Интересувате ли се все повече от актуални събития благодарение на вестниците? Независимо дали сте в транспорта, в чакалнята, на почивка и т.н. Благодарение на дигиталните вестници новините могат да ви следват навсякъде, а отличният вестник Le Point не прави изключение.

🗞️ Абонаментни оферти от Le Point

Essential

Абонаментът Essentiel е вашият билет за света на Le Point на ниска цена. Само срещу няколко евро на месец можете да си осигурите неограничен достъп до онлайн статиите, да се запознаете предварително с цифровия вестник и да получавате избрани бюлетини, за да не пропуснете нищо. Това е идеалната формула за любопитните с ограничен бюджет.

Семейство

Семейният пакет, предназначен за споделяне, умножава ползите от l’Essentiel по четири. На малко по-висока цена тя предлага достъп до до четири отделни сметки. Така че всеки член на семейството може да се наслаждава на четенето, независимо дали на хартия или в цифров формат, и да споделя удоволствието да бъде информиран заедно.

Intégral

За тези, които имат ненаситен апетит за информация, пакетът Intégrale е отличен избор. Цената му съответства на богатството на съдържанието и включва всички предимства на предишните пакети, както и изключителни функции като пълни архиви, онлайн конференции и др. Това е най-добрият абонамент за тези, които изискват най-добрата информация.

Изключителни ползи за абонатите

Абонирайки се за Le Point, получавате достъп до редица първокласни материали, които обогатяват познанията ви по актуални въпроси. Ексклузивните интервюта ви пренасят в съзнанието на вземащите решения и предлагат уникални гледни точки по ключови въпроси. Задълбочените анализи, изготвени от признати експерти, дешифрират събитията, за да ви дадат ясна и нюансирана представа за глобалната динамика. Освен това абонатите се възползват от покани за онлайн събития и конференции, което им дава възможност да се учат от лидери на мисълта и да общуват с тях.

Как Sharesub може да ви помогне

Sharesub е интелигентен начин за достъп до ценните абонаментни предложения на Le Point на преференциална цена. Тази платформа за споделяне на абонамент позволява на потребителите да обединят усилията си, за да обединят разходите си, като направят премиум пакетите на Point по-достъпни. Например при споделяне на абонамент за Family или Integral чрез Sharesub разходите се намаляват значително, като всеки участник получава богатството на съдържанието на Point на част от цената.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ :

1. Какво е Sharesub и как работи?

Sharesub е платформа за споделяне на абонаменти, която позволява на потребителите да споделят разходите за абонаменти за услуги като Le Point, като по този начин достъпът до тях става по-достъпен.

2. Може ли всеки тип абонамент за точки да бъде споделен в Sharesub?

Да, независимо дали става въпрос за основен, семеен или интегрален абонамент, всички те могат да бъдат споделяни чрез Sharesub, според условията на платформата.

3. Как да се присъединя към група Sharesub?

Просто създайте акаунт в Sharesub, потърсете съществуваща група, съответстваща на желания абонамент, или създайте нова група за споделяне.

4. Законно ли е да се споделя абонамент чрез Sharesub?

Да, Sharesub работи в съответствие с условията за ползване на абонаментни услуги, като улеснява законното споделяне между потребителите.

5. Какви са потенциалните спестявания при споделяне на абонамент за Point sur Sharesub?

Спестяванията варират в зависимост от споделения абонамент, но могат да бъдат значителни, като намалят индивидуалните разходи до част от обичайната тарифа.

6. Как Sharesub гарантира сигурността и поверителността на потребителите?

Sharesub използва усъвършенствани технологии за сигурност, за да защити личните и финансовите данни на потребителите, като гарантира безопасно и поверително споделяне.

Categorized in: