През 2016 г. AlloCiné стартира Molotov TV. Онлайн услугата за предаване на живо и видео по заявка вече има над 10 милиона клиенти с достъп до повече от 170 безплатни и премиум канали и над 30 000 филма.

Представени са всички големи френски мрежи, включително TF1, France Télévisions, M6 и Canal+. Съществуват много по-специализирани канали, което прави тази услуга отличен универсален продукт.

Молотов: какво е това?

Molotov TV несъмнено е един от най-добрите варианти за всеки френски гражданин, който иска да следи най-добрите програми в страната.

Предлагат се всички любими френски програми, както и някои от най-популярните международни програми, които са се превърнали в стандарт в тази част на Европа.


Колко канала мога да гледам с Molotov?


В безплатния основен абонамент са включени 36 канала, включително 24 френски DTT канала. Ако изберете платен абонамент, можете да избирате измежду 96 канала. Можете да избирате от различни пакети, всеки от които има отделна допълнителна цена.

Почитателите на развлеченията, спорта, игрите, анимационните филми и филмите за възрастни ще намерят Molotov TV по вкуса си, тъй като предлага 150 часа запис в облака и възможност за изтегляне на програми за гледане офлайн.


За плащащите абонати Molotov излъчва във Full HD и 4K. Това е фантастичен начин да гледате любимите си френски филми и сериали, както и предавания на живо. Има и много възможности за гледане. Molotov TV има приложения за различни Smart телевизори, Apple TV, Amazon Fire TV, Mac или Windows PC, както и за телефони и устройства с iOS и Android.


Как да използвам Sharesub, за да споделям телевизионни програми в Molotov?


С помощта на Sharesub потребителите могат да се наслаждават на услуги като Molotov TV, сами или с други потребители.


Тя помага на потребителите да се регистрират за споделена услуга, без да се налага да се съобразяват с ограниченията, които това може да породи. Веднага щом получи необходимата информация, той автоматично извършва необходимата дейност. Трябва само да изберете френската програма, която искате да споделите.


Не е необходимо да инсталирате софтуер или да правите сложни настройки.


Всеки иска да живее възможно най-просто, а колкото по-прости са нещата в живота, като гледането на телевизия или използването на интернет, толкова по-добре. Специалистите от Sharesub решиха да създадат много по-опростена система от вече съществуващите.


Ние сме се погрижили за вас, независимо от това как обичате да гледате програмите си онлайн:

  • Roku
  • Amazon Fire TV
  • iTunes TV
  • Цифрови телевизори
  • Игрови системи
  • Chromecast
  • iOS\Андроид

Как да споделя абонамент за Molotov TV?

Възможността да споделите своите Абонаментът за Molotov е предимство, което потребителите обичат. Ако всеки член на домакинството ви има по две или три устройства и искате да ги свържете едновременно, няма проблем!

В зависимост от броя на хората, които ще бъдат свързани, проверете дали сте се абонирали за правилния пакет. Пакетите Plus и Extended позволяват едновременно излъчване на четири екрана. Следователно можете да споделите абонамента си с още трима души. Просто следвайте процедурата по-долу:

Time needed: 4 minutes

Много е лесно да споделите разходите си за абонамент за Molotov TV. Просто следвайте стъпките по-долу:

  1. Изтегляне Molotov

    Започнете с изтеглянето на приложението.

  2. Връзка

    След това влезте в профила си.

  3. Споделете

    След това споделете паролата за този акаунт с другите потребители, с които искате да я споделите. Всичко, което трябва да направят, е да влязат в системата, за да се присъединят към акциите на Молотов.

  4. Достъп до настройките

    След това изберете “Моите устройства” от менюто в лявата част на екрана.

  5. Преглед на връзките

    След това можете да проследявате връзките на групата си с помощта на управлението на записи. Ще имате достъп до имената и датите на влизане на всички.

  6. Подновяване на абонамента

    След като срокът на абонамента бъде надхвърлен, трябва да подновите абонамента си.

Categorized in: