Бихте ли искали да научите повече за Storytel и да се абонирате за него, за да се възползвате от всички налични предимства? Това е отлична идея. Това обаче е свързано с определени финансови разходи и се чудите дали е възможно да споделите Storytel Family и Family+ с приятелите и семейството си, за да могат те да се възползват от същите предимства като вас? Това е напълно възможно, при условие че сте избрали правилната оферта.

Офертата на Storytel

Storytel предлага редица различни оферти, които са подходящи за всеки. Научете повече за различните абонаменти, които се предлагат в Storytel :

– Ограничени във времето оферти

– 15 часа слушане за 9,99 евро на месец;
– 30 часа слушане за 14,99 евро на месец;
– 45 часа слушане за 17,99 евро на месец.

Когато изберете една от тези оферти, получавате 30-дневен безплатен пробен период.

– Офертата Storytel Unlimited

Насладете се на над 350 000 аудиокниги и електронни книги с неограничено време за слушане. Тази оферта струва :

– 12,98 на месец
– 69 за 6 месеца или 11,50 евро на месец;
– 119 за 12 месеца, т.е. 9,91 евро на месец.

Тази оферта ви дава достъп до 3-дневен безплатен пробен период.

– Семейната оферта на Storytel

Тази оферта струва 14,90 евро на месец и ви позволява да имате два различни акаунта и да се възползвате от всички предимства на офертата Storytel Unlimited.

– Офертата Storytel Family+

Тази оферта струва 19,90 евро на месец и ви позволява да имате три различни акаунта и да се възползвате от всички предимства на офертата Storytel Unlimited.

Разберете как да споделите абонамента си за Storytel Family и Family+

Чудите се как да споделите абонамента си за Storytel Family и Family+? Моля, обърнете внимание, че е напълно възможно да разрешите на приятелите и семейството си да се присъединят към споделяне в Storytel Family и Family+. Ще трябва обаче да изберете подходящата оферта, защото не всички позволяват споделяне на абонаменти.

Time needed: 3 minutes

Ето как да споделяте Storytel Family и Family+:

  1. Създаване на акаунт в уебсайта Storytel

    Преди да можете да споделите абонамента си за Storytel Family или Family+, първо трябва да създадете акаунт в уебсайта на Storytel. Процедурата е изключително проста. За да направите това, кликнете върху “Вход” в горния десен ъгъл на началната страница и след това върху “Регистрация”. За да се регистрирате в Storytel, ще ви е необходим валиден имейл адрес и парола.

  2. Възползвайте се от оферта за споделяне на абонамент

    Сега ще трябва да се абонирате за оферта на Storytel. Моля, обърнете внимание, че офертите с ограничен срок и офертата Storytel Unlimited не позволяват споделяне на абонамента. Затова трябва да изберете офертата “Семейство”, ако искате един от вашите приятели или роднини да се възползва от предимствата на абонамента, или офертата “Семейство+”, ако искате да поканите двама приятели или роднини. Затова изберете внимателно офертата си в зависимост от броя на приятелите и семейството, с които искате да споделите абонамента си.

  3. Накарайте приятелите и семейството си да създадат акаунт

    След като се абонирате за офертата, вашите приятели и роднини ще получат покана и също като вас ще трябва да създадат акаунт на уебсайта Storytel. Предимството на споделянето на абонамент за Storytel Family и Family+ е, че близките ви имат собствен акаунт със собствен имейл адрес, парола и лична библиотека. Цената на абонамента обаче се приспада само от вашата сметка.

Storytel Group

Storytel е услуга за стрийминг на аудиокниги. Тази платформа предлага хиляди заглавия за слушане в широк спектър от категории (детска литература, криминална литература, фентъзи, научна фантастика, романтика и др.). С над два милиона потребители Storytel е най-известната и най-използваната платформа за стрийминг на аудиокниги. Основана през 2006 г., платформата Storytel се предлага в над 25 държави. Той предлага услуга, която се оценява високо от обществеността и става все по-популярна. Вместо да четат книги, все повече хора предпочитат да ги слушат!