Футболният сезон 2023/2024 г. наближава бързо. В тази статия сме изготвили сравнение на различните налични оферти, както и няколко съвета как да платите по-малко!

Коя оферта трябва да изберете и на каква цена?

ОфертиСъстезанияЦени
Amazon Prime VIdeo + Лига 1 PassЛига 1, Лига 2 6,99 евро/месец (или 69,90 евро/година)+ 14,99 евро/месец (или 99 евро/година)
Канал + Лига 1, Шампионска лига, Висша лига22 евро/месец за 12 месеца, след което 32,99 евро/месец (с ангажимент) или 27,99 евро/месец (без ангажимент)
Canal + Sport (с Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Sport 360, Canal+ Foot и beIN Sports)Canal+ и beInSport предлагат34,99 €/месец за една година, след това 45,99 €/месец (24-месечен ангажимент) или 45,99 €/месец без ангажимент
BeIN Sport или BeIN Sport ConnectЛига 1, Лига 2, Световна купа, Евро, Шампионска лига, Ла Лига, Бундеслига, Серия А, Югоизточна лига14,99 на месец, без ангажимент
RMC SportШампионска лига, Лига Европа, Лига Европа Конференция, Liga NOS25/месец (без ангажимент)
19/месец (12-месечен ангажимент)
Цени към датата на публикуване

Как да се абонирате и да гледате мачовете си на най-добри цени

За да гледате удобно футболните си мачове, най-доброто решение е да се абонирате за предпочитания от вас доставчик на телевизионни или онлайн стрийминг услуги. Цените варират в зависимост от офертата и доставчика, но обикновено трябва да платите доста, за да се насладите на любимите си състезания.

Споделяне на абонамент: алтернативата за спестяване на пари

Споделянето на абонамента, особено за опции като Canal+ Sport, е отлична стратегия за футболните фенове, които искат да спестят разходи, като същевременно имат достъп до всички мачове през сезона. Избирайки Canal+ Sport можете не само да намалите значително разходите си, но и да генерирате допълнителни приходи, като предоставите достъп на други любители на спорта. Този евтин метод гарантира, че всеки участник ще се възползва пълноценно от спортното преживяване, без да нарушава бюджета.

По кои канали мога да гледам Шампионската лига, Лига Европа и Лига Конференция?

Шампионската лига, Лига Европа и Лига Конференция са най-популярните европейски състезания в света. Мачовете от тези състезания се излъчват по различни канали. Ето някои от най-популярните канали за гледане на тези футболни състезания:

RMC Sport (Шампионска лига, Лига Европа и Конферентна лига)

BeIN Sports (Шампионска лига)

Canal + (Шампионска лига)

👉 НЕ ЗНАЙТЕ: RMC Sport и Canal+ излъчват съвместно двата най-добри мача от Шампионската лига, а BeIN Sport излъчва останалите мачове.

Как мога да следя Висшата лига?

Висшата лига е най-популярната и зрелищна лига в света. Ако искате да видите най-добрите играчи в света, можете да гледате мачове по тези канали:

– Канал +

– RMC Sport

Как да гледам Лига 1 Uber Eats и Лига 2 BKT?

Лига 1 и Лига 2 са основните футболни лиги във Франция. Ако искате да следите любимия си клуб през целия сезон, мачовете от тези състезания се излъчват по следните канали:

Canal+ (Ligue 1/Ligue 2)

BeIN Sports (Ligue 2)

Amazon PrimeVideo (Лига 1/Лига 2)

⚠️ Amazon PrimeVideo ще излъчва 7 от 9-те мача за всеки ден в своя пропуск за Лига 1, включително вечерния мач в неделя и 10-те най-добри мача за сезона. Последните 2 мача се излъчват по Canal+.

Къде можете да гледате най-добрите чуждестранни и европейски първенства?

Ако сте страстен футболен фен, може би искате да гледате най-добрите чуждестранни и европейски лиги. Ето някои от най-популярните канали за гледане на тези първенства:

– Canal+ (Premier League) (Premier League)

– Canal+ Sport (Висша лига, Серия А, Бундеслига, Лига, SüperLig)

– BeIN Sports (Висша лига, Серия А, Бундеслига, Лига, SüperLig)

– RMC Sport (Premier League, Liga NOS)

Кой е най-добрият абонамент за гледане на футбол?

Няма еднозначен отговор на този въпрос, тъй като той зависи от вашите предпочитания и от бюджета ви. Най-изгодният вариант обаче е Canal+ Sport, който покрива почти всички футболни първенства и състезания.

💡 трябва да знаете, че Canal+ Sport включва BeIN Sports. Нещо повече, можете да се възползвате от този абонамент на по-ниска цена, като споделите абонамент. Ако все още не сте се абонирали за Canal+ ➡️ Абонирайте се за Canal+ Sport

Кой ще излъчва Шампионската лига през 2024 г.?

Шампионската лига през 2024 г. ще се излъчва по RMC Sport, BeIN Sports и Canal+.

В обобщение, за да гледате футбол през 2023/2024 г., има няколко възможности за абонамент, но споделянето на абонамент е чудесен начин да спестите пари, като същевременно се наслаждавате на всички мачове през сезона. С цялата тази информация можете да изберете най-подходящия за вас абонамент и да се насладите на любимите си състезания и шампионати.