Как да споделите абонамента си за Antidote

С развитието на интернет думите се появяват пред очите ни. Съдържанието се публикува редовно, за да се обяснят концепциите на даден продукт или да се популяризират услугите на дадена компания. Въпреки това, за да имат желания ефект, качеството на използвания език (френски, английски и много други) трябва да е на ниво. С Antidote успехът ви е гарантиран! Знаете ли, че ако имате абонамент за Antidote, можете да го споделите?

Какво е Antidote?

Antidote е най-добрият софтуер за проверка на граматиката. Известен е по целия свят и репутацията му го предшества. Това е и изпитан инструмент за писане на френски и английски език. Инструментът обединява десет речника, призма за проверка, коректор, десет езикови ръководства, призма за преразглеждане и други инструменти.

Нейни предимства и недостатъци

Не е достатъчно да говорите добре френски език, а трябва и да пишете безупречно. Ето защо се нуждаем от Антидот. Най-големите предимства на този инструмент са неговата мощност и гъвкавост. Той е по-ефективен от традиционните коректори на Word, Thunderbird или Chrome. Тя може да преодолее и езиковите различия и разговорните изрази. Що се отнася до недостатъците му, някои хора смятат, че поправките са малко пресилени.

Налични абонаментни пакети за Antidote

Druide Antidote предлага четири различни пакета в зависимост от потребителя и езика:

– Антидот + личен за един акаунт :

  • 59 лв./година за едноезичната версия (английски или френски език) ;
  • 89 лв. годишно за двуезичната лична версия (английски и френски език) ;

– Антидот + Семейство за пет акаунта:

  • 99/година за едноезичната версия ;
  • 149 лв. годишно за двуезичната версия.

Как да добавя гост потребител?

Отговорният потребител е лицето, което управлява абонамента. Потребителят гост е лицето, което е поканено да се присъедини към абонамента. Ако все още нямате акаунт, ще ви е необходим имейл адрес, за да го създадете. Наблюдаваният потребител е този, който не се нуждае от имейл адрес. Той е предназначен за деца под 16-годишна възраст.

Антидот и семеен план

Отговорният потребител управлява потребителите, които могат да споделят Антидот. Абонаментът за Antidote+Family е достъпен от раздела “Абонаменти”. След това можете да изберете Antidote+. Полето “Потребители” се намира в долната част на страницата.

Как мога да споделя Antidote с гост потребител?

Time needed: 3 minutes

Ето стъпките, които трябва да следвате

  1. Отидете в абонаментите си

    Щракнете върху кръг със знак + (A).

  2. Поканете абоната си

    Изберете “Покана” по пощата чрез падащото меню.

  3. Получаване на покана за абонамент

    Въведете адреса на лицето, което искате да поканите, и щракнете върху “Покани”.

  4. Възползвайте се

    Поканата ще бъде изпратена на адреса на лицето. За да приемат, те трябва да създадат акаунт в Druide или да въведат данните си за вход.
    Гостът има два месеца, за да приеме поканата. Докато той не е дал съгласието си, можете да му изпратите поканата отново или да я отмените.

Как да добавя наблюдаван потребител?

Очакват ви следните етапи:

– Щракнете върху кръг със знак + (A).

– Отидете на опцията “Създаване на профил за дете под 16 години”.

– Попълнете полетата във формуляра и кликнете върху “Добавяне”.

Можете да дадете на детето си потребителско име и парола, за да има достъп и до трите приложения на Antidote.

Можете да споделите Antidote в Sharesub. Този сайт ви позволява да се присъедините към дял на Antidote, като по този начин намалите разходите и таксите. Използването му ще ви спести много пари.

За безплатния антидот

Безплатният абонамент за услугата Accès Tout Antidote (ATA), стартирала на 06 ноември 2018 г., продължава една година. Две години по-късно тази услуга е заменена с Antidote+.

Как работи Antidote с Word

Просто щракнете върху десния бутон на мишката и върху иконата на коректора. След това изберете “Добавяне към лентата с инструменти за бърз достъп” от менюто, което се отваря. Повторете операцията с иконата за речници и справочници.

Ефективността на Antidote

Тази програма за проверка взаимодейства с Word и може да бъде много полезна. Благодарение на това предложенията за синоними са по-подходящи.

Няколко думи за Antidote

Antidote е проектиран от Druide informatique в Квебек. Първата версия е пусната през 1996 г. Оттогава софтуерът е изминал дълъг път и се е превърнал в незаменим инструмент за копирайтърите. Версията Antidote HD беше пусната на пазара през октомври 2009 г. Той е съвместим с операционните системи MAC OS X, Microsoft Windows и GNU/Linux.