване на абонамента си за Le Courrier de l’Ouest, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти. Екипът за поддръжка е готов да ви помогне от понеделник до петък от 8 до 18 ч. и в събота от 8 до 12,30 ч. на телефон 02 41 80 88 80. Можете също така да изпратите имейл до [email protected] за бърза и ефективна поддръжка.

Оптимизирайте абонаментите си с Sharesub

В днешната цифрова ера оптимизирането на абонаментите е необходимост, ако искате да контролирате бюджета си и същевременно да се възползвате напълно от изобилието от налични услуги. Sharesub предлага новаторско решение на този проблем, като дава възможност на потребителите да използват максимално и да увеличат стойността на своите абонаменти. Тази услуга има двойна цел: да се намалят месечните разходи за абонамент чрез споделяне на разходите и да се получи достъп до различни услуги на по-ниска цена.

Платформата Sharesub улеснява контактите между лицата, които желаят да споделят неизползваните си абонаменти за Ouest-France, и тези, които искат да се присъединят към съществуващи групи, за да се възползват от специални цени. Така че, независимо дали имате неизползван абонамент за Ouest-France или искате да получите достъп до първокласни услуги, без да поемате цялата цена сами, Sharesub предлага възможност да споделите своя абонамент за Ouest-France ефективно и сигурно. Споделяне на абонамента на Ouest-France .

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ :

1. Какво е Sharesub и как работи?

Sharesub е платформа, предназначена да позволи на потребителите да споделят разходите за абонаментите си с други потребители. Като свързва тези, които имат свободни места в абонаментите си, с тези, които търсят достъп до услуги на по-ниска цена, Sharesub оптимизира използването и изразходването на цифровите абонаменти.

2. Какви видове абонаменти мога да споделям в Sharesub?

В Sharesub можете да споделяте различни абонаменти – от услуги за стрийминг на видео и музика до софтуер, приложения и дори абонаменти за списания или образователни услуги. Платформата има за цел да покрие широк спектър от нужди и интереси.

3. Законно ли е да споделям абонамента си с други потребители на Sharesub?

Споделянето на абонамента зависи от конкретните условия на всеки доставчик на услуги. Препоръчително е да проверите политиката за споделяне на абонамента на съответната услуга. Sharesub насърчава спазването на тези условия и предоставя платформа за улесняване на разрешеното споделяне.

4. Как да се присъединя към група Sharesub?

За да се присъедините към група за споделяне, създайте акаунт в Sharesub, разгледайте наличните предложения и се присъединете към групата, която отговаря на вашите нужди. Ще бъдете напътствани в процеса на плащане и достъп до споделени услуги.

Categorized in: