Искате да се регистрирате във Famileo, за да зарадвате баба си и дядо си, но не искате да плащате сами таксите? Ето решението за разпределяне на разходите за абонамент за Famileo поравно между всички членове на семейството само за няколко минути.

Страхотен вестник за възрастни хора

Famileo е месечен печатен вестник за баби и дядовци или прабаби и прадядовци, които не са толкова свързани, колкото техните потомци. Това е блестяща идея: приложението позволява на всички членове на семейството да изпращат снимки и бележки от телефоните си, а екипът на Famileo се грижи да събере всичко това в един вестник, който ще бъде отпечатан и публикуван, за да могат възрастните хора да го прочетат в уютна обстановка.

Това е чудесна инициатива, която свързва поколенията. Одобряваме! ❤️

3 евтини абонамента

Цените на Famileo са много достъпни, а когато вземете предвид разходите за печат, подвързване и пощенски разходи, разбирате, че предоставената услуга си заслужава.

Тук са описани 3 пакета Famileo:

ФормулаЦениОписание на услугата
Месечно5,90€Месечен бюлетин
Двумесечно9,90€Вестник на всеки 15 дни
Седмичен17,90€Седмичен вестник
Цени и оферти за абонамента ви за Famileo

Нашата препоръка: Формулата на два месеца е най-добрата, тъй като ни позволява наистина да поддържаме връзка, докато месечният бюлетин отдавна е закъснял. От друга страна, седмичният бюлетин изисква голяма активност на приложението и е най-подходящ за големи семейства.

Кой плаща за вестника?

Това е въпрос, който със сигурност ще възникне, защото както в семейството, така и при приятелите, сметките създават добри приятели. Проблемът е, че споделянето на разходите не е налично в приложението! Така че всеки, който поеме инициативата за създаване на вестника, ще трябва да плаща всеки месец.

Famileo предлага система “kitty”, която позволява на всеки член на семейството да кредитира семейната сметка с определена сума. Но това не е идеално, защото ще се плаща само за няколко месеца, а създателят отново ще бъде единственият, който плаща.

Разделете цената на абонамента по равно за всеки месец

Да, възможно е да разделите цената на абонамента по равно всеки месец. За целта можете да използвате услугите на Sharesub: достатъчно е да създадете абонамент на сайта, да въведете цената и да изберете метода за справедливо разпределение. Ще получите връзка, която можете да изпратите по имейл на цялото семейство.

Услугата автоматично изчислява цената на човек в края на месеца, като раздели цената на абонамента на броя на активните участници. По този начин разходите се разделят и могат да паднат до няколко евро или дори до няколко евроцента на човек.

Това означава, че създателят на абонамента за Famileo получава автоматично възстановяване на средствата в сметката си всеки месец, без да полага никакви усилия. Започнете, връзката е по-долу.

Повече за Sharesub

Sharesub е френска компания, базирана в Париж, която е специализирана в споделянето на абонаментни такси. Той предоставя изключително сигурно решение за групови плащания. Тя работи по такъв начин, че може да се споделят всички видове абонаменти, като има различни начини за споделяне на разходите, които отговарят на всички нужди.

Categorized in: