Август 2023 г. се очертава да бъде изключителен месец, а Netflix, Disney+ и Prime Video предлагат апетитен списък с премиери. Екипът на Sharesub има удоволствието да ви представи селекция от най-добрите сериали и филми, които ще се появят в любимите ви стрийминг платформи.

Netflix изкарва всичко на показ!

Август със сигурност ще зарадва много хора с някои дългоочаквани сериали и филми:

– One Piece (31 август)

Качете се на борда на Vogue Merry в тази адаптация на паметник на японската култура. Присъединете се към приключенията на Луфи и неговия екипаж от 31 август!

Трейлър на One Piece ©Netflix

– Агент Стоун (11 август)

Като член на разузнавателните служби Рейчъл Стоунс, в ролята Гал Гадот, се оказва единствената жена, която може да попречи на ужасен хакер да открадне най-ценното й оръжие.

Трейлър на Heart of Stone – ©Netflix

– Painkiller (10 август)

Поредица, посветена на началото на опиоидната криза в САЩ. От 90-те години на миналия век лобистките групи на фармацевтичната индустрия силно насърчават общопрактикуващите лекари да предписват на пациентите си болкоуспокояващи, получени от опиати, особено при проблеми с гърба.

Трейлър на Painkiller – ©Netflix

Ако все още не сте се абонирали за Netflix ➡️ Абонирайте се за Netflix за по-малко

Задължителни обекти на Disney+

Disney+ няма да пропусне август с някои дългоочаквани премиери и продължения:

– Междузвездни войни: Ашока (23 август)

След падането на Империята бившият рицар джедай Асока Тано разследва заплаха, която може да наруши крехкото равновесие на все още уязвимата галактика…

Star Wars: Ashoka трейлър ©Disney+

Antigang: La Relève (25 август)


След легендарната си кариера в отряда “Антиганг” Нилс Картие напуска полицията след трагична мисия, която отнема живота на съпругата му. Когато осем години по-късно бандата крадци се появява отново, Нилс ще направи всичко, за да си отмъсти, като дори се съюзява с 14-годишната си дъщеря, която има силна воля.

Antigang : La Relève трейлър ©Disney+

HIGH SCHOOL MUSICAL: Музикална комедийна поредица – СЕЗОН 4 (9 август)

Върнете се в East High с любимите си “диви котки” в този четвърти и последен сезон. Преоткрийте познати лица от филмите на вашето детство!

Мюзикъл от гимназията: трейлър на мюзикъла – ©Disney+

Ако все още не сте абонат на Disney+ ➡️ Абонирайте се за Disney+ за по-малко

Август с Prime Video!

Изненади в Prime Video :

Les Fleurs Sauvage – Сезон 1 (4 август)

След като преживява ужасен и мистериозен пожар, в който губи родителите си, деветгодишната Алис Харт отива да живее при баба си Джун във ферма за цветя. Пътуването разкрива, че семейството ѝ крие много тайни…

Les Fleurs Sauvages трейлър – ©Amazon Prime Video

– Моят скъп принц (11 август)

Между сина на американския президент Алекс Клермон-Диас и британския му колега принц Хенри избухва кавга, която поставя под въпрос англо-американските дипломатически отношения.

My Dear F***ing Prince трейлър – ©Amazon Prime Video

Служба на журито (25 август)

Зад кулисите на един американски съдебен процес през погледа на един съдебен заседател Роналд Гладън не знае, че цялото дело е фалшиво, че всички освен него са актьори и че всичко, което се случва в съдебната зала и извън нея, е внимателно планирано.

Трейлър на “Jury Duty” – ©Amazon Prime Video

Ако все още не сте се абонирали за Prime Video ➡️ Абонирайте се за Prime Video за по-малко

Categorized in: