Кога ще бъде достъпен този абонамент?

Този абонамент трябва да бъде наличен в началото на 2023 г., въпреки че Netflix не е направила ясни изявления за това. Докато чакаме да бъде пуснат този нов пакет, тук все още има много по-евтини абонаменти за Netflix.

Какво е новото в този абонамент?

Рекламата идва в Netflix! На всеки час ще получавате кратка почивка с реклами. Според различни източници рекламната пауза е 4 минути.

Колко ще струва този нов абонамент?

Най-евтиният абонамент, предлаган понастоящем от Netflix във Франция, е пакетът Essential. Този основен пакет днес струва 8,99 евро, но не включва HD. Новият абонамент ще бъде с около 40% по-евтин от стандартния абонамент, който е в HD формат, и ще струва около 8 евро.

Какви са предимствата, освен цената?

Ако искате да имате абонамент за Netflix, но не го използвате много, това може да е добър пакет. Качеството на екрана и разделителната способност трябва да останат много добри, вероятно в 1920×1080 (High Definition).

Регламентирано ли е това?

Френското законодателство определя максимален лимит от 9 минути на час за рекламните клипове. Netflix обаче може да добави няколко допълнителни минути на час.

Къде ще бъде рекламата?

Рекламите трябва да се поставят на всички филми и сериали в каталога по време на гледане. Няма да се окажете на страница с реклама.

Ще можем ли да споделяме/присъединяваме към този абонамент в Sharesub?

Популярната платформа за стрийминг Netflix е в центъра на дискусиите относно споделянето на абонамент, което е често срещана практика сред нейните потребители. Този метод, който включва споделяне на разходите за даден пакет между няколко души, предизвиква все по-голям интерес, особено във време, когато достъпът до безкрайно разнообразно съдържание се е превърнал в норма. Netflix обаче все още не е съобщила колко потребители ще могат да използват този пакет едновременно. Следователно въпросът за споделянето на абонамента на Netflix повдига въпроси относно гъвкавостта и достъпността на нейните услуги, като подчертава предизвикателствата и възможностите, свързани с тази практика в индустрията на цифровите развлечения.

Categorized in: