Το 2016 εγκαινιάστηκε το Molotov TV από την AlloCiné. Η διαδικτυακή υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης και βίντεο κατά παραγγελία έχει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες με πρόσβαση σε περισσότερα από 170 δωρεάν και premium κανάλια και πάνω από 30.000 ταινίες.

Εκπροσωπούνται όλα τα μεγάλα γαλλικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των TF1, France Télévisions, M6 και Canal+. Υπάρχουν πολλά ακόμη εξειδικευμένα κανάλια, καθιστώντας την υπηρεσία αυτή ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο.

Μολότοφ: τι είναι;

Το Molotov TV είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες επιλογές για κάθε Γάλλο υπήκοο ή ομιλητή που θέλει να παρακολουθήσει τα καλύτερα προγράμματα της χώρας.

Όλα τα αγαπημένα γαλλικά προγράμματα είναι διαθέσιμα, καθώς και μερικά από τα πιο δημοφιλή διεθνή προγράμματα που έχουν γίνει κανόνας σε αυτό το μέρος της Ευρώπης.


Πόσα κανάλια μπορώ να παρακολουθήσω με τη Molotov;


Στη δωρεάν βασική συνδρομή περιλαμβάνονται 36 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων 24 γαλλικών καναλιών DTT. Εάν επιλέξετε συνδρομή επί πληρωμή, μπορείτε να επιλέξετε από 96 κανάλια. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία πακέτων, το καθένα με ξεχωριστή πρόσθετη τιμή.

Οι λάτρεις της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, των παιχνιδιών, των κινουμένων σχεδίων για ενήλικες και των ταινιών θα βρουν το Molotov TV στα μέτρα τους, καθώς προσφέρει 150 ώρες εγγραφής στο cloud και τη δυνατότητα λήψης προγραμμάτων για να τα παρακολουθήσουν εκτός σύνδεσης.


Για τους συνδρομητές που πληρώνουν, η Molotov μεταδίδει σε Full HD και 4K. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας γαλλικές ταινίες και σειρές, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές προβολής. Η Molotov TV διαθέτει εφαρμογές για διάφορες Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV, Mac ή Windows PC, καθώς και για τηλέφωνα και συσκευές iOS και Android.


Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Sharesub για να μοιραστώ τηλεοπτικά προγράμματα στη Molotov;


Χρησιμοποιώντας το Sharesub, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως το Molotov TV, μόνοι τους ή μαζί με άλλους.


Βοηθά τους χρήστες να εγγραφούν σε μια κοινή υπηρεσία, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουν τους περιορισμούς που αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Μόλις λάβει τις πληροφορίες που χρειάζεται, εκτελεί αυτόματα την απαραίτητη δραστηριότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το γαλλικό πρόγραμμα που θέλετε να μοιραστείτε.


Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό ή να κάνετε πολύπλοκες ρυθμίσεις.


Όλοι θέλουν να ζουν όσο πιο απλά γίνεται, και όσο πιο απλά πράγματα στη ζωή, όπως η παρακολούθηση τηλεόρασης ή η χρήση του Διαδικτύου, τόσο το καλύτερο. Οι ειδικοί της Sharesub αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πολύ απλούστερο σύστημα από τα ήδη υπάρχοντα.


Σας καλύπτουμε, όπως κι αν θέλετε να παρακολουθείτε τα προγράμματά σας online:

  • Roku
  • Amazon Fire TV
  • iTunes TV
  • Ψηφιακές τηλεοράσεις
  • Συστήματα παιχνιδιών
  • Chromecast
  • iOS\Android

Πώς να μοιραστείτε μια συνδρομή στην τηλεόραση Molotov;

Η ευκαιρία να μοιραστείτε το Η συνδρομή Molotov είναι ένα πλεονέκτημα που αρέσει στους καταναλωτές. Αν κάθε μέλος του νοικοκυριού σας έχει δύο ή τρεις συσκευές και θέλετε να τις συνδέσετε όλες ταυτόχρονα, κανένα πρόβλημα!

Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που πρόκειται να συνδεθούν, ελέγξτε ότι έχετε εγγραφεί στο σωστό πακέτο. Τα πακέτα Plus και Extended επιτρέπουν την ταυτόχρονη μετάδοση σε τέσσερις οθόνες. Επομένως, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλα τρία άτομα. Απλά ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

Είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε το κόστος της συνδρομής Molotov TV. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Λήψη Molotov

    Ξεκινήστε κατεβάζοντας την εφαρμογή.

  2. Σύνδεση

    Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

  3. Μοιραστείτε το

    Στη συνέχεια, μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης αυτού του λογαριασμού με τους άλλους χρήστες με τους οποίους θέλετε να τον μοιραστείτε. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συνδεθούν για να συμμετάσχουν στο μερίδιο της Μολότοφ.

  4. Πρόσβαση στις ρυθμίσεις

    Στη συνέχεια, επιλέξτε “Οι συσκευές μου” από το μενού στα αριστερά της οθόνης σας.

  5. Προβολή συνδέσεων

    Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συνδέσεις της ομάδας σας χρησιμοποιώντας τη διαχείριση αρχείων. Θα έχετε πρόσβαση στα ονόματα και τις ημερομηνίες σύνδεσης όλων.

  6. Ανανεώστε τη συνδρομή σας

    Μόλις υπερβείτε το χρονικό όριο της συνδρομής, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.