Η ποδοσφαιρική σεζόν 2023/2024 πλησιάζει. Σε αυτό το άρθρο, συγκρίνουμε τις διάφορες διαθέσιμες προσφορές, καθώς και μερικές συμβουλές για το πώς να πληρώσετε λιγότερα!

Ποια προσφορά πρέπει να επιλέξετε και σε ποια τιμή;

ΠροσφορέςΔιαγωνισμοίΤιμές
Amazon Prime VIdeo + Ligue 1 PassΠρωτάθλημα 1, Πρωτάθλημα 2 6,99 €/μήνα (ή 69,90 €/έτος)+ 14,99 €/μήνα (ή 99 €/έτος)
Κανάλι + Ligue 1, Champions League, Premier League22 ευρώ/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια 32,99 ευρώ/μήνα (με δέσμευση) ή 27,99 ευρώ/μήνα (χωρίς δέσμευση).
Canal + Sport (με Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Sport 360, Canal+ Foot και beIN Sports)Το Canal+ και το beInSport προσφέρουν34,99 €/μήνα για ένα έτος, στη συνέχεια 45,99 €/μήνα (24μηνη δέσμευση) ή 45,99 €/μήνα χωρίς δέσμευση.
BeIN Sport ή BeIN Sport ConnectLigue 1, Ligue 2, Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro, Champions League, La Liga, Bundesliga, Serie A, SüperLig14,99/μήνα, χωρίς δέσμευση
RMC SportChampions League, Europa League, Europa League Conference, Liga NOS25/μήνα (χωρίς δέσμευση)
19/μήνα (12μηνη δέσμευση)
Τιμές κατά την ημερομηνία δημοσίευσης

Πώς να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε τους αγώνες σας στις καλύτερες τιμές

Για να παρακολουθήσετε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες σας με άνεση, η καλύτερη λύση είναι να κλείσετε μια συνδρομή στον προτιμώμενο πάροχο υπηρεσιών τηλεοπτικής ή διαδικτυακής ροής. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την προσφορά και τον προμηθευτή, αλλά γενικά πρέπει να πληρώσετε αρκετά για να απολαύσετε τους αγαπημένους σας διαγωνισμούς.

Κοινή χρήση συνδρομής: η εναλλακτική λύση για εξοικονόμηση χρημάτων

Ο διαμοιρασμός συνδρομών, ιδίως για επιλογές όπως το Canal+ Sport, είναι μια εξαιρετική στρατηγική για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου που θέλουν να εξοικονομήσουν κόστος, έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε όλους τους αγώνες της σεζόν. Επιλέγοντας Canal+ Sport όχι μόνο μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τις δαπάνες, αλλά είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε πρόσθετο εισόδημα παρέχοντας πρόσβαση σε άλλους οπαδούς του αθλητισμού. Αυτή η μέθοδος χαμηλού κόστους εξασφαλίζει ότι κάθε συμμετέχων επωφελείται πλήρως από την αθλητική εμπειρία χωρίς να επιβαρύνει την τράπεζα.

Σε ποια κανάλια μπορώ να παρακολουθήσω το Champions League, το Europa League και το Conference League;

Το Champions League, το Europa League και το Conference League είναι οι πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις στον κόσμο. Οι αγώνες αυτών των διοργανώσεων μεταδίδονται από διάφορα κανάλια. Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή κανάλια για την παρακολούθηση αυτών των ποδοσφαιρικών αγώνων:

RMC Sport (Champions League, Europa League και Conference League)

BeIN Sports (Champions League)

Canal + (Champions League)

👉 ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το RMC Sport και το Canal+ μεταδίδουν από κοινού τους δύο καλύτερους αγώνες του Champions League, ενώ το BeIN Sport μεταδίδει τους υπόλοιπους αγώνες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την Premier League;

Η Premier League είναι το πιο δημοφιλές και θεαματικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Αν θέλετε να δείτε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, οι αγώνες μπορούν να παρακολουθηθούν σε αυτά τα κανάλια:

– Κανάλι +

– RMC Sport

Πώς να παρακολουθήσετε το League 1 Uber Eats και το League 2 BKT;

Η Ligue 1 και η Ligue 2 είναι τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη Γαλλία. Αν θέλετε να παρακολουθείτε τον αγαπημένο σας σύλλογο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι αγώνες αυτών των διοργανώσεων μεταδίδονται από τα ακόλουθα κανάλια:

Canal+ (Ligue 1/Ligue 2)

BeIN Sports (Ligue 2)

Amazon PrimeVideo (Ligue 1/Ligue 2)

⚠️ Το Amazon PrimeVideo θα μεταδίδει 7 από τους 9 αγώνες κάθε ημέρας στο Ligue 1 Pass, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Κυριακής το βράδυ και των 10 κορυφαίων αγώνων της σεζόν. Οι 2 τελευταίοι αγώνες μεταδίδονται από το Canal+.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τα καλύτερα ξένα και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Αν είστε παθιασμένος οπαδός του ποδοσφαίρου, μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε τα καλύτερα ξένα και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή κανάλια για την παρακολούθηση αυτών των πρωταθλημάτων:

– Canal+ (Premier League) (Premier League)

– Canal+ Sport (Premier League, Serie A, Bundesliga, Liga, SüperLig)

– BeIN Sports (Premier League, Serie A, Bundesliga, Liga, SüperLig)

– RMC Sport (Premier League, Liga NOS)

Ποια είναι η καλύτερη συνδρομή για την παρακολούθηση ποδοσφαίρου;

Δεν υπάρχει ενιαία απάντηση σε αυτό το ερώτημα, καθώς εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, η πιο αποδοτική επιλογή θα ήταν το Canal+ Sport, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις.

💡 θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Canal+ Sport περιλαμβάνει το BeIN Sports. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη συνδρομή με μειωμένη τιμή, αν μοιραστείτε μια συνδρομή. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο Canal+ ➡️ Εγγραφείτε στο Canal+ Sport

Ποιος θα μεταδίδει το Champions League το 2024;

Το Champions League του 2024 θα μεταδοθεί από τις RMC Sport, BeIN Sports και Canal+.

Συνοψίζοντας, για να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο το 2023/2024, υπάρχουν διάφορες επιλογές συνδρομής, αλλά η κοινή χρήση μιας συνδρομής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλους τους αγώνες της σεζόν. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να επιλέξετε τη συνδρομή που σας ταιριάζει καλύτερα και να απολαύσετε τους αγαπημένους σας αγώνες και πρωταθλήματα.