Θέλετε να παρακολουθήσετε τον ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση, αλλά ο συγκάτοικός σας είναι περισσότερο οπαδός των ταινιών B; Η επιλογή multi TV που προσφέρει η SFR συνίσταται στην ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών προγραμμάτων μέσω ενός δεύτερου αποκωδικοποιητή. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια, VOD, TV on demand και προγράμματα στα οποία έχετε εγγραφεί, όπως το BeinSport, σε 2 τηλεοράσεις ταυτόχρονα.

Περιγραφή της υπηρεσίας SFR TV και των τιμών

Εδώ δεν χρειάζεστε συγκεκριμένη συνδρομή – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας πρόσθετος αποκωδικοποιητής για να επωφεληθείτε από την προσφορά SFR multi TV. Κοστίζει 3 ευρώ/μήνα, με δέσμευση 24 μηνών.

Εάν δεν έχετε δεύτερη ομοαξονική πρίζα για να συνδέσετε μια δεύτερη τηλεόραση, ένας τεχνικός του SFR μπορεί να έρθει στο σπίτι σας για να εγκαταστήσει μια δεύτερη πρίζα. Η χρέωση εγκατάστασης είναι 60 ευρώ.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν λογαριασμό SFR multi TV;

Μπορεί να παραγγελθεί μόνο ένας δευτερεύων αποκωδικοποιητής, οπότε μπορείτε να παρακολουθείτε τα προγράμματά σας μόνο σε δύο τηλεοράσεις ταυτόχρονα στο ίδιο νοικοκυριό.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω και να χρησιμοποιήσω το SFR Family;

Απαιτούμενος χρόνος 10 λεπτά

Πρέπει να συνδεθείτε σε κάθε τηλεόραση με τα διαπιστευτήριά σας SFR για να επωφεληθείτε από την προσφορά SFR TV.

  1. Μεταβείτε στην περιοχή πελατών σας

  2. Μεταβείτε στο μενού του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης

  3. Επιλέξτε την ενότητα “Ενίσχυση της προσφοράς μου” και, στη συνέχεια, “Multi-TV”.

  4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Start test” (Έναρξη δοκιμής) και στη συνέχεια στο “Confirm” (Επιβεβαίωση).

  5. Μόλις ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, καλέστε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών SFR στο 1023 και ένας σύμβουλος θα σας βοηθήσει να οριστικοποιήσετε την προσφορά σας για την πολυτηλεόραση SFR.

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

Η πολυτηλεόραση SFR κοστίζει 3 ευρώ/μήνα. Επομένως, μπορείτε να μειώσετε το κόστος σας σε 1,50 €/μήνα και να εξοικονομήσετε 18 €/έτος.

Categorized in: