Искате да гледате футболния мач по телевизията, но съквартирантът ви е по-скоро фен на филмите от поредицата “Б”? Предлаганата от SFR опция за мулти TV се състои в гледане на няколко програми едновременно чрез втори декодер. Това означава, че ще имате достъп до всички канали, VOD, телевизия по заявка и програми, за които сте се абонирали, като BeinSport, на 2 телевизора едновременно.

Описание на услугата SFR TV и цени

Тук не се нуждаете от специален абонамент – достатъчен е допълнителен декодер, за да се възползвате от офертата SFR multi TV. Цената му е 3 евро на месец с 24-месечен ангажимент.

Ако не разполагате с втори коаксиален контакт за свързване на втори телевизор, техник на SFR може да дойде в дома ви, за да инсталира втори контакт. Таксата за инсталиране е 60 евро.

На колко устройства мога да използвам мултителевизионна сметка на SFR?

Може да бъде поръчан само един втори декодер, така че можете да гледате програмите си само на два телевизора едновременно в едно домакинство.

Как да инсталирам и използвам SFR Family?

Time needed: 10 minutes

За да се възползвате от офертата SFR TV, трябва да влезете в системата на всеки телевизор с данните си за SFR.

  1. Отидете в зоната за клиенти

  2. Отидете в менюто на вашия телевизионен декодер

  3. Изберете раздела “Подобряване на моето предлагане” и след това “Multi-TV”.

  4. След това щракнете върху “Start test”, а след това върху “Confirm”.

  5. След като изпълните тези стъпки, обадете се на телефона за обслужване на клиенти на SFR 1023 и консултант ще ви помогне да финализирате офертата си за мулти телевизия на SFR.

Колко мога да спестя с обща сметка?

SFR multi TV е 3 евро на месец. Така можете да намалите разходите си до 1,50 евро на месец и да спестите 18 евро на година.

Categorized in: