Πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Antidote

Με την άνοδο του Διαδικτύου, οι λέξεις περνούν μπροστά από τα μάτια μας. Το περιεχόμενο δημοσιεύεται τακτικά για να εξηγήσει τις έννοιες πίσω από ένα προϊόν ή για να προωθήσει τις υπηρεσίες μιας εταιρείας. Ωστόσο, για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, η ποιότητα της γλώσσας που χρησιμοποιείται (γαλλικά, αγγλικά και πολλά άλλα) πρέπει να είναι στο ύψος των περιστάσεων. Με το Antidote, η επιτυχία είναι εγγυημένη! Γνωρίζατε ότι αν έχετε συνδρομή στο Antidote, μπορείτε να το μοιραστείτε;

Τι είναι το Αντίδοτο;

Το Antidote είναι το απόλυτο λογισμικό ελέγχου γραμματικής. Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο και η φήμη του προηγείται. Είναι επίσης ένα δοκιμασμένο και δοκιμασμένο εργαλείο για να γράφετε στα γαλλικά και στα αγγλικά. Το εργαλείο συγκεντρώνει δέκα λεξικά, ένα πρίσμα ελέγχου, έναν διορθωτή, δέκα γλωσσικούς οδηγούς, ένα πρίσμα αναθεώρησης και άλλα εργαλεία.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του

Δεν αρκεί να μιλάτε καλά γαλλικά- πρέπει επίσης να γράφετε άψογα γαλλικά. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε το Αντίδοτο. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του εργαλείου είναι η ισχύς και η ευελιξία του. Είναι πιο αποτελεσματικό από τα κλασικά προγράμματα διόρθωσης Word, Thunderbird ή Chrome. Μπορεί επίσης να ξεπεράσει τις διαφορές στη γλώσσα και την καθομιλουμένη. Όσον αφορά τα ελαττώματά του, ορισμένοι πιστεύουν ότι οι διορθώσεις είναι λίγο τραβηγμένες.

Διαθέσιμα πακέτα συνδρομής για το Antidote

Το Druide Antidote προσφέρει τέσσερα διαφορετικά πακέτα, ανάλογα με τον χρήστη και τη γλώσσα:

– Αντίδοτο + προσωπικό για έναν λογαριασμό :

  • 59/έτος για τη μονόγλωσση έκδοση (Αγγλικά ή Γαλλικά) ,
  • 89/έτος για τη δίγλωσση προσωπική έκδοση (αγγλικά και γαλλικά) ,

– Αντίδοτο + Οικογένεια για πέντε λογαριασμούς:

  • 99/έτος για τη μονόγλωσση έκδοση ,
  • 149/έτος για τη δίγλωσση έκδοση.

Πώς μπορώ να προσθέσω έναν επισκέπτη χρήστη;

Ο υπεύθυνος χρήστης είναι το άτομο που διαχειρίζεται τη συνδρομή. Ο επισκέπτης χρήστης είναι το άτομο που προσκαλείται να συμμετάσχει στη συνδρομή. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσετε έναν. Ο εποπτευόμενος χρήστης είναι αυτός που δεν απαιτεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 16 ετών.

Το αντίδοτο και το οικογενειακό σχέδιο

Ο υπεύθυνος χρήστης διαχειρίζεται τους χρήστες που μοιράζονται το Antidote. Η συνδρομή Antidote+Family είναι προσβάσιμη από την καρτέλα “Συνδρομές”. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε Antidote+. Το πεδίο “Χρήστες” βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πώς μπορώ να μοιραστώ το Antidote με έναν φιλοξενούμενο χρήστη;

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

  1. Μεταβείτε στις συνδρομές σας

    Κάντε κλικ σε έναν κύκλο με ένα + (A).

  2. Προσκαλέστε τον συνδρομητή σας

    Επιλέξτε “Πρόσκληση” μέσω ταχυδρομείου μέσω του αναπτυσσόμενου μενού.

  3. Λάβετε την πρόσκληση εγγραφής σας

    Εισάγετε τη διεύθυνση του ατόμου που θέλετε να προσκαλέσετε και κάντε κλικ στο κουμπί “Πρόσκληση”.

  4. Επωφεληθείτε

    Η πρόσκληση θα φτάσει στη διεύθυνση του ατόμου. Για να το αποδεχτούν, πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Druide ή να εισάγουν τα στοιχεία σύνδεσής τους.
    Ο προσκεκλημένος έχει δύο μήνες για να αποδεχθεί την πρόσκληση. Εφόσον δεν έχει δώσει την έγκρισή του, μπορείτε να του στείλετε ξανά την πρόσκληση ή να ακυρώσετε την πρόσκληση.

Πώς μπορώ να προσθέσω έναν εποπτευόμενο χρήστη;

Σας περιμένουν τα ακόλουθα στάδια:

– Κάντε κλικ σε έναν κύκλο με ένα + (A).

– Μεταβείτε στην επιλογή “Δημιουργία προφίλ για παιδί κάτω των 16 ετών”.

– Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και κάντε κλικ στο “Προσθήκη”.

Μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να έχει πρόσβαση και στις τρεις εφαρμογές Antidote.

Μπορείτε να μοιραστείτε το Antidote στο Sharesub. Αυτός ο ιστότοπος σας επιτρέπει να συμμετάσχετε σε μια μετοχή του Antidote, μειώνοντας έτσι το κόστος και τις σχετικές αμοιβές. Η χρήση του θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Σχετικά με το δωρεάν αντίδοτο

Η δωρεάν συνδρομή ισχύει για ένα έτος στην υπηρεσία Accès Tout Antidote (ATA) που ξεκίνησε στις 06 Νοεμβρίου 2018. Η υπηρεσία αυτή αντικαταστάθηκε από το Antidote+ δύο χρόνια αργότερα.

Πώς λειτουργεί το Antidote με το Word

Απλά κάντε κλικ στο δεξί κουμπί του ποντικιού και στο εικονίδιο του διορθωτή. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Προσθήκη στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης” από το μενού που ανοίγει. Επαναλάβετε τη λειτουργία με το εικονίδιο των λεξικών και των οδηγών.

Η αποτελεσματικότητα του Antidote

Αυτός ο ελεγκτής αλληλεπιδρά με το Word και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος. Χάρη σε αυτό, οι προτάσεις συνωνύμων είναι πιο κατάλληλες.

Λίγα λόγια για το Antidote

Το Antidote σχεδιάστηκε από την Druide informatique στο Κεμπέκ. Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε το 1996. Από τότε, το λογισμικό έχει διανύσει μεγάλη απόσταση και έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για τους κειμενογράφους. Η έκδοση Antidote HD κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009. Είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα MAC OS X, Microsoft Windows και GNU/Linux.