Πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η συνδρομή;

Αυτή η συνδρομή θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2023, αν και το Netflix δεν έχει κάνει σαφείς δηλώσεις σχετικά με αυτό. Ενώ περιμένουμε να κυκλοφορήσει αυτό το νέο πακέτο, πολλές φθηνότερες συνδρομές Netflix είναι ακόμα διαθέσιμες εδώ.

Τι νέο έχει αυτή η συνδρομή;

Η διαφήμιση έρχεται στο Netflix! Κάθε ώρα, θα έχετε ένα σύντομο διάλειμμα που θα περιέχει διαφημίσεις. Διάφορες πηγές υπολογίζουν το διαφημιστικό διάλειμμα στα 4 λεπτά.

Πόσο θα κοστίζει αυτή η νέα συνδρομή;

Η φθηνότερη συνδρομή που προσφέρει σήμερα το Netflix στη Γαλλία είναι το πακέτο Essential. Αυτό το πακέτο Essential κοστίζει σήμερα 8,99 ευρώ, αλλά δεν περιλαμβάνει HD. Αυτή η νέα συνδρομή θα είναι περίπου 40% φθηνότερη από την κανονική συνδρομή, η οποία είναι σε HD, και θα κοστίζει περίπου 8 ευρώ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα, εκτός από την τιμή;

Αν θέλετε μια συνδρομή Netflix αλλά δεν τη χρησιμοποιείτε συχνά, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό πακέτο. Η ποιότητα της οθόνης και η ευκρίνεια θα παραμείνουν πολύ καλές, πιθανότατα σε 1920×1080 (High Definition).

Ρυθμίζεται αυτό;

Η γαλλική νομοθεσία ορίζει μέγιστο όριο 9 λεπτών ανά ώρα για τα διαφημιστικά σποτ. Ωστόσο, το Netflix μπορεί να προσθέσει μερικά επιπλέον λεπτά ανά ώρα.

Πού θα γίνει η διαφήμιση;

Οι διαφημίσεις θα πρέπει να τοποθετούνται σε όλες τις ταινίες και σειρές του καταλόγου, κατά τη διάρκεια της προβολής. Δεν θα καταλήξετε με μια σελίδα διαφήμισης.

Θα μπορούμε να μοιραστούμε/ενταχθούμε σε αυτή τη συνδρομή στο Sharesub;

Το Netflix, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων σχετικά με τον διαμοιρασμό συνδρομών, μια κοινή πρακτική μεταξύ των χρηστών του. Η μέθοδος αυτή, η οποία περιλαμβάνει τον επιμερισμό του κόστους ενός πακέτου μεταξύ πολλών ατόμων, έχει προσελκύσει αυξανόμενο ενδιαφέρον, ιδίως σε μια εποχή που η πρόσβαση σε μια άπειρη ποικιλία περιεχομένου έχει γίνει κανόνας. Ωστόσο, το Netflix δεν έχει δηλώσει ακόμη πόσοι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα αυτό το πακέτο. Το ζήτημα της κοινής χρήσης συνδρομών του Netflix εγείρει επομένως ερωτήματα σχετικά με την ευελιξία και την προσβασιμότητα των υπηρεσιών του, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που συνδέονται με αυτή την πρακτική στον κλάδο της ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Categorized in: